Navštíveno 836x

mam tady tyhle kompa ale nevyužiju je tak je chci prodat cenu bych měl představu 4000kč repro jsou plně funkčni testovano s mistnim člernem Pete.K hrajou moc hezky

co to ulomene na levem repru?
to jsou ty polámané co jsi už kdysi inzeroval???
to martinvr6: udajne urezanane kvuli potrebnem mistu pri instalaci :-D mno ptakovina jak cyp tohle udelat:) Jinak nejsou to ty ze svk, jak tu o nich byla debata ze chrcej a jsou nejaky vadny?
Pokud se vlezou do Fabie (staré) a jsou 100% technicky v pořádku, tak bych měl zájem...
Ještě mám dilema. Chci si udělat kvalitní muziku i s hezkým basem, ale s omezeným rozpočtem. Myslíte si, že kdybych do Morelů cpal 200W RMS, že by nebyl potřeba sub? Vyřešil bych problém s montáží, jedná se o rodinnou Fabku v kombíku. Druhá možnost je koupit kompa kolem 2000,- a sub kolem 2000,- ale myslím, že samotný Morely zahrajou líp...
už jsem tu tu inzeroval a chtěl je člen svacinka ale nevyzvednul si je jinak jsou ve 100% stavu
madevil: psal jsem ti mail
kdybych nemusel tak je neprodavam a je zbytečne aby se mi tady valeli zbytečně doma na skřini když je muže využit někdo jiný
Hybridy takto levně? Sakra.
levně ale takhle...

To je pouze kosmetické. Já používám AL kroužek pod i před repro. Že by to nedrželo se tudíž nebojím :-) Mám zájemce o své repro, ale než to vyřeším budou fuč :-(
hifim@ni@k : psal jsem ti mail

11.05.2009, 12:14 |
Parma autohificz: psal jsem ti mail, díky
po zvukovy strance jsou bezvadny, i kdyz jsou takhle odborne vytuneny. Neni to prace clena autohificz, ale predchoziho majitele.
Poslechl jsem si je a ten "poskozeny" hraje uplne stejne jak ten zdravej. Komu by se to nezdalo, muze pro sichr dat jeste vysoustruzeny krouzek pod repro.
Shaft.cz: od toho slovaka mam ja a jsou to Elaty
[ Link ]
Jen tak mimochodem, co Elaty? Přemotané?
maniak: jeste nejsou premotany, zatim hraju na jine kompa
Repro namontováno a je zvukově v pořádku. Pouze byl ještě na tom upraveném střebasu ulomený terminál. Provrtal jsem terminál i koš a použil samořezku a je to OK. Takže díky.
Pokud by se někomu doma válely domečky na výšky, tak dejte vědět. Díky.
hybridy za 4tkc? ja to prdim...