Navštíveno 1031x

Prodám chvilku hraný sw Hifonics txi 12d4 (PC 3290,-) v BR ozvučnici, cena i s ozvučnicí 2500,- neprodávám zvlášť.

Zdravim
a nechel by si to vymenit za ESX 2x300RMS bandpass plexi rad bych neco min vykonejsiho a tim padem i mensiho
No už když výměnu, tak za nějakou 10" uzavřenku.. Tohle by bylo na moje uší příliš, navíc musel bych řešit čím to nakrmit..

03.03.2009, 16:05 |
ballu od kud jsi

03.03.2009, 16:25 |
ballu tak to je fajn já také nechtěl bys třeba vyměnit za fili tramp 12 twin

No psal jsem, že bych chtěl 10" uzavřenku. Chci to jen na dokreslení, něco sq. FLI fakticky nechci, navíc to je aktiv, a aktiv taktéž nechci.. Ale díky za nabídku.

03.03.2009, 18:38 |
ballu jen pro info aktiv to není jedná se o dvě sw z každé strany
aha tak to jsem se sekl.. m+l jsem za to, že je to ten aktiv, co dělaj..
To nikdo nechce dobrý sw?
zdravim rozmyslal som ze by som ho zobral len mi vies povedat ako to zahraje??A je to dvojcievkovy alebo len jednocievkovy??? lebo niekde som cital ze tieto sa robili aj aj...
Dvoucívkový 2x4 Ohmy 400rms.. No jak to hraje.. Já jsem s nim byl celou dobu velice spokojený.. Není to subwoofer na tlak, zahraje kvalitně ale i přesto umí solidně kopnout..
no ja na tlaky ani nechcem potrebujem aby mi to kvalitne zahralo nizke tony myslis si ze ho rozhybe zosik od MB QUART DSC125 je to stvorkanal...alebo mas nejaky iny lepsi typ ??
No tenhle sw je zapojený do 2 Ohmů a ten čtyřkanál není v můstku stabilní do 2 Ohmů.. A tento sw nezapojiš jinak než do 2 nebo 8 Ohmů.. Takže nejspíše na něho nějaký monoblok.. Nebo něco jiného co dává minimálně 400W rms ve 2 Ohmech, méně bych na ten sw nedával..
sakra aj by som ho zobral lenze ja som chcel 4 kanal lebo budem riesit aj predne repro...a nechcem mat v aute 2 zosiky..
Jasný no.. To chápu.. Kdyby to bylo 2x2 Ohmy tak není co řešit..