Navštíveno 2428x

Bedna osazená 2* Sonic 12",vnitřek komplet vytlumen,4 krát bassrefley přímo na míru,objem taktéž,celkem cca 110 l-tzn.2*55 litrů.Oba woofery v záruce,hmotnost bedny 65 kg.S bednou možno zes Carpower Power 4/600 záruka ještě rok a půl.,kapacitor 1F,a po dohodě i kabeláž 50 mm,pojist.pouzdro Carpower 250 A.Spíš sonduju zájem,prodal bych rád,ale ne za každou cenu.ZN:rodinné důvody-stěhování.Ceny nabídkou,popř.kdo dá víc,dohoda atd.Já ceny určovat nechci.PC bedny:15 000,zes:6300.Jen pro inspiraci.Jo bedna dělaná na míru do Focus 1 Combi,jinak šíře 113 cm.

01.02.2009, 16:47 |
Fari Tak už to nastalo jo? Hele potřeboval bych asi metr 50-ky kabelu. Nezbylo ti něco?
Zbylo,zítra se u mě stav v cca 5 hod.Jestli budeš mít čas.

01.02.2009, 16:51 |
Fari Jo to bych mohl..Tak jsme domluvený. A co až to prodáš, koupíš něco nebo už konec?
Asi něco malýho,30tku uzavřenku atd.Hlavně potřebuju money.
píše to tam je to Carpower Power 4/600 -
[ Link ]
Honcke kdyz jsem tu nedavno videl tvoje fota a uz to nechces?Jak to mas pekne udelane:o)neni to skoda:o(
D-door:no škoda to určitě je,hraje to pěkně,sorry za bordel v kufru(jehličí po vánočním stromku) :-)
Cena za komplet 12500,sleva po dohodě možná.Pro rekapitulaci:Bedna komplet vytlumená hmotnost 65 kg,zesilovač Carpower Power 4/600
[ Link ] áž 50 mm2,kapacitor 1F.Pojistkové pouzdro Carpower 250 A.
Zes v záruce ještě cca 17 měs v záruce,Sonici taky,ale záručáky(učtenky) sem někam zašantročil.
Jo kabeláž 50 mm2,ňák mi to tam uskočilo:-)
11500,možná výměna za něco malýho+doplatek.

25.02.2009, 17:52 |
Fari Co výměna za Helixe?
Fari:psal sem něco malýho:-)
up

26.02.2009, 10:38 |
Jarik Honcke: Ahoj ja by som mal zaujem o kabelaz...daj mi vediet na ICQ: 481378211

26.02.2009, 12:17 |
Fari Hele měl bych zájem o jednoho sonika a toho druhýho někomu střelíš, co ty na to?
si to moc dlouho nemel a to ty soniky sou na tom 4kanali jo jesi jo tak potes koste
vinzek fa:zdar,ty taky žiješ?:-)Na 4 kanalu byly chvilku,teď jsou klasicky na EA 1600 D.Emphaser:-) No teď to mám stejně vyndaný,musel jsem přivíst pračku.Jinak vizku co říkáš Emphaseru na 0.5 ohm?Přežije?
bednu pouze celou-žádný jen 1 Soníka atd.
Honcke 0,5 je bez problemu
o.k. ja jen kdyz vyrazim nekam na meření tak bych to chtěl zkusit jestli to bude rozdíl proti 2 ohm.nutně to prodat nepotřebuju,ale bylo stěhování,tak mám ted jiný starosti:-)
kdy to přesně je?ja sem ted lazar,jsem po operaci,nemůžu skoro chodit,ještě tak 14 dní budu doma:-( a co ty?něco novýho?
je to pristi tejden jinak ja noviho viubec nic
Kolik by jsi si predstavoval za samotnej zesik?
Martinr19:za zesak cca 3500?dohoda mozna.ozvi se mi kdyztak na tel,jsem tady prez mobil.
Zajímavá cena zesíku, byla by na prodej i kabeláž?
měl bych zajem o soniky hod mi cenu do mejlu nebo icq
Takže zesík je můj. Tímto velice děkuji Honckemu za perfektní jednání.
Zesík rezervován a skoro prodán party boyovi,taktéž děkuji za perfektní jednání:-)
hajnejzlesa:psal jsem at´ cenu nabídne kupující,takže mi Tvojí nabídku hod´ do mejlu ty:-)Nebo na mobil.Jak chceš.
zes definitivně prodán Party BOYovi

30.05.2009, 14:04 |
Flash Kolik by si chtěl za bednu?
ale problém bude ten že to do Xary r.v.98 asi nenacpu a když jo tak se to tam bude dusit chce to kombika no nic.