Navštíveno 771x

koupím 4kanál co nejmenších rozměrů(ideálně "starého" audisona SRX4), max cena 3500. Nechci žádný magnat, macaudio, mbquart, sony a podobně. Díky za nabídky
kdyby si nesehnal tak prodavam MBQ.. ale do 3500 se nevejedem

08.01.2009, 00:32 |
Augi Mám ETON PA 1054, ale taky se nevleze do 3500

08.01.2009, 03:15 |
Topča Jako Midnite ....
Psal jsem že MBQUART NECHCI, a pokud se nevejdete do 3500 tak bych byl rád abyste mi to tu nezasírali, ok?
tak si jen uvědom co znamená slovo kvalitní
myslim tim ze chapu ze nechces sony, magnat nebo macaudio ale ten MBQ mne tam nezapada, jsou to dobry zesiky
no kdyby jsi změnil názor na MBQ, tak bych tu měl dle tvých požadavku DSC 450
[ Link ]
mbq nechci protože je to stejnej šunt ze stejnýho koncernu jako magnat a spol.
tak už nic, koupil jsem nějakou alpinu:-)
ruffrider hele nepletes si nahodou znacky , nebo jsem teda nevedel ze MBQ a Magnat jsou jeden koncern, asi nejaka novinka.
Jinac MBQ patri do stejneho koncernu jako Hifonics
ruffrider, mas to popletene, a to hodne
sorry, pletu si recoton s maxxsonicem, ale to můj názor na jejich výrobky vůbec nemění.
jojo Phase aliante urcite hraje jako magnat, nebo Phase Opus je stejnej jako bullpower :-)
alpinu do 3500 tak to cumim kde to maj? .-p

09.01.2009, 10:48 |
MaxxT ruffrider.. :-) s tim MBQ ses hodne prestrelil. :-)
tcp_radim: na obcas koukni na www.zesiky.com
Koupil tam Alpine MRV-F407 za 2190,- ;-)

09.01.2009, 15:25 |
ruffrider | Upraveno: 2009-01-09 15:26:45
TCP radim - za dva něco, a dokonce V12 řada(jestli ti to něco říká, umí i aktiv, dokonce i direct, jako domácí zesy:-))
MaxxT - já vím že maxsonics je tvůj chleba, ale mě se to prostě nelíbí, stejně jako subwoofery s 84dB účinností a xxkW zesilovače(když můžu mít 91+dB spolu s XXX W zesikem), modrý světýlka, úchylný půlkilový membrány, a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho. Je každýho věc co si koupí a s čím hraje, já tady vyjadřuju svůj názor na věc, nikomu necpu že si to nemá kupovat, ale u mě v autě nic takovýho prostě neuvidíš:-)
Žádná reakce na obranu maxonicu? :-)

09.01.2009, 22:43 |
kulík mrkni na toto:
[ Link ] mě příjde vcelku OK.
ruffrider Crunch neni MB Quart, ikdyz je to stejnej koncern a taky na nem nevidim jak pises modry svetylka
kulik on Phase vzit nemuze, je to stejnej koncern jako Magnat a MacAudio a tudiz pro nej smejd :))

10.01.2009, 02:01 |
DaveX vždycky se někdo najde :D

10.01.2009, 14:52 |
tcp_radim206 | Upraveno: 2009-01-10 14:55:40
ruffrider..... nerika jsem zacatecnik :-) v alpinach
a na zesiky.com bych kukal ale jsou mimo provoz

10.01.2009, 14:56 |
Topča :-))
Frenkie - tak ten bych fakt nechtěl, jak to nemá modrý světýlko... :-D Ad kulik - byl sice hodnej že ho na ahifi našel, ale asi o deset příspěvků nahoru jsem už psal že už zes koupený mám.
tcp_radim - zesiky.com jsou docasne mimo provoz. Pripravuje se spusteni noveho e-shopu. Snad uz zitra to tak nejak pojede ;-)