Navštíveno 1198x

Ahoj koupim nake dvd radio,klidne cinu ale aby mnelo lazeni woofru samostatne nejlip s lcd tak do 9000 mozna trosek vys pujdu ale ne o moc děkuji za nabidky
nebo aspon moznost zeslabeni ci zesileni zadni a prave strany ne zadni stranu na ukor predni a na opak děkuji

26.04.2009, 14:22 |
ballu ahoj nemá ladění sw ale nechám za 5
[ Link ]

26.04.2009, 14:22 |
ballu
pokud bys chtěl něco značkové tak teď je novinka od Pioneer za docela pěkné peníze
[ Link ]
ballu: promin ale kdyz nema zvlast ladeni sw tak ho nepotřebuji promin ale jinak nabidka to je pekna opravdu mozna ti sezenu zajemce
palmer: maš pravdu ten pionir je klasnej moc i ta cena neni tak velka ale prosil bych jeste onake nebidky děkuji zatim zvazuji ten pionir a jine znacky nemusi byt ani 2 din staci 1 din vyjizdecka ale at ma ty veci na sw a jeste vystupy pro monitor
mam zajem mozna taky o tohle radio je to dobre??
JVC CLATRONIC AR 737 USB tohle by mnelo mit nastaveni woofru zvlast a muzu jej mit za peknou cenu diky
mrkni na aukro,,,tam mají plno made in china :-)za slušný peníze.
jj na aukru uz sem si par vyhlidl jako tady zminovany jvc clatronic ar 737 ale chtel bych nake vase rady skoro nikde neuvadej u popisu jestli umi to samostatne zesileni woofru a ptat se kazdeho prodejce je dost otravny ikdyz jsem tak ucinil
sony to snad umějí všechny,,já mám clariona dvd a ten taky,,jinak se musíš asi ptát každého solo.
Xzenty so tedka za 8500 ;-)
tak lidi změna koupim nake radio ktere ma usb,a cte dvd a ovladani volume pro woofer lcd mit nemusi cena max do 7000 nabizejte i pioneer,alpine a jvc
lcd si dam do vyka skrinky v palubce
konečně zvítězila kvalita nad problémy... :)
Tak
tazman: to tve se mi libi a mam to ovladani pro wofer??? to by byla ta nejlepsi volba vyjizdecka je presne to co chci jen ty levne nemaji to co potrebuji a drahou zase nechci ale ta vypada fesne a ldyz mi ji nabizite tady tak to asi cina nebude!
dale....
Frenkie: to tve je velice ae velice povedene ale ta sama otazka ma to ovladani woofru?, Nezávislé ovládání hlasitosti jednotlivých zdrojů toto znamena ze ano?? nebo toto??Nastavení maximálního zatížení zesilovače!!!
jelikoz jsem asi blbej a poradne nechpu co to vlastne chces , nebo presneji si nejsem jistej, tak mas manual na mejlu
no nekdy se tomu rika taky prime buzeni subwooferu nasel jsem ze pioneer to umi az od verze s dvd DVH-P5000UB jeste pohledam jakej to umi kenwood,jvc,a alpine a do nejlevnejsi varianty jdu !
frenkie: tak ten tvuj umi to buzeni subwooferu zatim nejlevnesji krasna varianta super jeste alpine aa kenwood
Ták zase aktualizace vybíram mezi těmito kousky ALPINE tam neuvidíte kvuli jeho přiliš vysoke ceny tak tedy:!
PIONEER DVHP5000UB-můj favorit č.1 :-)
JVC KD-AVX11-můj favorit č.2 :-)
JVC KD-AVX20- výhoda malé aspon nake lcd neni ale rozhodujici :-)
KENWOOD-5241UY-tento kousek je tu jen tak ma taky moc velkou cenu
tak lidičky raďte jaký díky
aktualizace 2. :-D
ještě asi miísto favorita č.1 Pioneer DVH-P500UB bude Pioneer DVH-P4100UB -stejne funkce a opolovinu levnejsi
tak P4100UB se ruši nem to ovladani subu špatne infrmace sem mel a budu kupovat o vice draz pioneer AVH-P3100DVD

27.04.2009, 18:27 |
trlon Mam na prodej Panasonic.mam ho v krabici 2din se vsim co ma byt
kdyztak pisni na icq