Navštíveno 1886x

24.04.2009, 11:52 |
kizdnoH | Upraveno: 2009-04-24 11:54:35
Prodám tento zes třeba na součástky... 2 kanály chodí, ale... Bez záruky... Kupován od někoho tady z fora jako plně funkční. Můj trouble... Cena 800,- Dohoda možná... Na poštu nejdu... jsem z Prahy.

to je snad muj bývalej - jak tohle hrálo hezky...co se s tím stalo, že bych si to opravil?
Taky by me zajimalo co se s nim stalo.Pokud by sel opravit tak bych mel mozna zajem.
Prodávám ho jako nefunkční... Prosím BEZ OT... Kontakt na mě je pod Nickem.
Po diskusích po ICQ dodám, že jsem ho už rozbitý koupil od člena tohoto fóra, který ho prodával jako zdravý. Jenže jsem ho po rozbalení balíku uklidil na bezmála 2 roky na poličku. Teď už ale původního majitele dohledávat nebudu... U Pavla528 byl... Poznal ho a řekl mi okamžitě co s ním je, aniž by ho musel rozebírat - nebyl u něj poprvé...
za 500 ho nenechas?:o) taky jsem z prahy a prijedu:-)
martine tohle nema moc cenu, je to krasny zelezo ale az moc stary, spis si pockej na HXA400 ;) kdyby se nekde obevila, treba moje prodana nekam na východ ;)
za 500,- si ho nechám na poličce... :) Celkem se mi tam vyjímá... Ani se neptej co jsem za něj zaplatil já... :(
za 500 bych ho vzal taky na stenu na garaz uz si tam chci povesit spalenej basak a zesik by byl supr..:)

08.05.2009, 09:24 |
clown za 500 bude / najdem jinej spalenej zes ..
tady je za 800 jen to plexi :o))
> MS .. rozdil ve stari mezi HX40 a HX400 ??? :o))) zadnej :o)) jen v tom, ze 400 se delalo v dalsich mutacich dale :o)
> Ufik. HX400 bude na prodej cerveny :o))
sorry za OT, ale za 500 bych ho fakt nechal doma .., resp. bych si z nej udelal domaci zes :o)) 12V zdroj mam :o))
no prave proto ze se 400 delala déle takze je sance narazit na mladsi...
Tak jsem udělal pár foto na přání... :)

Jsem ho zase na poličce otíral, tak mě napadlo to tu oživit. :)