Navštíveno 519x

cau shanim za slusnou cenu alpinu typu 9812 ,9813 a pod . v pripade ze mate a da se domluvit na solidni cene me kontaktujte.

26.03.2009, 19:04 |
clown koukni do nemec na ebay ..,
aspon ti neprijde srot, pokud to tam neni napsany :o)
nebo ja vam je snad z DE budu tahat :o)))
ale pocitej 3500 za 9813 v klidu .., jenze to uz se blizis k cenam 9833/9835 :o)) coz jsou furt jeste krasny stroje :o)
byt tebo omezim to na 9813,12,33,35.7998
preklepl jsem se misto 12 -15
o Ebay mi ani nemluvte.....koupil jsem tam rádio, přišel šrot, koupil další, přišel další šrot...
jak je to s tim starim techto modelu ? nejsu si jistej jak je treba NAPR. stara 9812 o proti 9815 nebo naopak , dik
na ebay jsou pekny kousky za fakt rozumny ceny. jenze neumim objednavat na nemeckych strankach :( to je pech . neni tu nekdo kdo by poradil a popripade pomohl s nakupem ? koupil bych u nas jenze se neda normalne domluvit a ceny jsou nasponovane na max kolikrat i nad maximum .

27.03.2009, 13:15 |
clown SF .. heh ... ja koupil srot ///A a prisla jen KO "vytah" .., ale zase za hubicku opravena :o)))
jinak 40 veci a vzdy vse OK .., musis se proste koukat nba hodnoceni ...
btw .. i tady koupis stav A s KO mechanikou :o((( od kamarada ..
clow - jak to myslis ted nachapu ?

27.03.2009, 14:41 |
Yawor třeba to myslel tak že sis spletl rubriku ;o)

27.03.2009, 18:35 |
clown Tome myslel jsem to tak, ze tady je volna k prodeji Ufikova 9815, moje 9813 (zamluvena), dalsi asi jen z DE :o)
ale moje ma mechaniku OK:o)
clown: hold mám špatnou zkušenost - koupil jsem rádio, když přišlo, celej nadšenej, po zapojení jsem nechápal....nějakej dovoz, jiné frekvence. rádio si na něm neposlechnu... přitom prodejce měl kopii nějakého popisu, kde byla frekvence jasně daná.
hodnocení nebylo extra nízké - cca 150 - 99,5%

29.03.2009, 19:10 |
clown SF :o))) a co to bylo za znacku radia ?? :o))
clown: nějakej starší pioneer...

30.03.2009, 10:02 |
clown Pio hmm, a cemu se divis :o))))
neprekvapuje, fakt ne ..
clown: njn, každý nějak začínal, já konkrétně na zde oblíbené Sony :D nakamichi jsem prodal vyloženě kvůli vzhledu, zůstal jsem u //A a zatím spokojen, nejsem žádnej náročnej hifík...
ale dost OT
9812 k odberu v praze za 3000,-Kc
zitra jedem Brno tak to muzes mit hned
007- muzes dat fotky nebo neco o ni ? mozna bych na nu nekoho mel ... no uvidime . dik
dej mi cislo, zitra ji muzes videt v brne
jenze co kdyz ju nevemu to ji povezes zbytecne:( nebo bych si to pak rozmyslel a to ji zas budes posilat ? chtel bych ju nekomu ukazat na fotce jak aspon vypada a zjistiit zda by ju chtel. a doma budu az tak kolem pul 4 odpo .
no to je uz jedno ja budu brat 9815 a tudle 9812 kupca mit nebdu ale dik