Navštíveno 812x

Prodám nevyužité zesi audison Lrx 4.300 a 1.400.cena za oba 8500kc.
kupované zde na foru oo místního člena.

08.02.2009, 20:07 |
kulík kolik za 4k, nebo jen oba?
pokavad to bude zvlašt,tak každý kus 4500 !
jestli to lze prosim par real fotek ty 4.300 na mail
thx :)
tak bohuzel foto nemam,ale muzu zitra poslat mms na mobil.722 546076 tot cislo na me.jinak zesilovac v super stavu,koupen pred dvema mesici,ale koupil jsem jine auto a tam je tovarni sound system od dynaudia,takze na to seru a prodam je!
ok vpoho, tak jestli je v "super stavu", i opticky.... a krabice, manuál atd. k nemu je ? :)

09.02.2009, 09:59 |
FANY to Jackobo: krabici neřeš,stejně ho před instalací z ní vyndáš,ne? A pokud jde o dopravu,tak lze poslat i v krabici od bot,no né? A manuál?! Jak prosté - na plus dáš plus z baterky,na mínus dáš mínus z baterky a na remote dáš dálkový impuls z rádia. Jinak cinche jsou přeci jasné - front: přední, rear:zadní Pak už jen naladit zvuk,filtry-no zkrátka to celé nastavit těmi točítky seshora zesilovače. Ale ty jsou taky popsané,takže bys neměl mít problém. Nezapomeň sfázovat repra,ale to si myslím je základ ve znalostech jakéhokoliv hifi..
Omlouvám se za eventuelní OT,ale fakt jsem musel,na to nejde ironicky nereagovat..
Samozřejmně nic proti Northovi.
Prostě zesik je plně funční a opticky ok!Krabici mám jen k monobloku (tuším) a možná i navod!
FANY : v poho :))

09.02.2009, 10:30 |
kulík fany: on to Jackobo myslel dobře,s fotkama a popisem se lépe prodává-kupuje.Alespoň člověk vidí co kupuje.A nic proti,ale foto z mobilu,pokud to neni alespoň 2mpix je celkem k ničemu.
2FANY: hele chlape take it easy, nesmis si to tak brat :-) Vis, je to nejen o pocitu z kompletniho baleni, kor kdyz prodavam zesik, kterej novej stal skoro 20k.
Vim o cem mluvim, LRX 1.400 sem takhle koupil (mmj od jednoho mistního clena), pekne komplet, i vcetne toho stelovaciho "klícku". Ale hlavne, nikdo nerika, ze trvam na krabici atd.,, ja se jen ptal :).
Ale jsi hodnej, aspon uz vím, jak to zapojit :-D
Jinak foto aspon 2mpix je urcite dostacujici, ale ne v tu chvili, kdyby ses na nej mel koukat na mobilu s displayem 320*240pix.
ale k veci, takze opticky vpohodě? skrabance a nic takovyho?
... no pomerne o nem premejslim.
nabízim 4tis + posta
ahoj,
jsem z MB, resp. kousek severně z Bělý p. Bezd. :)
Jestli jsi z Roudnice, poměrně často jezdím do ČL a tamtim směrem.
Akorát tenhle tejden bych to asi nedal dřív jak o výkendu :(

09.02.2009, 20:41 |
Northh | Upraveno: 2009-02-09 20:41:57
4kanál je "asi" prodaný,mám už jen ten monoblok 1.400 !