Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Do plata 16-17 cm něco za málo

o Navštíveno 292x o
o 01.02.2009, 20:21 | tomvee
Zdravím, přátelé, sháním do zadního plata na moje sport fave nějaké repro. Je tam dělaný na zakázku karbon plato a v něm jsou už díry, tudíš nemůžu ovály. Mám nabídku nějaký sony XSF 17 cm snad i nový za pětibábu, ale ty mají 170max a jen 30W rms a já tam chci fouknout nějaký slušný zesilovač. Jestli se vám doma něco válí tak mi písněte pls. Je to moje asi páté auto, takže do toho nebude vrážet miliony, mám káry, které mají hifi za desítky tisíc v základu. Díky. AHC čest a rukám klid :o)

o 01.02.2009, 21:09 | Midnite
ahoj, mel bych na prodej slusne kompa a k tomu slusny zesik.. jestli mas zajem tak kontakt pod nickem
o 01.02.2009, 21:36 | party_boy | Upraveno: 2009-02-01 21:37:30
Mám dva páry tohoto: [ Link ]
Měl bys zájem? Maj odehráno asi 7 minut, kleknul mi jeden projekt a teď nemam využití. 500 za pár.

Pak ještě kompa Kicx ICQ 6.2 za 1300.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4275 sekund.