Navštíveno 402x

Na značce nezáleží, důležitý aby bylo v pohodě. Není to pro náročnou sestavu, tak něco za rozumný peníze. Díky za nabídky.
Mám tu poslední kus JVC KD-DV5301, dálka, DivX ultra, DTS , WMA,MP3.. 2roky záruka
3999Kč :-) pošta zdarma, máme skladem. !
Pokud máš zájem, napiš. A zítra ho máš doma

16.03.2009, 16:25 |
hatatydla | Upraveno: 2009-03-16 16:26:46
Dobrý den!
Nabízím toto rádio:
[ Link ] plně funkční i s dokoupeným dálkovým ovládáním. Umí i mp3 z DVD, divx a české titulky.
(Koupil jsem nyní rádio se zabudovaným displejem.)Přenechám do dobrých rukou za pouhých 1900Kč, mohu zaslat i na dobírku, osobní odběr v Jablonci nad Nisou.
jirijandura@seznam.cz 603 962 624

Hele :-) Tak s timhle Sencorem mám svý zkušenosti...to bylo moje první rádio :-)
Tak vyloženě špatný neni,zvládá skoro všechno co má psaný v manuálu že by mělo umět.
Až na to že má příšernej problém s šumem...stačí zapnout a v tweeterech je hned slyšet šum.
Nebo třeba když běží CD nebo DVD s MP3kama tak je slyšet v repru "jak se to CD točí."
Ale třeba do služebního auta,proč ne ?
V těch seriovejch papírovejch 13cm duálech by ten šum slyšitelnej být nemusel :-)
Ale nedoporučuju používat dýl jak rok...pak už se tlačítka omačkaj a najednou maj skoro všechny tlačítka všechny funkce :-)))
Je blbý když tlačítko pro posun o 10 písniček vpřed třeba zastavuje přehrávání :-)

17.03.2009, 07:19 |
luda551 | Upraveno: 2009-03-17 07:25:33
to pivasek:za 200 bych ho vzal hned
když jsem psal na značce nezáleží, měl jsem spíš namysli značkové značce:-) s posledníma dvěma moc dobrou zkušenost nemám.
jdoizo: předám a kdyžtak se ozvu, díky!
Neodpustím si pro úplnost komentovat komentář kolegy pro rádio Sencor....:)
S tlačítky žádný problém není,navíc jsem si tak zvykl na dálkové ovládání, že se rádia jako takového téměř nedotýkám..:)A co se týká šumu, tak ten je slyšitelný pouze při téměř nulové hlasitosti reprodukce. Při přidání hlasitosti se úroveň šumu nezvyšuje a zaniká.Mám nyní Kenwooda asi za 24tis,ale mrzí mne jedna věc. Zdaleka nepřehraje tolik formátů, jako tento "neznačkový" Sencor, který schroupne snad uplně všechno....
Krásný den přátelé hifisti!!!
Jj,je to fakt...šum se s úrovní hlasitosti nezvyšuje...já ten problém pociťoval pravidlně celý léto když jsem s mladou byl v autě a třeba sme si někde zastavili a chtěli si v klidu popovídat nebo...však víte:-) a u toho je rádio vcelku ztlumený abychom sme si rozumněli když spolu mluvíme...a při tom to bylo vždy slyšet :-(
Jinak za formátovou podporu se přimlouvám,to je fakt...ale MP3 z DVD načítá pekelně dlouho...natož když selhá antishock,pak už písnička znovu nenaskočí (MP3 na DVD) pouze po přepnutí...
Ale jinak si myslim ale že to ve svý době bylo to nejlepší co se dalo od Sencoru koupit :-D