Navštíveno 1096x

Zdravíčko, kluci nevali se vám doma nekomu bez využití? dornoel je mimo cr, jinak bych objednal tam.. specha to tak zkousim forum. potreboval bych tak 5-10kg pryskirice a k tomu tuzidelko.. kdo prodá? dekuji.
havel composite pošlou ti to i poštou
hod odkaz prosim.. jinak uz sem si 3kg sehnal.. ale nevim jestli mi to bude stacit
[ Link ] beru od nich a vždy perfektní jednání
dekuji. a jakou beres? tady tu: Polyesterové pryskyřice HAVELpol a nebo zkousel jsi i tu vodou reditelnou co je to zac?
tyjo to sou ceny,já kupoval v Baumarktu za nějákých 325 1kg i s tužidlem,chjo
Bero havel pol 1 a k tomu peroxid K1 nebo jak se jmenuje když jim zavoláš aj ti poradí

01.05.2009, 11:04 |
Pavel02 | Upraveno: 2009-05-01 11:06:18
No nevím co prodává HAVEL, ale já používám super pryskyřici od Českého výrobce a super práce a super kvalita. A to nejdůležitější: NESMRDÍ !!!! a tak můžeš dělat klidně doma v pokoji!!!! Množství podle potřeby. Zavolám a ještě ten den max. druhý den ji mám doma.
Pavelo02: tak napiš jak se to menuje nebo nejaky kontakt na stranku? to ze tady napíšeš českej výrobce je na k ničemu
No to je možná pravda, ale kdo ji bude chtít tak může dát vědět mě. Mám s výrobcem dohodu. Oni nejsou maloprodejce. Koupit je možné jen přímo u nich. Neposílají to (zatím).
Pavel: to nezni spatne.. zatim sem si trochu sehnal a asi mi to i bude stacit.. ale vim ze za nejaky cas zas budu potrebovat. pokud jak rikas nesmrdi tak je to velke plus i kdyz uz jsem si na ten vonavý smrad zvykl:) a otazka teda: kdybych chtel dejme tomu 10kg + tuzidlo a napsal ti tak by se dalo objednat?
Tweety: super teda. uz vim kde kupovat levnej:) dekuji
ano. K 10kg pryskyřice patří 4 kg tužidla. Dohromady tedy 14 kg materiálu. poměr je 100:38.
PAvel02: taky bych mel zajem ;-)

01.05.2009, 21:09 |
Cenda jako Luke, pisni mi to kdyztak Pavle do mailu. Diky
Pavel: Tak napiš alespon výrobce a ceny? Jinak ten poměr mi přijde zvláštní. klasické pryskyřice mi na 10 kg stačí pár deci tvrdidla a ne 4 kg. Co je to zač? je to opravdu laminát?
tak na ten pomer taky cumim.. taky muzes poslat ceny do mailu kdyz je to tak tajne. zajima me to
Kral: poměr míchání je 100 dílů pryskyřice na 38 dílů tužidla.
Twetty: je to laminát, to co kupujete běžně s malým poměrem míchání jsou epoxidy. Toto je laminát!
Ceny pošlu do mailu všem.
Pro informaci: tento výrobek lze koupit v modelářských potřebách ale jen v malém balení. Pokud by se cena přepočetla na větší množství, asi by to většinu zájemců odradilo.
Pro sebe brávám kanistříky po 3 kg + tužidlo. Je to balení tak akorát na běžné použití. Doba na práci cca 1 hod (při přesném poměru), dát víc tužidla znamená kratší dobu. Lze dát rovnou postupně více vrstev, a nechat pak tvrdnout. Používám rohož až 400g. Tři vrstny a je 8mm tlouštky. Já nechávám pak i 24 hodin tvrdnout. Tepelná stálost je -75 až + 100 st.C., pokud by chtěl někdo větší tepelnou stálost musel by volit trochu jiný postup při tuhnutí, určeno pro použití v leteckém průmyslu. Lze použít i pro výrobu karbonu.
Pavel02: není to pryskyřice s certifikací pro potravinářský průmysl? atd? tam , pokud se nepletu je minimální emise těkavých nedobrých látek jako je u klasických styren atd ?
Pavel02: posly mi pak ty ceny na mail teda.. diky
Pavel: jako LastED... mam zajem :-)
Pavel: jj jako L-J a LastED
Taky mi pošli prosím ty ceny.
pošlu všem. bud dnes večer nebo zíra.
taky chci ceny , podívám se na to
taky ceny pls na mail,dík
taky bych poprosil cenu do mailu ;)

03.05.2009, 20:31 |
bastr taky pls cenu
taky diky... ;-)dam vedet behem zitrka

04.05.2009, 12:07 |