Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > sháním redukci DIN-ISO

o Navštíveno 248x o
o 05.01.2009, 17:30 | Ravo | Upraveno: 2009-01-05 17:34:34
Ahoj sháním tuto redukci
[ Link ]

Ježíšek mě obdařil novým rádiem (konkréntně ///A 9882Ri) a při montáži jsem bohužel narazil na to, že moje auto (felda) má DIN, starý rádio (SONY X-plod CDX-MP40) mělo taky DIN, kdežto alpina má ISO (ale zase hraje líp :-))

POtřeboval bych tohle koupit někde v Brně a blízkém okolí, nechce se mi kvůli položce za 20kč platit poštovný (ostatní věci-repro, kabely atd. už mám a zesák ještě kupovat nebudu :-), zajel bych si pro to.

Díky za info kde to fyzicky sehnat (v GESu jsem to nenašel, možná blbě hledám).

o 05.01.2009, 17:35 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tohle budou mit vsichni kdo montujou radia
o 05.01.2009, 17:38 | sallam
presne tak v Brne toho mas.....
o 05.01.2009, 17:43 | Ravo
Ok, díky za info...

takže doplňující otázka:
Kde v Brně a blízkém okolí (ideální je jih - Slatina, Modřice, Bohunice, Lískovec atd...) montují rádia a nebudou vypruzeni, že od nich chci jen tuto blbost za dvacku?

Audio si běžně montuju sám (to je na tom ta největší zábava mít rozkrámovaný auto přes celou garáž přece :), takže jsem služeb montážníků nikdy nevyužil a nevím kde je hledat

Díky za info
o 05.01.2009, 18:08 | sallam
IN-CAR novej liskovec
[ Link ]
o 05.01.2009, 18:09 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kde bys mohl kladne pochodit je

www.mysticaudio.cz
www.dark-audio.cz
www.sekin.cz
www.ahifi.cz
www.audioland.cz

vic brnenskych firem z hlavy nedam :-)
o 05.01.2009, 20:35 | Ravo
Super. Ještě jednou díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1818 sekund.