Navštíveno 3146x

30.04.2009, 11:10 |
PAULI Prodám - Alpine INA - N333RRS.Stav dobrý.Cena dohodou nabídněte.Moje představa kolem 4500kč.720155555

30.04.2009, 11:10 |
PAULI
pls více info... Možná by byl zájem... Asi jsem levej ale nemůžu nějak nikde nic vyšťourat a v Alpine se vůbec neorientuji...Díky...

01.05.2009, 11:22 |
PAULI Spooky1
No já ti toho taky moc neřeknu, protože já to rádio využíval jen pro zvuk. :-)
Teď se mi tady válí, už skoro rok na skříni...

16.08.2010, 15:13 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-16 15:26:16
PAULI: radio doslo ale vubec nevypada podle foto ani nečte cd, cd se vysouva jen nekdy po nekolik pokusech a radio porad vypina asi tak po 30sekundach posilam radio zpet doufam ze to vyresime po dobrem nez pres policii

16.08.2010, 17:50 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-16 18:05:19
byl sem ted na policii a za tvoje jednani ze nic nebudes posilat nebo vymluvy si nech pro sebe takove nesmysli radio nicim poskozene neni ani pricicnou posty nebo neco podobneho radio proste neprečte zadne cd zkousel sem jich asi 20 cd, snahu nacitat ma ale neprecte nic vis moc dobre co jsi prodaval bud se domluvime po dobrem ze ti poslu tve radio zpet nebo budu to muset resit pres policii zitra a podat TRESTNI OZNÁMENÍ rozhodnuti necham na tobe nejsem zadny blbecek abych vyhodil penize do vzduchu. kdys chtel muj tel 721 662 527
byl jsem na policii a zítra zas...to tam máš tak rád?:-)

22.08.2010, 01:33 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-22 01:50:50
kamil306:co to tady meles ty magore tobe kdyby neco prislo domu nez bys cekal a mel slibene? ty by ses choval jinak?tak se vzpamatuj co pises zastavas se tady nekoho kdo zatajil závady neřekl ze kabely jsou vselijak polepene izolacni paskou a nečte cd bylo by to dobre kdybys za neco takoveho zaplatil 2600kč? KDYDY TO NAPSAL NA ROVINU ŽE RADIO NEČTE CD TAK TO ASI TEŽKO KOUPÍM doufam ze na takove lidi jako je on jsem tu narazil naposledy a vymuvy ze radio mu hralo skvele a ze buh vi co s tim udelala posta (pritom radio bylo pečlive uvnitr vycpane novinama a krabic bez poskozeni kdyby byla krabice uz na pohled nejak pokrivena a buh vi co tak bych ho ani nevyzdevl) takze asi podle nez pošta muze za to ze radio nečte cd asi postou ten laser prestal cict cd jestli jsem to dobre pochopil

22.08.2010, 07:30 |
macek johnyklec co hned nadavas do magoru snad to jde v klidu ne?
macek:vis co pokud sis cetl co jsem psal az nahode snazil sem se to vyresit po dobrem ze mu vratim radio zpet jenze jen se vymlouva na postu a ze radio jelo a co se tyka toho klidu tak radsi nepis pokud ti pripaa jeho jednani a skyvani vad fer myslel jsem ze na ahifi jsou ferovi lidi jak vidim jak pises o necem o cem bys vubec nemel a vubec na tom nesejde jak pisu o tomhle tohle tema neni že?

22.08.2010, 13:31 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-22 13:43:46
zasilam par fotek at vite v jakem stavu mi doslo jde videt jak se o radio staral.

22.08.2010, 13:36 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-22 13:50:57
jestli chcete klidne udelam video že cd vubec nečte ale to asi nikoho nezajima hlavne ze prodejci bezvadne četlo a v pohode jelo ma na to přece svědky jak řekl, mě naštvalo jen to že mi řekl že cd žte normalne a hraje bezvadne a nezkresluje a pritom kdyby udelal foto stavu jake doopravdy tak by asi težko našel kupce, na nějakém aukru bych to čekal ten podraz ale tady ne:-(
jeste bych zapomel na rameček

Se nikoho nezastávám, jen ty meleš blbosti o policii..se prober..a narovinu, podle toho jakým stylem tady píšeš, bych se s tebou taky nebavil..máš adresu, pokud jsi inteligentní, máš i telefon, tak to neřeš tady, ale s ním. Borec tu je 5let, tak proč by si tu kazil jméno..
kamil306:tak kdyz je tu borec 5 let tak proc nerekl narovinu zavady co??kdyz uz to tak pises a co se tyka meilu a telefonu tak nereaguje jestli nevidis stav radia jaky je dole a nahore tak si asi sprominutim slepy a pokud ti neco vadi nepis tady ty

22.08.2010, 19:52 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-22 20:05:58
kamil306: az ja ti poslu radio ktere necte cd a vypada jak z garaze težko bys asi byl ticho co??a jeste tady mluvit o stylu psani ty bys nasrany nebyl jasne ze ne asi jsou to pro tebe jen drobne...nebo bys jedzil nekde 400km ??kdyz si tak chytry s tou adresou
no ono nebere ty CD z jednoho jasnyho duvodu ze??:-)))pac me cassete deck nebere CD a mechanika ,kterya neumi mp3 je taky prehrat nemuze.TECKA

22.08.2010, 20:10 |
pepe689 | Upraveno: 2010-08-22 20:24:02
CD:
•CD-R/-RW Compatible
•CD TEXT
•Regulated 1 Bit DAC
•Digital Servo
•Music Sensor Up/Down
•Forward/Backward
•Disc Play/Pause
•M.I.X. One/All (Random Play One or All)
•Repeat
takze pokud nebere CD a normalni vypaleny CD tak je to v poradku co pises pokud ano tak jen neodpovida stavu ,ktery byl uveden na zacatku ,tudiz si byl uveden v omyl (podvod)
:-))))))))))
Také jsem zde v bazaru koupil rádio v top stavu, které čte bez problémů. V top stavu bylo, pouze nečetlo většinu CD. Stálo mně 4tis. Kč. Poslal jsem ho pavlovi528 na kontrolu a verdikt zněl: laser na konci životnosti. Rádio vyčistil a hlavně seřídil laser a nyní čte, alespoň dočasně. Prodejce mi nabídl max. 500Kč ( náklady na poštu, vyčištění a seřízení ). Já měl představu vrácení alespoň 2000Kč, přestože ani takovou cenu by nemělo, pokud by ho někomu předvedl a nečetlo. Potom by mohl říci max, nechám ti ho za 1000Kč a nech si vyměnit laser ( stojí 4-5tis. Kč ). Takže mně stálo 4500Kč a doufám, že ten laser alespoň chvíli vydrží.
hifim@ni@k:tak to je mi fakt lito. nemam rad tez takove podrazy a jak si to vyresil a prodejcem vratil ti aspon neco nebo vse zapřel a taky ti řekl že mu vše jelo bez problemu a že je radio bez problemu vidim ze si tady musi clovek davat pozor co kupuje ale jedno vim jiste ze tady na foru autoradio nekoupim ani i kdyby to byla alpina 9855r za 1000kč

24.08.2010, 19:23 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-08-24 19:36:55
Jj, také prý šlo bez problémů. Prý mi pošle video jak fungovalo atd. atd. I v tom stavu v jakém byl laser a se správným diskem bych to video natočil. O těch 500Kč jsem nestál a výmluv jsem měl dost, tak mi nezbylo než to nechat být. Ještě k tomu Top stavu. Byl ustřižený kompletně napájecí ISO konektor, reproduktorový byl OK. Takže jsem ještě kupoval a dodělával ten konektor. Nejvíc mně mrzelo, že to byl osvědčený člen, takže jsem ned inzerátem neváhal, nesmlouval, dostatečně neověřoval apod.
ja se omlouvam ,ze jsem ti to radio od AUGIHO doporucil jeste jednou promin
hifim@ni@k: jo mas pravdu i kdyz je nekdo osvedceny neznamena to ze by nemohl prodat neco o čem veděl že pujde viš kde.....tak jako napsal tam nahore kamil ze pry borec tu je 5 let proc by si kazil jmeno vetsi blbost se tady fakt jeste necetl:-)... myslim ze nejake jmeno tady je mu nekde kazdeho zajimaji vetsinou prachy....jinak co se tyka prodejce zatim ani tady nenapsal nic k tomu stavu co sem nafotil jak vidim,aspon vim ze tady na foru jmeno nic neznamená podraz nebo kryty vad muže udelat kdokoliv lidi jsou ruzni.
třeba ti opravdu prodal krám, neznám ho, ale ty máš aktivitu 4...taky jsem prodal repráky podobnýmu člověku jako ty, kterej mi tu pak vypisoval, jakej jsem podrazák, že jsou repráky odpálený, ale u mě do poslední chvíle hrály jak měly..takže bys to měl s ním řešit přes tel, případně tu ve vzkazech poprosit o reference a kdo toho člověka zná..

26.08.2010, 18:21 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-26 18:38:15
kamil306: o me vis tak visco jaky jsem.... jestli ten clovek ty repraky odpalil jeho minus ale ja stav radia asi tezko zmenim a co se tyce toho telefonu nereaguje ani na email ale neres to uz at se z tech peněz nažere..... ale přeju mu at se mu to vrati i s urokama treba si koupi neco a bude tam mit treba 2 cihly za 3000kč takovi lidi si to i zaslouzi.....jinak četl si co psal hifim@ni@k ne???koupil radio top stav , a byl to uživatel kteremu veril nebylo to treba overovat atd.... vsak si to preči a taky co dostal že...tak bud tak hodny a nepis mi tady blbosti ze borec je tu 5 let že proč by si tady kazil jmeno vetsi blbost sem tu fakt nečetl, jinak jen podotknu jak kazdy nadava na aukro ale tam sem udelal obchodu nekolik a vždy sem byl spokojeny
Nejdriv si tu stezujes a pak kdyz vystavis aukci nenapises ani co tomu radiu je ....
[ Link ]
A víš, že teď už vím jaký jsi? Podrazák a ještě hloupej..
johnyklec: si vůbec v dobrém inzerátu? je totiž rok starý:D a jak vidím to aukro,tak kdo ví,jestli tady nepliveš na nesprávného člověka a ještě navíc ty sám se chováš ještě hůř

27.08.2010, 08:19 |
FanDa johnyklec: Omlouvam se, ale musel jsem....
Po tobe cist ty tve splacaniny, to je mazec.
A inzerat na Aukru netreba komentovat.....

27.08.2010, 16:25 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-27 16:44:19
kamil306: jediny podrazak je tu co vim ja paul ale nikoho to enzajima a kdyz enco prodavam ja tak uz jsem podrazak?zamysli se nad tim trochu nakonec co mi vse psal pepe689 ze to asi nebere mp3 tak je to fakt mp3 nejdou jdou jen AUDIO jenze kdybych byl informovany predem o všem takze jsem se mohl tomuto tematu vyhnout jestli vam to nedoslo, jenze ja sem asi ten nejhorsi za to ze jsem vyzvedl radio tak me mejte za hajzla kdyz vam to udela radost, kdyby mi neprodal radio co neumi mp3 nemusel bych ho prodavat samozdrejme jsem nejhorsi ja kdyz chci jen dostat sve penize co. jen pripomenu radio přehrava ale ne mp3 jen AUDIO kdyz uz me pomlouvate ze prodavam neco nefunkčniho

27.08.2010, 16:28 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-27 16:40:53
kamil306: davej si pozor na pusu o kom tady mluvis ze je podrakaz už sem i prodal radio a vše bylo ok a upující byl spokojenej viz zde .
[ Link ] to same muzu rict ja o tobe. a pritom nic o tobe nevim.

27.08.2010, 16:29 |
macek johnyklec levej ses ty nadavas tady na pauliho jakej je ze to a to a pak udelas to samy.A jeste ses tak blbej ze to udelas takhle:-))))))

27.08.2010, 16:34 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-27 16:46:35
macek:ty bys byl jiny?by sis nechal radio co neumi mp3???tak to hodne stesti, levej si mozna tak ty když ja budu vedet že radio nejde nebudu ho prodavat , a ne nekoho oblbovat ze radio hraje perfektne nezkresluje a hraje bez priblemu a jeste tvrdit ze radio vypada takhle jak na foto co mi poslal meilem

27.08.2010, 16:37 |
macek Ale ty delas ted to samy tak kdo je vic levej:-)))))

27.08.2010, 16:38 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-27 16:51:15
macek:delam to samy jako co..tak proč se pouštis do me?až tady nekomu budu balamutit hlavu a prijde mu neco jineho než sem slibil muzes o me mluvit že jsem podrazak nebo hajzl, prodal jsem tady na hifi i to alpine 9855 tak proc me prodejce nepomluvil když jsem podle tebe podrazak
Mysirda: ja sem vystavil aukci dobre zaradil jsem si ji do sekce cd jestli sis vsiml tak co tady meles a krom toho radio jede ale neumi mp3pochopil??tak co bych mel psat a krom tooh me prodejce rekl co tomu je??tak proč bych to delal ja nehcapu, me se uz zajemci ptali odpovedel jsem a dal odkaz na info at se rozhodne sam , a co se tyka stavu za to jak mi ho odesilatel postal ja nemuzu ze se o radio takhle staral
a on někde na začátku psal něco o tom, že to žere MP3 ? hned ve 4 příspěvku dal kral007 odkaz na kompletní popis rádia a ani tam nikde nevidím MP3.
takže vůbec nechápu, proč se rozčiluješ, že jsi o tom nebyl informován.... :-/
BTW: rozhodně bych doporučil na aukru doplnit kompletní popis rádia nebo tam dát alespoň ten link od kral007.... určitě by sis tím ušetřil pak hodně emailu od lidí, co se tě rozhodně ptaj na to, jestli to má MP3...

27.08.2010, 20:57 |
Geo89 jen tak ze zvědavosti, co ta policie ?:-)

27.08.2010, 21:49 |
johnyklec | Upraveno: 2010-08-27 22:01:59
Geo89: ta policie no musel bych podat trestni oznameni jak mi rekli na policii se kterym me k poslali k soudu tak sem tam byl a na soude zase mi rekli ze se to u nich nepodava ze zas na cajtech takze jsem toho nel pokrk jak si delali z lidi šaška,a trvalo by to buh vi ajak dlouho nez by se to vyresilo a krom toho musel bych to vsechno platit atd... tak sem se na to vykaslal to je vse nevim co ti na to rict. nebo co bys chtel vedet tady PAULI je tu pry už 5 let sem slysel :-)takze podle par uzivatelu by si tady asi nerad kazil jmeno takze radio je pak tedy ok, jen ho prodavam dal....
uprimne nebavi me to tu furt sledovat kdo co napise nebo jestli už se vyjadril PAULI na stav radia jestli podle nej odpovida tem fotkam napsal sem toho dost a nema to cenu psat o nekom za necimi zady jen sem tim myslle ze mi nekdo poradi co udelat, nebo upozornit nekoho at nedopadne jako ja ale je to uz fuk at si dela kazdy co chce
Furt mele ty stejný hovadiny dokola:-D
Pauli mu prodal rozbitý rádio, on se po roce probudí, že nefunguje a diví se, že se nehlásí...tak co, když on může prodávat vadný věci, tak proč né já a hurá na aukro, ale špatní jsou ti všichni ostatní:-D
kamil306:jediny kdo tu mele hovadiny si ty magore se prober kdo rekl ze sem ho koupil pred rokem co???ze vidis tady od neho inzerat od 2009 to znamena ze ho mam rok??radio mam od nej asi 3 tydny tak nevim co meles furt za hovna, už priosimte nepis ty svoje blbosti nebavi me to čist, jestli tobe nekdo proda radio ktere nebude chtit k vuli nejakemu duvodu vidim ze bys ho nechal doma lezet ty jo takovi lidi jak si ty co jen melou jsou pritom jeste horsi..
tim sem tady skocnil nebudu cist tyhle chujoviny psal sem tu naposled, jen by sis mel zkusit koupit neco takove ty chtel bych te tady pak videt co bys delal ty
Odpověz mi, proč prodáváš vadný rádio dál, bez upozornění v popisu? Díky.

29.08.2010, 20:14 |
pepe689 | Upraveno: 2010-08-29 20:28:35
Kamile :-))cti poradne neni vadny ,ale neumi MP3 jak psal ,jinak nenapsal samo ,ze 1.dojmy byly ,protoze tam cpal mp3 CD a jiny nemel jinak stav je fakt bida ,ale co muzes delat nic
27.08.2010, 20:36 | johnyklecMysirda: ja sem vystavil aukci dobre zaradil jsem si ji do sekce cd jestli sis vsiml tak co tady meles a krom toho radio jede ale neumi mp3pochopil??tak co bych mel psat a krom tooh me prodejce rekl co tomu je??tak proč bych to delal ja nehcapu, me se uz zajemci ptali odpovedel jsem a dal odkaz na info at se rozhodne sam , a co se tyka stavu za to jak mi ho odesilatel postal ja nemuzu ze se o radio takhle staral
ach jo, taká nenávist z písmen Džonyho
takovy lidi by meli dostat ban :D
kua teď jsem na to rádio na aukru koukal tak jsem si říkal že si ho tu na ahc najdu a vida, jsem rád že jsem nepřihodil, takovou dobitou hrůzu:-(
jaj, tak to je síla:-) dík Pepe, přehlídl jsem.
16.08.2010, 15:13 | johnyklec | Upraveno: 2010-08-16 15:26:16
PAULI: radio doslo ale vubec nevypada podle foto ani nečte cd, cd se vysouva jen nekdy po nekolik pokusech a radio porad vypina asi tak po 30sekundach posilam radio zpet doufam ze to vyresime po dobrem nez pres policii
tak podle tohoto příspěvku je snad jasné, že tady někdo lže jako když tiskne...

31.08.2010, 12:33 |
FanDa Zrejme panacek zapomnel na svoji pravidelnou davku leku :(

08.09.2010, 22:22 |
lišky Jak to s tou Alpinkou nakonec dopadlo? Ke me se ted totiž taky jedna dostala, tak aby to nebyla tahle :-X