Navštíveno 359x

Zdravím. Mám tento kabel objednaný na jediném e-shopu, který jsem našel a z dodací lhůty 1-2 dny se staly 2 měsíce a mělo to přijít do konce ůnora a dnes to opět posunuli do konce dubna ! Takže dotaz, je někdo schopen sehnat 25m tohoto kabelu ?
Pokud je to mirkofoní kabel a chceš ho na signály, tak bych měl taky něco obdobného :-)
Ano. Jedná se o mikrofoní kabel. Chci Proel, protože slyším samou chválu tak chci zkusit.

09.03.2009, 21:44 |
wir hifim@ni@k:maju ich na Slovensku a mozna ti to aj poslu
[ Link ]
tasker je lepší než proel:-)
www.prodance.cz

10.03.2009, 08:12 |
Cenda | Upraveno: 2009-03-10 08:13:07
kdybys mel zajem, tak tady mam kompletni 6x3,3m Proel 80 (ten z Hifolu). Mam to z jedne nerealizovane instalace.
PS: radsi telefon, nedostanu se na mail.
O Hifolu samo vím, ale cena je 60kč/m a u nás 40kč/m a poštovné bude vysoké. Kouknu na Tasker, slyšel jsem o něm. Kompletní nepotřebuji protože mám nakoupené jak konektory cinch tak Flexo.
Podle toho co jsem kde našel by měl být Proel lepší než Tasker. Tasker je ale také za velmi dobrou cenu.
co vím od známého, tak z jeho zkušeností(PA) je to přesně naopak. Ale chybu neuděláš ani s jedním.

10.03.2009, 17:15 |
kysko Hifimaniak: skus oslovit musicdata.cz su dovozcovia sommer cable (maju skladom) ,v sekcii auto hifi si najdi rca kabel ,mam AQUA BLUE a max spokojnost!!!
Tesker jsem měl na ////A 7944 + 700proc tu nejvyšší mirkrofoní a pěkné :-) takový brutus rozdáli tam nebudou, přeci jenom lidi nejsou netopíří - až na BATMANA
Sakra to je možností :-) Tak asi ten Tasker. Doporučíte, který model ? Díky.
Takže děkuji za pomoc. Vyhrál Tasker C301. Už je objednaný.