Navštíveno 465x

ahoj
nemate negdo na prodej ploche kompa??
mam problem s montazni hloubku v mazde2
jo 165mm,cenu prosim sem,nebo do mailu.
dik moc.
mam SINUS LIVE SL 16 + NEO 25S cena 1500kč
[ Link ]
super ale ty maj monzazni hloubku 73mm,a hlavne moc brutalni vykon,a sinusi nechci ale dik
nemas spis neco jako mac audio,nebo focal ,a pod.??
jo zapomel jsem ze to bude hrat na radio clarion dxz658rmp.

25.01.2009, 20:58 |
DaveX | Upraveno: 2009-01-25 20:59:30
ty nechceš sinus live, ale mac audio bys bral? Já myslím. že ty sinusy hrají hezky, co chceš za 1500 :)
spíš napiš cenu, do kolika to chceš a co posloucháš za styl hudby
davex
ja prave nevim jak hrajou sinusi,mac audia prave znam
a chtel bych naky kvalitnejsi.
ok DaveX má pravdu, jinak nic jineho nemam jen morel hybryd ovation 6 ale to bude vic než 1500
davex
no tak do4000,-
a posloucham rock,metal,obcas nkej trencik a cernotu,ale spis rock typu led zeppelin atd,ale i poradny narezy.
ale jak rikam
potrebuju slim kompa.min nez 55mm hluboke.
mám morel tempo 6.. kdyby si měl zájem

25.01.2009, 21:16 |
DaveX morely jsou hodně dobrá kompa, a těch 7mm se tam musí někde najít, kdyžtak musíš hold použít nějaký kroužek z MDF.
midnite
hod mi prosim foto nameil nebo odkaz
dik+cenovku.

25.01.2009, 21:29 |
DaveX [ Link ] kdybys chtěl něco víc o nich vědět písni na ICQ, mám je doma, ale je tu jeden problém. Ony potřebují krmítko :) nějaké solidní, tak pokud chceš něco na rádio tak bych bral 100% něco jiného. Tyto na rádio opravdu nejsou ;)
davex
vypadaj dobre
zapni si icq mas ho vyplej

25.01.2009, 21:39 |
DaveX jsem online kdyžtak 456830775 nick Dave, měl jsem s tím trochu problemy :)
dave: i na radiu docela zahraji tak aby ses nedivil...
Svacinka: napis mi na icq (pod nickem), v profilu mas spatne cislo

25.01.2009, 21:43 |
DaveX Midnite: no spíš jsem to myslel tak, že tyto kompa si nezaslouží hrát na rádio ;)
já bych ti mohl nabídnout Hifonics TX6.2C s hloubkou 60mm, takže menší než ty Morel-y, nové se zárukou za 3000kč
[ Link ]
cendler
dekuju hifo. dobri
ale fur to neni co ja schanim ,vis neco jako focal, morel,dls nebo helix proste slast pro usi.
samo ze s hedvabnou vyskou.)
nebo CANTONY ale ty nevim jakou maji montazni hloubku
gdyby negdo tak to jsem hodti dik