Navštíveno 648x

Prodám Alpine CDA-9887R za 6800,-Kč Je jak nová, zaručák,krabice,dálka,český manuál vše jak má být.
nazdar zajima me jestli to radio m podsviceni tlacitek tak podsviceni displaye v modre barve dik za odpoved...
jinac tohle je me icq : 458217897 napis muzem se dohodnout...:-)
Máto pět možnosti podsvíčení viz.obrazek na krabici červeně spodek modře velký tlač.atd.
prave ted vybiram radio uz sem chtel koupit Pioneer DEH-P7000UB,myslis ze tenhle alpine bude hrat v aute lepe nez ten pioner ktery sem ti psal ikdyz veskera hudba bude na zesikach?
Barevný display nemá. Ale zato krásně čitelný ze všech stran. Za tu cenu neváhej. Koukni kolik stojí nová. Srovnávat s nižšími řadami nemá smysl. Jak zvukově, tak kvůli vestavěnému procesoru.
Alpina má aktivní výhybky a má v sobě inprit procesor.
jasne no a kdyz jsi pridal ten obrazek radia ten displej vypada neaky roztekly nebo to je jen od svetla?mohl bys tady dat jeste neake dalsi foto radia?a pak by sme se mohli domluvit :-)
jo a kazda alpina ma v sobe inprit procesor?nebo az ta modelova rada co prodavas ty....?
Já myslím, že kvalitou patří ten display k tomu nejlepšímu co je na trhu. Stčí najít foto na netu, možná budou i videa na youtube.
jj jasne ale jestli nemuzes pridat dalsi foto toho radia co prodavas :-)
Kalibrační sadu Imprint je třeba dokoupit! Za cca. 3600kč.
tak muzes tady dat dalsi foto?dik

01.03.2009, 12:07 |
mirdasek | Upraveno: 2009-03-01 12:13:22
snihead:mas teda neake dalsi foto?
Imprit má jen tenhle model a prodávám já fotky dodám později....
hifim@ni@k:ok uz to chapu :-) jsem vcera trochu kalil jsem neaky rozlamany a z mozkem v riti... :-) nemyslis ze ta alpina na tom fotu ma neco z displayem?
skinhead:ok a display je good?vypada neak divne na tom obrazku
ma blbej fotak asi foceny mobilem to je videt
pepe689:taky si myslim neco takoveho nebo zustala cmouha neaka na displayu :-)
Blbě se to fotí na dením světlu leskne se to....
skinhead:ok dobre fotky... :-)no takze prejdeme k te cene nee?pokud mi to das za 3500+posta tak to v pondeli muzes poslat....a jeste jak dlouho je tam zaruka jeste?
sorry myslel jsem 6500kc:-)
heh sem total zbity ze vcerejska :-)

01.03.2009, 13:38 |
macek midrasek mozna bude lepsi kdyz mu zavolas von tady na foru moc neni jinak to radio je v super stavu jako novy a za ty love to ut je degradace znacky

01.03.2009, 13:43 |
macek midrasek mozna bude lepsi kdyz mu zavolas von tady na foru moc neni jinak to radio je v super stavu jako novy a za ty love to ut je degradace znacky
macek:ok dik uz jsem nad ti premyslel jj za dobre penize to teda je...ok jdu volat
si tady pripadam jako na pouti :-D
kral007 - měl jsi slyšet ty komiky co mi volali když jsem já prodával /////A, to mě hlava nebrala.