Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Spiner audio + zástavba

o Navštíveno 811x o
o 21.01.2009, 21:29 | Boťas
Tak je mi to líto ale prodám instalaci do fiat bravo komlet ale zatím bez zesiků
Instalace se učastnila pouze finále čr EMMA kde obsadila 1 místo v ESPL 1W s hodnotou 132,6db
A 3 místo na mistrovství čr db drag se kat extrém 140,2db instalace je v kožene srnčí hněd a plato do žluta.vše snadno instalovatelne bez zásahu do kastle.
Zesiky lze koupit nové k instalaci můžu zajistit výhodnou slevu na dané zesilovače.

Samozřejmě pokud by měl někdo zájem pouze o sub tak není problém a asi to tak dopadne takže

sub spiner audio 10palec 2x2 ohmy 1kw rms je tak minimum tahanej na helix spxl 1000 do jenoho ohmu tj 1700 rms a v poho. teda tahanej před mčr EMMA proveden original recon komplet nový cívky 2x2 ohmy vlnovec membrána a závěs.momentálně v zimním spánku.Bedna počítána přímo na sub 18mm mdf lepená šroubovaná silikonovaná zadní stěna tlum pěna oběm 25 litrů nátrubek hifonic provedení hliník vnitřní prům 7cm

[ Link ]

ohledne ceny instalace dohodou
sub s benou a nátrubkem 7000 Kč + asi nejaky handrkování o ceně ale tak to sem patří:)
Kontakt josefbotik@seznam.cz

foto k příspěvku  od Boťas

o 21.01.2009, 21:35 | Boťas
aby nedošlo k nedorozumění ten ub těch 1700 rms zvlada v klidu recon byl nutný kvuli jinému zesu kterej hodil chybu a odrovnal vlnovec na subu nadměrnou vycylkou takže recon
o 21.01.2009, 21:47 | Kleneex
1700rms pro tenhle woofer nejsou vubec zadne problem
to akorad zacina hrat ;-)

Italove do neho na DB Drag poustely klidne 6kw ale to neznamena ze tenhle woofer neumi hrat
Prave ze tohle je spis SQ nez spl basak

Jinak tenhle woofer stoji nove pres 10tis
o 22.01.2009, 16:45 | Djturtle | Upraveno: 2009-01-22 16:51:28
Omlouvám se za offtopic, ale nemá ten nátrubek náhodou průměr 94 mm? Aspoň podle toho, co jsem viděl na netu. A bedna mi taky připadá větší, než 25L...
Mohl bys mi prosím napsat přesný rozměry nátrubku a objem bedny bez sw? Klidně do mailu...
o 31.01.2009, 13:23 | hajnejzlesa
Sinneeeeeer kurva pořádnej stroj [ Link ]
o 31.01.2009, 18:14 | Boťas
jj to na videu je kamoše stilo v abartu ma tam ten samej sub akorat v 12tipalcu toto je videjko z db dbragu on měl na te 12tce cc 1,2 kw tuším nebo tak nějak ja 1,7 a bylo to tak šul nul na stejno na db ještě nebylo doděláno bylo to dobastleny narychlovku
takže tu mate inspiraci

jinak stale naprodej ceny dohodou s bednou bez bedny pokud by se někomu hodila instal do bráva je to jen na vás

Kontakt josefbotik@seznam.cz
o 31.01.2009, 18:19 | Djturtle
Není ten známej náhodou El-Diablo? Mám pocit, že jsem v tom autě s ním seděl ve Vyškově...
o 01.02.2009, 20:51 | Boťas
No El-Diablo je taky znamej ale nene to stilo není jeho.
Každopádně nikdo nechce pořádnou 10ku?Rozumná dohoda jistá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3503 sekund.