Navštíveno 526x

Hoj, shanim dist.blok s pozicemi pro pojistky, vstup 53qmm a vystup 3-4x25(20)qmm, nemel by nekdo neco za rozumenej peniz? :o) a T blok na minus, parametry stejne, diky
Abych nezakládal nové téma, tak sháním taky, vstup 1x50qmm a výstup 2x25qmm, taktéž s pojistkama a taky Téčko na mínus.. Taktéž za rozumnou cenu..
vzdyt new stojej par korun :)
Frenkie, máš něco v nabídce? Hoď sem link.
koukni sem
[ Link ] , tento mam napr. skladem
[ Link ] , ten pojistkovej vybereme takze kdyztak mi pisni na icq jak budes mit cas
Písnu na večer.. Teď jsem v práci a odpoledne budu dokončovat to dvojité dno..
to Frenk: co by jsi doporucil me za par korun? :o)
máme dost bloků jak se 2ma, tak se 4ma vývodama
[ Link ]
to harry: diky ale nic vhodnyho jsme tam nenasel az na jeden :)

05.01.2009, 16:17 |
doronel | Upraveno: 2009-01-05 16:18:54
Tak našel, nebo nenašel :-)
akurat tohle ma vstup 50 a vystup 4x25 :) neb je tam jeste nejaky jiny skovany?
[ Link ] diky
To co sháníš je u mě v dražbě, do toho bloku Zealum se na výstupy 25ka vejde a máš tam i lux. minus Stinger
Petr_TP, neraď mu takové věci, na to mám zálusk už já :-DDDD Návic jsem z UL tak nemusíš posílat ;-)
Schaft - 53 by jsi tam měl narvat a ty 4 x 25 tam máš.
V praxi není 50 mm2 jako 50 mm2 - bohužel :-(
Měl jsem kabely, které výrobce uváděl jako 35 mm2 a jiný měl stejný průměr v 20 - 25 mm2.
harry: jj s tim souhlasim ze 53 je treba jak 50 :) to uz jsou markanti rozdily, hlavne me slo o ty vystupy 25tky, jeste to poradne pocuju pac drazba vypada ze vylitne hodne nahoru takze to nic :)
No tak ten vypadá dobře, ale je to zbytečný pro mě, protože to bude stejně všechno schovaný pod podlahou.. Už mám nabídku na pojistkový distr. blok od Lightning Audio za 390,- 1x50 in, 2x25 out.. Což je pěkné..
to hifimanik: docela brutalni cena :) skoro jak od stinger.
jinak nemate nekdo zkusenosti s tema blokama od audison con.? viz treba tenhle
[ Link ] ten ma v sobe vstup jak pro minus tak pro plus? A vystupy u plus pres pojistky na kolikatku kabely? Dik
shaft: jak to, že už nedražíš?
to bolt: drazil sem vcera :) dneska jeste ne...jinak jak sem psal ta cena vyhoupne vys, a uz houpe.
jo jo, ještě půjde.. nejvíc mě zajímá ta kabeláž, ale nad 1100,- to už pro mě nějak postrádá smysl.. Budeš večer na icq? mohl bych ti poslat jak vypadá ten blok od LA za těch 390,- jestli chceš..
jj budu na icqcku, tak vecer pisni. Me by se hofily tri vecicky z te sady kde je ten blok ale taky uz to pomalu ztraci smysl :o)
jo chlapi taky jsem chtěl ty bloky a ty přípojky na baterku, ale nyní už je cena asi 900 takže na to prdim...
hifim@ni@k ten na kterej davas link je hodne luxusni proto i ta cena, ma i velmi peknej designovej kryt
shaft.cz na jaky pojistky vlastne zhanis, pac tam mam ten samej co jsi resil s harrym
shaft: Tak jsem sehnal i něco pro Tebe.. Večer zas písnu.

11.01.2009, 15:13 |
shaft.cz | Upraveno: 2009-01-11 15:14:54
KOUPENO! Smazat, diky ahifi.cz :o)