Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Sub Rockford Power T2 15"

o Navštíveno 478x o
o 05.03.2009, 00:55 | Meda
Asi netreba predstavovat, lezi mi uz svetelne roky ve sklepe, potrebuju kufr a je zbytecne nevyuzity.. Kupovan byl novy u Soukupa, hrany cca 5 mesicu..

Cena dohodou, nebo vymena za nejaky kvalitni 10" SW, ktery zvladne kilowat a hezky zatlaci i zahraje v male ozvucnici :))))

o 07.03.2009, 03:47 | Meda
Cena na dohode, nebudu uz za nej chtit moc, vic se snad tratit neda :-)

Radeji ale nejakou vymenu s doplatkem, tak se pochlapte :)
o 07.03.2009, 10:09 | Fari
Cau, napis mi cenu, mozna bych mel zajem..Mas to i s bednou?
o 07.03.2009, 18:13 | Meda
Cenu navrhni, ve finale jsem ho nechaval za 9t, ale samozrejme bych sel jeste dolu..

Bednu mam, se sterbinou, ale jedna strana chybi-zadny velky zasah, asi ji nekdo k necemu potreboval :)

Dam ji k tomu, potrebuju si koupit 10" SW, takze ani bednu potrebovat nebudu..
o 07.03.2009, 19:42 | Fari
Nemáš nějaký foto jak asi vypadá ta bedna? Pokud bys věděl, tak jestli máš i její rozměry.

Cenu navrhnout můžu, třeba 7500? Je to na dohodě. Kdyžtak mi napiš tvoji představu na mail jo? Dík
o 07.03.2009, 20:57 | Meda
OK, bednu nafotim, pak se dohodneme dale..
o 08.03.2009, 09:40 | Fari
Ještě mě tak napadlo. Jestli bys chtěl tak bych měl na výměna Sonika 12 plus můj dolatek. Pokud ne, tak bych ho stejne asi koupil.Počkám na ty fota o uvidíme.
o 08.03.2009, 10:31 | Meda
Pres den nafotim a zmerim.. Dal by se ten Sonic poslechnout? Stejne bych ho asi kupoval, ale chtel jsem 10", nevim, jestli by se mi tam tohle veslo a navic by musel jit do uzavrenky..

No uvidime, zmerim a kdyztak to vymenime..
o 08.03.2009, 13:11 | Fari
Poslechnout by asi uz nesel, nemam na nej bednu..No rozmysli si to, ale 12" lepší než 10" a navíc v uzavřence to bude i k poslechu a ne jen k dunění :-)

Pokud se nějak domluvíme, tak bych klidně přijel do Prahy ať to nemusíš posílat poštou..
o 08.03.2009, 15:01 | Meda
Mas mail :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3178 sekund.