Navštíveno 700x

Zdar, koupim nějakej malej dvoukanálovej zesilovač max 2x 50W, nejlíp nějakej značkovej
jakoze za 3kila jo???...DDD no to jsem zvedavej,co sezenes...o)

24.04.2009, 20:00 |
Bladzej | Upraveno: 2009-04-24 20:02:20
cca za 3kila + pošta je tvuj. 2*50max/ 2*35rms
[ Link ] napiš třeba na mail, nebo sem, zda-li budeš mít zájem.
jo,tak tento jo..o))
ten ma 2x15W,jsou tam konce co jsou v autoradiu...
papirove psali 35, no :D jen dodám že nebyl montovaný ani nebyl zapojený ;)
MC FuŇ je HIGH-END :) to je lepší rádio :)
ja vim že je to "high" end, ale tak to jsem byl ještě mladý a blbý (to sem i teď, ale snad trochu míň :))a fakt nic o tom nevěděl.
jinak za 3stovky sehnat něco zančkovýho nevim nevim.
za 300 bych to viděl na zde vymyšlenej "zeslabovač" :-D

25.04.2009, 00:31 |
hoff naco? půjčím ti D...N :O)
hoffe, to neni pro mě (nečekaně) :-)
Bladzej: no McFun radši nee ale díky
to Pavel: jen zkoušim, teď běžel na aukru za pár korun malej Clarion, tak jen jestli se někomu doma neválí něco z tovární instalace :-)atd.
to martin: zeslabovač nepotřebuju

25.04.2009, 22:14 |
Kesam Já mam

25.04.2009, 22:23 |
Kesam [ Link ] Ale signum ho cálnul ale ještě jsme se nesetkaly :-) tak snad tenhle rok.

26.04.2009, 00:33 |
Augi Mám Denon, co má 2x15W rms ;-)
Tak jestli tohle neni sranda, tak provokace je to solidní.
to Augi: Denona je na tohle škoda, ale píšu ti :-)
to party_boy: no sranda to neni, jde o to že potřebuju něčim živit zadní origo repro, to na to musim dávat 2 x 200Wrms?? abych byl borec? ty origo repra stejně víc jak 20W rms nepoberou :-)
To ne, ale jestli to má cenu, když z rádia to dostane stejnej výkon.

26.04.2009, 12:55 |
Pavel 528 | Upraveno: 2009-04-26 12:57:54
Kesam:vy jste se zeny jeste nesetkalY..o))
je to mimo misu,ale jinak to neslo...
to party_boy: ono je to o něco složitější, jde o to že sem musel při instalaci vzít dva výstupy z radia převést je kvůli basaku přes High/Low na cinche. A jelikož si pán přeje aby mu při tom hrály i zadní repra a primární zesík co napájí basák má jak cinch vstup tak i výstup, tak ho propojim s timhle malym a tim budu krmit zadní repro
to party_boy: ono je to o něco složitější, jde o to že sem musel při instalaci vzít dva výstupy z radia převést je kvůli basaku přes High/Low na cinche. A jelikož si pán přeje aby mu při tom hrály i zadní repra a primární zesík co napájí basák má jak cinch vstup tak i výstup, tak ho propojim s timhle malym a tim budu krmit zadní repro, je to prasárna ale jinak to tam nejde no :(
a co koupit nějaky obyč radio za par šupu na aukru co má RCA???, nebylo by to rozumější
ups dvoják :-(
luda551: to bohužel nejde, neřešte to :-) tohle je asi jediný řešení, rádio musí být origo, ten týpek jiný nechce (BMW 530d) ale už sem sehnal nějaký Pio za 300Kč i s poštou :-) to bude stačit bohatě
mazec je ten,ze majitel ma 5er a chce dat do zesiku 3kila..o))
to Pavel :D
já to neřešim, už sem si zvyknul na samý takovýhle zakázky :-)
chtěj to?? tak já jim to seženu a už to neřešim nemá to cenu :-D

28.04.2009, 21:30 |
rebel Mám doma zesík je starší cca 13let ,ale je to pecka utáhlo to bedny od gramofonu Jinak za 300nic pořádného nekoupíš
?-:
to rebel: hale za tuhle cenu se daj sehnat stary Alpiny, Kenwoody, Pioneery to si myslim že jsou zesíky vpohodě, výkonově kolem 30W ale k mýmu účelu to bohatě stačí