Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > V: Hifonics Goliath GX-3215

o Navštíveno 5578x o
o 27.12.2008, 08:47 | halucin
Včera jsem zakoupil od zdejšího člena tento výkonný reproduktor. Je naprosto v pořádku a pouze jsem ho odzkoušel. Možná jsem se ale unáhlil a neuvědomil si že nevyužiji potencial tohodle reproduktoru což by ani tak nevadilo jako to že ta bezvadně udělaná bedna z MDF desky se mi nevejde do auta vůbec. Dokonce by byl problem tam na tenhle reproduktor do mého auta stvořit jakoukoliv bednu. Bud by byla tak velká že bych do kufru nedal už nic nebo by nehrála dobře. Takže bych rád tento reproduktor + velmi kvalitní box vyměnil za jiný subwofer menších rozměrů. Požaduji 1 nebo 2 12" wofery věhlasných značek v origo boxu která nesmí překročit rozměry š/v/h 82/37/45 cm. Možný doplatek z Vaší strany. Nenabízejte mi prosím žádnej XXX od sony díky:) rád bych box naladěn spíše níže a výkon minimálně 600w rms, impedanci co nejnižší. O 4 ohmove nemam zájem pouze o 2x4 ohmy nebo 2x2 ohmy nebo tak nějak. Podmínka je vyzkoušení u mně v autě. Pouze zánovní zboží nebo ve 100% stavu. Děkuji všem za nabídky.

foto k příspěvku  od halucin

o 27.12.2008, 09:01 | Aligátor
to máš nějaké malé auto když ti to tam nevleze já měl v autě 2 kousky :-)
jinak exklusivní sw co umí pokud mu teda nedáte co proto jako já 8kw na 1ohm při 14,4V já měl 17V a 0,5 ohm a výsledek 158 db a roztrhlý závěs :-) ale to je u db normální

foto k příspěvku  od Aligátor

o 27.12.2008, 09:11 | halucin
:)) no mam BMW 535 takže o malé auto nejde...spíš je problem s mělkým kufrem který má výšku pouze 38 cm a reproduktor je velký 39 cm a chtělo by to ještě pár cm po stranach. Ty aligátore víš že ta fotka co si mi tam přidal vypadá dost odpudivě? :D:D vpadá to jak kdybych nabízel utrřenej reprák ze závěsu....no snad lidi budou taky číst a ne jen koukat :-)))
:)) no mam BMW 535 takže o malé auto nejde...spíš je problem s mělkým kufrem který má výšku pouze 38 cm a reproduktor je velký 39 cm a chtělo by to ještě pár cm po stranach. Ty aligátore víš že ta fotka co si mi tam přidal vypadá dost odpudivě? :D:D vypadá to jak kdybych nabízel utrřenej reprák ze závěsu....no snad lidi budou taky číst a ne jen koukat :-)))
:)) no mam BMW 535 takže o malé auto nejde...spíš je problem s mělkým kufrem který má výšku pouze 38 cm a reproduktor je velký 39 cm a chtělo by to ještě pár cm po stranach. Ty aligátore víš že ta fotka co si mi tam přidal vypadá dost odpudivě? :D:D vypadá to jak kdybych nabízel utrřenej reprák ze závěsu....no snad lidi budou taky číst a ne jen koukat :-)))
pardon
o 27.12.2008, 09:15 | halucin
aligátore a když si tyhle reproduktory měl tak bys mě mohl doporučit nějakýšikovný objem ozvučnice pro tenhle masakrální reproduktor:) Myslíš že by stačila uzavřená 80 litrů nebo to bude chtít něco většího popřípadě s bassreflexem? Dík.
o 27.12.2008, 09:18 | halucin
Já jen pro případ že mi tenhle mazlík zůstane
o 27.12.2008, 09:30 | MaxxT
tenhle typ SW se nedoporucuje do uzavrenych ozvucnic. :-) jeste muzes udelat bednu tak, ze nebudes mit basak proti tobe,kdyz otevres kufr, ale ze bude treba nahoru do plata..
o 27.12.2008, 09:33 | halucin
ano toí by byla jedna možnost ale já co jsem v minulosti zkoušel s bednou ve tvaru kostky tak natočenín nahoru do plata mělo úplně nejmenší účinnost a uvnitř to nedupalo tak dobře jako když byla klasicky.....tak nevím no:)
o 27.12.2008, 12:34 | Aligátor
litry ti neporadím bo délám db drag ale doporučená je cca 100 l s basreflexem
o 27.12.2008, 13:20 | halucin
Takže se všem omlouvám kdo měl o tento reproduktor zájem tak bohužel už není an výměnu. Nedalo mi to a namontoval jej do svého auta do 100 litrobý ozvučnice co jsem měl doma v pokoji a už nechci za nic měnit. Hraje to neskutečně dobře...... Ještě jenou se omlouvám. můžete smazat ten inzerát? Děkuji
o 27.12.2008, 13:54 | Kicker18
je to i na poslech? .o)
o 27.12.2008, 14:10 | halucin
je to na poslech vynikající
o 27.12.2008, 14:14 | Frenkie
cim to krmis?
o 27.12.2008, 14:24 | halucin
zatim dvoukanál 2x70 RMS ale už je na cestě lepší:) ale i tak to hraje dost obstojně na ten výkon.... hlavně se nesmějte:D:D:D
o 27.12.2008, 15:14 | hifim@ni@k
:-)))
o 27.12.2008, 17:41 | MaxxT
tohle fakt nechapu, vubec.. :-) jestli to neco lepsi nebude zesik okolo 4000 W rms, tak basak pujde za chvili do kytek.
o 27.12.2008, 19:43 | Aligátor
to jo pokud ho nechceš zničit tak ho už nepouštěj až koupíš odpovídající zes třeba něco co mám já něbo od někoho jiného ale slabší je vražda pro basák a vylož si to jak chceš ty. [ Link ]
o 27.12.2008, 20:35 | Bolthorn
Kup třeba tenhle [ Link ]
hraje pěkně kvalitně, vřele doporučuju...
jinak chceš něco okolo 600W, ale přitom to nemáš čím nakrmit, divné...
o 27.12.2008, 20:42 | pitona_bg
hah halucin prosim tebe vcera beres dneska prodavas,
ajajajaj
o 27.12.2008, 20:51 | Aligátor
kluci pokud jsem dobře četl tak už nic neprodává ani neshání sw ale bude potřebovat silný zesák :-)
o 27.12.2008, 21:00 | Bolthorn
Ali: tak mu prodej nějaký z tvých kousků..
o 27.12.2008, 21:12 | Aligátor
no pokud bude chtít tak není problém na tento basák je toto pravé
o 27.12.2008, 21:16 | pitona_bg
ha sem mu to uz nabizel
o 27.12.2008, 22:19 | halucin
helet já bych si koupil rád nějakej silnej zesilovač ,ale tak nejsem maniak jako vy abych šel a vyhodil 200 K za muziku:) zesilovač tam budu mít 450W RMS kterej amm objednanej a časem se možná rozhodnu koupit silnější. O tom že reproduktor dostává dobře zabrat když je slabej zesilovač dobře vím,ale pokud se dodržují jisté zásady tak to tomu nijak nevadí. podívejte se jak dopadají reproduktory na Vašich výkonných zesiklovačích. utržené membrány, spálené cívky, všechno jenom hoří. proč asi? Asi tim, že máte moc slabej zesilovač to asi nebude co:) Ono totož když Vám tam začne skreslovat "8KW" topení tak chudinky cívky:)))
pitona_bg nic už neprodávám, reproduktor si nechám a jsem s nim fakt spokojenej. Děkuji ti moc, že si mi ho prodal. moje zdání,že je na mě mioc silnej bylo asi moc předčasné. Nejakej pěknej box si udělam a budu všude jen chválit. Taky tu musim lidem opředvest jak spálim zesilovačem 140RMS reproduktor 3200W RMS :D:D:D
to je totež jak spálit autorádiem 500w RMS reprodukr:) a už ste to někdy slyšeli?
o 27.12.2008, 22:32 | Aligátor
No jak myslíš ale SW s tímto výkonem potřebuje fakt jiné watty na provoz to je jako by jsi dal na ferari 165/60/13 ale nechám tě v tom.

Co se týká 8 kw tak to bylo při dbdragu tam SW sice trpí ale nelituji toho bo jsem si dovezl 2x 1.místo z mistráku v ČR 2008 a nádherné 3.místo z ITÁLIE ME+MS 2008
Ale to pochopí pouze lidi co dělají autohifi opravdu dokrve nebojím se napsat profesionálně.
o 27.12.2008, 22:43 | halucin
Tak já to dobře chápu co tim chceš říct aligátore....je mi moc dobře jasný že seš zvyklej na jiný výkony,ale zase musíš uznat, že na běžný používání je výkon 3200W RMS opravdu celekm k ničemu pokud teda nebdue posluchač teaneager kterýmu je všechno jedno:) Je jasný že se dělá vše proto aby se soutěž vy hrála i za cenu poškození reproduktoru to už tak bývá. Každopádně díky za názory a je docela možný že ti časem napíšu a nějaký ten monoblock si od tebe koupim:) Zatim to ale neplánuju.
o 27.12.2008, 22:59 | Bolthorn
"ale zase musíš uznat, že na běžný používání je výkon 3200W RMS opravdu celekm k ničemu"

tak proč sis pak kupoval Goliáše, měl sis nechat poradit nějaký sw, který by zahrál dobře a byl nenáročný na příkon.. tohle je opravdu zbytečný pro tebe když tomu budeš dávat jen 450W a nevyužiješ nikdy jeho potenciál, pro který byl vyroben..
o 27.12.2008, 23:07 | halucin
jenže ten reproduktor hraje úžasně i při menšim výkonu. Je nádherně citlivej..... Věřim,že plno z vás je z toho trochu v šoku ale klid je to jen 1 z tisíce takovejch repráků:) konec konců je to jen a jen reproduktor...je třeba to zkusit a až ten reprák někdo budete mít doma tak pochybuju že po tom co to uslyšíte ho už nebudete chtít:)
o 27.12.2008, 23:11 | pepe689
hM NEVIM ALE JA S MACKEM MAM 3KW NA NORMALNI LEHCI HRANI ESLI CHCES PREDVEDEM ,ALE 200KC NA 1KM NEJSME CHARITA A DOBA JE ZLA -))))
o 27.12.2008, 23:33 | macek
Halucin nevim nevim ale meles tady pekny pico.... 140W na sw 3200rms to si asi delas prdel ne:-)) malem sem se valel po zemi jak sem se smal:-)) ja se na zadnyho teanagera kterymu je vsechno jedno necejtim ( mozna bych ti moch delat fotra):-) a presto mam cca 3,2 Kw na sw kterej ma 1000rms na normalni kazdodenni nekolikahodinovy hrani:-) na plnej kotel:-)
o 27.12.2008, 23:33 | Bolthorn
halucin: myslím, že se na ten tvůj zesík dá najít sw který zahraje líp, jak ten Hifo..
o 27.12.2008, 23:47 | halucin
bolthorn: to máš určitě pravdu,ale tady mam výkonovou rezervu a až budu chtít víc tak nebudu muset předělávat všechno a bude mě stačit jen koupit silnější zesík a kabeláž:) A za tu cenu za ktrou jsem to pořídil tak vůbec nelituju ničeho:)
o 27.12.2008, 23:50 | halucin
pepe689: Ne díky...sluch a zdraví mam jen jedno. vzpomeň si na to až budeš hluchej:)
o 27.12.2008, 23:53 | halucin
macek: tak nikdo netvrdí že ses teaneger:) A co máš za zesilovač a jakej máš reproduktor? Brzy ho tim výkonem odrovnáš:)) už teď nebude cívka co bývala:))) A pozor! já netvrdim, že to tak budu mít pořád:)
o 28.12.2008, 00:02 | macek
Zes GZPA 1.6000 a sw Jlaudio 13W7 ale jak tak ctu co tu pises tak ti to asi stejne moc nerekne:-) jo a mam to v aute cca rok a pul a predstav si NESHORELO TO:-))
o 28.12.2008, 00:05 | pepe689
MACEK CO TO TAM MAS ZA MRDKU MI TO JE NEJAKY POVEDOME
o 28.12.2008, 00:12 | halucin
macek: no tak to je nářez:D:D:D našel jsme si na internetu co je to zač...je to moc pěkné ale nemachruj tolik jo:D:D:D
o 28.12.2008, 00:16 | macek
Jinak chapu ze kazdej nak zacina ale dat takovou sracku zes na takovej sw to odpalis driv nez ja to GZ zahreju na provozni teplotu:-))
o 28.12.2008, 00:29 | macek
Hele klidek nikdo nemachruje jen sem ti napsal pravdu to ty pises jak ti to uzasne hraje:-)) na 140W rms:-))
o 28.12.2008, 01:27 | Pete_K
halucin: by me dost zajimalo, co ze je to za zesik se 140W RMS? Znacka, model?
o 28.12.2008, 02:16 | Frenkie
halucin teda chtel bych to slyset, ja mam sw 600W RMS (civka 2+2) a ikdyz ma papirove citlivost 96dB tak bych jej nikdy nekrmil zesikem co ma 2x70W RMS. teda presneji nekrmil bych jej zesikem co ma min jak 600W RMS. mam na nej zesik co ma namereno 710W RMS pri 4 ohm, ale asi jej zkusim zapojit na 1 ohm kde ma zesik 2185W RMS, takze pomoci gainu jej idealne nastavim a budu vedet ze subik je tak jak ma byt nakrmenej

[ Link ]

ono osobne tento sw jaky sis koupil bych si ani na normalni poslech nekoupil, myslim ze idealni by bylo OLMko, ktere je na poslech i na tlak :)

a do Aligatora bych se nepoustel,pac on tyto sw pouziva na dBdrag kterej s normos poslechem nema nic spolecneho a ze neco nevydrzi tak s tim se bezne pocita, proto tech subiku ma vic :)) vid Ali

p.s. co delas v pondeli, jedu do Plzne takze by jsme se mohli dohodnout na nejakej cas a dat sraz Hifonics showroomu
o 28.12.2008, 02:18 | Olda
first, peying, shark? :D netroufám si odhadnout
o 28.12.2008, 03:54 | pepe689 | Upraveno: 2008-12-28 03:56:32
jen mensi detail ...ja mam origo bednu dle vyrobce na JLO a parkrat jsem si taky dB zkusil pro to prdel a u tebe bude velky predpoklad ze ten sw zkurvis a vec druha ja mam muziku doma na zemi nez zkurvit treba kompa blbym zesikem tak si radsi dosetrim ,jinak zacatky jsou celkem tezky ja ve 20 zacinal 9500 Pioneerem ,jo a hlavne neda se srovnavat Ali a jiny co maji bedny na DV ale nic jim nezahrajou zto je jen drcnuti cca 5-10 vterin,140w rms muze tak akorat sorry ze to pisu zatlacit hovna do prdele
o 28.12.2008, 04:12 | macek
No pepino nekdo drnci 10vterin a nekdo treba 5 hodin ale pak to ucho to boli jako prase:-)))))
o 28.12.2008, 08:50 | halucin
tak dost! ukončete to tady já se do vás taky neseru
o 28.12.2008, 09:42 | Aligátor
Frenkie - tak jak jsi napsal ti co u nás v ČR mají GX jak 2415 nebo 3215 tak pochází ode mne.
A je mi líto že si halucin nenechá poradit.
o 28.12.2008, 10:06 | halucin
AAligator: necham si poradit když uslyšim něco rozumného.....¨založil jsem tento inzerát a nyní už v podstatě neplatí, protože se tu už nic nemění tak neni třeba se o tom dál bavit.... Až budu chtít koupit zesilovač což mě nejspíš čeká tak sem rád přijdu a ozvu se třeba tobě aligátore. Seš snad jedinej v pohodě tady..... Tedko jsem si koupil reproduktor v podstatě jako dárek k Vánocům tak až budou zase nějaké volné peníze tak si koupim zesilovač......do tý doby si udělam bednu a osazení vnitřních reproduktorů no.... času dost. Zatim holt budu pohánět ten wofer 450 W RMS monoblockem od crunche a bude mě to stačit protože k čemu budu mít v basech 4 KW když mě vnitřní repro hrajou ještě z radia a jsou to 20 let starý repráčky..... A že bych ten reproduktor spálil to se opravdu nebojim protože hudbu poslouchám v přiměřené hlasitosti a vychutnávam si ji a neženu se za každym DB:) Já jsem klidnej člověk....mam rád hlasitou muziku,ale to neznamená že kvůli tomu utratim na ráz plno peněz když musim živit rodinu, platit složenky a chodit do práce. když ho spálim tak slibuju že to sem napíšu a pak si mě tu rozeberte jak chcete....do te doby nemalujte čerty na zed lidi..... Většina z vás by ho jist taky chtěla a kdyby si měla vybrat jestli za tu cenu ten nebo ten tak by vzala stejně tenhle..... tak jestli třeba někdo závidí že já takovej amater mam takovej wofer tak at jde a koupí si ho....nikdo mu v tom přece nebrání. A až si ho koupí....ono to zas tak moc peněz nestojí..... jdu 3x nakoupit do hypernovy a necham to tam taky...sežraný je to za chvíli a jde se znova.... já te reproduktor kupoval s tim že pokud se rozhodnu že si ho necham tak mě vydrží mnoho dlouhých let a projde se mnou několik at než ho jako stále funkční v dobrém stavu někomu levně prodam:) hele vždyt o nic nejde:)
o 28.12.2008, 10:11 | halucin
ty hele pepe co by někteří za 140w rms dali:) příští týden budu mít ten monoblock crunch tak hodim echo jak to hraje :) Třeba Vám natočim i video:D:D:D
o 28.12.2008, 11:20 | Bolthorn
Ty jo, to jsi mě dostal, mi ti závidíme sw :-DDDD
o 28.12.2008, 11:31 | petis
halucin: Mám jen otázku. Kolik jsi měl, vlastnil, nebo slyšel wooferu? Ted jsi si koupil sice super woofer. Ale až třeba vyměníš repreaky ve dveřích dáš naně zesík tak už to chrchlání přestaneš slyšet. Nevím jak to máš zapojený, jestli jsi testoval jak hraje jen woofer bez komp. Ale podle mě jsi udělal krok špatně. Z tvího prvního inzerátu vyznělo že hledáš něco kolem 200W. kdysi dávno jsem měl woofer od Rockford Fosgate 25ku se 150W 4 ohm, a byl natom zesík 150W v mustku na 4 ohm a ve velkým sedanu to hrálo víc než dobře. Takže to že máš sedan není rozhodujcí pro použití wooferu. Prostě pokud nemáš aspon 3kW pro tenhle woofer tak jsi nekoupil dobře a vyodil jsi peníze.
o 28.12.2008, 11:42 | Bolthorn
petis: to nemá cenu, on si to nenechá vysvětlit..

halucin: začít si měl v první řadě autorádiem, nevím co máš zač, ale soudě podle tvých repro a zesu to nebude zázrak.. potom sis měl koupit nějaké solidní kompa a pořádně vytlumit a až nakonec řešit sw... Když si představím, že máš všechno na nic a v kufru 3kW Goliáše tak je to i docela k smíchu.. No jsem zvědavý za jak dlouho ho útrapíš..
o 28.12.2008, 13:00 | halucin
petis: jo otázky kolik si slyšel už woferů ty jsou úplně nejlepší:D:D:D A že sem hledal něco kolem 200w ??? já jsem hledal bednu se 2x 12" woferama s minimálně 600W rms.....nejdřív si procvič paměť a pak se mě ptej kolik jsem slyšel woferů. A já snad tady říkam že si nikdy nekoupim žádnej zesilovač a budu hrát ten wofer na nějaký výkony? proboha tady má někdo zacpaný uší nebo nevim...hele serte už na to..mě todlensto nebaví tady na to odpovídat. Já žádné rady nechci:D Já vím co mám dělat tak to prosím už konečně pochopte. Nic nechci a na nic se neptam...inzerát už neplatí, piště si jinam. A jaký chraplání? :D:D:D já žádné chraplání v kufru nemam!!! Možná už jsi z těch výkonů v 1000w trochu zalepený a nedochází ti že pokud máš citlivej reproduktor a vhodně zvolenou ozvučnici lze i s malim výkonem získat celkem slušnou hlasitost bez zkreslení i s takovim woferem..... oni ty wofery nevyrábí jen na soutěže víme? To vy tady když si to koupíte tak s tim hned běžíte soutěžit,ale tamdle za humny to má v golfu každej blbec a nikam s tim nechodí. člověku co si udělá radost a koupí si to jen skazíte náládu místo aby jste ho pochválili:) Chtěl bych vidět kolik z vás tady si koupilo takovej nějakej silnější wofer a připojila si ho pěkně ke svímu starýmu zesíku dokud si nekoupili lepší! No!!! ruku na srdce kluci.
o 28.12.2008, 13:01 | halucin
Bolthorn: k smíchu je to možná ted.... uvidíme kdos e bdue smát v létě:D
o 28.12.2008, 13:18 | Bolthorn
halucin: nerozumím...
o 28.12.2008, 13:23 | Aligátor
halucin tak mi prosím tady dej fotky těch blbců co je mají v kufru to by mne zajímalo.

a Petis ví o čem mluví neber to špatně ale tentokrát jsi píchnul do vosího hnízda.

Pokud se ti nelíbí co tu kdo píše tak neodpovídej jinak máš hold smůlu bo je to diskuzní forum .
o 28.12.2008, 13:26 | Aligátor
Halucin a když jsi tak chytrý tak mám pro tebe jeden test víš kolik je v čr gx3215 ? a to že ho máš si važ bo pochází z jedné sbírky která něco dokázala .....:-)
o 28.12.2008, 13:28 | petis
:-))), dobře omlouvám se, za těch 200W:-))

''oni ty wofery nevyrábí jen na soutěže víme?''

Víme, ale tohle Hifo je SPL special. Tak co ktomu víc
dodat.

''Možná už jsi z těch výkonů v 1000w trochu zalepený a nedochází ti že pokud máš citlivej reproduktor a vhodně zvolenou ozvučnici lze i s malim výkonem získat celkem slušnou hlasitost bez zkreslení i s takovim woferem''

Zaslepenej nejsem, to mě asi moc neznáš. Mám woofer co má 2000W rms a mám pro něj zesilovač co má 12kW. Proč asi? kvuli stabilitě výkonu a DF.

''To vy tady když si to koupíte tak s tim hned běžíte soutěžit,ale tamdle za humny to má v golfu každej blbec a nikam s tim nechodí''

Ujištuju tě že to co mám já se vkdejakým golfu nenajde a už vubec ne unás:-)))

''Já žádné rady nechci:D Já vím co mám dělat tak to prosím už konečně pochopte. Nic nechci a na nic se neptam...''

Pak nechápu tvuj první příspěvek že hledáš 2x12'' woofery. Tak když všechno víš tak proč se radíš tady?

Jo a nikdy jsem neměl slabší zesík než co má woofer RMS a troufnusi říct že většina lidí tady je natom stejně.
o 28.12.2008, 13:34 | Bolthorn
Chytrému poradit, hloupému nasrat.. Co k tomu říct..
o 28.12.2008, 13:38 | macek
halucin radsi uz nic nepis protoze akorat delas ze sebe blbce:-))) (mi ti zavidime atd)radsi toho nech kdyz tomu moc nerozumis tady si ale opravdu pichnul do vosiho hnizda
o 28.12.2008, 14:55 | halucin
ja jen odpovidal na vase pripominky...ja se tu s nikym pro boha neradim..... jen jsem tu odpovidal na ty reci který začali chodit a myslim že celkem zbytečně.Hele necháme už toho...stejně to nikam nevede a ušetříme si nervy všichni.
o 28.12.2008, 15:12 | halucin
aligator: jeden mam já, jden máš ty ten protržený a někde bdue ještě jeden..... jsou asi 3 v čr:) tim za humny jsem myslel za hranicema. Hele že vy k těm woferům máte stejný vztah jako já třeba k motorkam.....to by všechno potom vysvětlovalo proč do mě všichni jedou
o 28.12.2008, 15:14 | halucin
petis jen an soutěže? aaaaaa to se mi nezdá ale hraje pěkně:)
o 28.12.2008, 15:17 | halucin
tak dobře když se teda začneme bavit o tom zesilovači co bude třeba.... jaký vůkon RMS by ten zesilovač měl minimálně mít aby se tento wofer nechal bez rizika provozovat po dlouhá leta bez újmy? řekněme že nepotřebuju z něj ždímat plný výkon ale tak asi 80% a to ještě příležitostně. Ted radte rádcove:)))
o 28.12.2008, 15:25 | halucin
aligator: ja si nahodou vazim toho ze ho mam..to zase teda jo a budu na něj dávat pozor ti mi věř...dokonce jsem ochotnej si koupit i ten zesilovač až na něj zbydou peníze....
o 28.12.2008, 15:31 | petis
halucin: konstrukce a použitý věci vtom wooferu. říka že je to soutěžní woofer.
o 28.12.2008, 15:53 | Lefi
:))))))) ty jsi střevo chlape
''Možná už jsi z těch výkonů v 1000w trochu zalepený a nedochází ti že pokud máš citlivej reproduktor a vhodně zvolenou ozvučnici lze i s malim výkonem získat celkem slušnou hlasitost bez zkreslení i s takovim woferem''
My jsme zaslepení,ale jenom ty jsi bůh kterej živý SW 3200W rms 140Wattama:)))) Navíc živíš takovým hovnem SW který je čistě SPL záležitost a budeš tady lidi kteří v tom už nějakej ten pátek jedou poučovat o vhodně zvolené bedně a citlivosti SW :))))))))

Když jsi takovej machr,tak mi řekni na kolik Hz máš naladěnou bednu...to je to nejmenší co tom můžeš říct.:)))
o 28.12.2008, 15:58 | Aligátor
ne v čr jsou 4 kousky pokud si někdo teda nedovezl mimo výhradní dovozce .
jinak zesik který by byl adekvátní najdeš na mých stránkách do slabšího bych fakt nešel !!
Ber to jako radu a koupit můžeš i něco jiného nebo to samé někde jinde nemusí to být ode mne
[ Link ]
o 28.12.2008, 16:13 | Bolthorn
No já se bavím docela.. halucin, opravdu perlíš, jen co je pravda..
o 28.12.2008, 16:50 | pepe689
hm myslim ze Ali i Petis jsou nasimi mistry ČR v dB dragu tak asi vedi co ti rikaji proste naposled 70 rms to neni ani adekvatni zesik na vysky co mam,nebudes mit kontrolu nic shori ti to a pak se poseres a budes shanet nekoho kdo ti ho premota .proste hodne hodne silnej zesik ,ktery se nemusi solit a sw ti uhlida ,jo a dalsi vec dobrou baterku a napajeci kabely a nezapomen na ,,kapacitátor´´´-)))hezky svitici ,ale k hovnu Jo a na kolik je naladena by me taky zajimalo ?????????
o 28.12.2008, 16:52 | hifim@ni@k
Problém je v tom, že takto konstruovaný woofer má těžkou membránu a pohon, tužší závěs apod. Je prostě konstruovaný na extrém. Pokud chceš mít kontrolu membrány a tím pádem dynamiku, tak si to vyžádá velký výkon. Ve skladbě bude např. rána do bubnu. Je potřeba, aby membrána udělala pohyb a stop! Na to je potřeba výkon, nejde o hlasitost. Na to aby jsi dosáhl takovéto kontroly u tohoto wooferu, ho bude potřeba spoustu. Jinak ti ta membrána bude prakticky nekontrolovaně plandat. V momentě kdy bude potřeba aby stála, nebo šla zpět, tak bude ještě setrvačností dojíždět dopředu. A to je ta kontrola, kvůli které potřebuješ takový výkon :-)
o 28.12.2008, 23:22 | Cooper
Božeee...
o 28.12.2008, 23:27 | pitona_bg
bedna je naladena na 65 hz tento woofer dosahne maximum na 70 hz bedna je delana ode mne.a proc se ptate na kolik herzu je naladena bedna?
o 28.12.2008, 23:34 | pepe689
65-70hz hm to je uprimne dost vysoko
o 28.12.2008, 23:47 | pitona_bg
podivei se na specifikace tohoto wooferu a uvidis ze je to ok.
o 28.12.2008, 23:50 | pepe689
je na souteze na poslech teda nevim u me basy :by mely zacinaz trosku jinde ale vec nazoru
o 29.12.2008, 00:03 | Divally
Na poslech by u tyhle hranice mel SW preci uz pomalu koncit :)
o 29.12.2008, 00:05 | pitona_bg
kluci tento woofer dosahne maximum decibelu na 70 hz tak je to napsani na knizku plus 124 litreu bassrefleks nebo sterbina bedna ale to je jedno.
o 29.12.2008, 00:20 | Divally
Nj,ale je to soutěžní woofer takže největší tlak dle knihy při 70Hz při X kilowattech na 10 vteřin.

Mě osobně při trošku vyšší frekvenci začínaj kompa...

Pepe >> Tady bys s Crunkem nepochodil :-)))Tady to chce tak Slipknoty :-))
o 29.12.2008, 00:23 | pitona_bg
ano tak to je.potom uz je to na nej jakou si udela bednu na posleh nebo na souteze.ja bih udelal na teh 45-50hz abi bili sliset i visoki i nizke frekvence basu a bude klid
o 29.12.2008, 00:23 | CarMedia.cz
škoda, že jsem nefotil, ale na minulém essenu měl audiodesign předváděčku hifonics s těmito dvěmi 12" woofery a v uzavřených ozvučnicích.. a musím říct, že to hrálo fakt pěkně. Takže bych nebyl zas tak zastánce toho, že do uzavřenky "rozhodně ne"..

Jinak halucine.. než aby jsi tento woofer budil takto slabým zesilovačem, raději ho prodej. Takové ty slinty, co si často přečteš na růzých webech, že "sis odpálil zesilovačem reprák, protože je moc silnej", tak to je z 99% hovadina. K poškození reproduktorů dochází nejčastěji z důvodu, že nebyly kloudně ukontrolovány.. Což v tvém případě přímo vybízí k myšlence, jestli bude vůbec nějak ukontrolovaný...
o 29.12.2008, 00:27 | pitona_bg
mnel se tento woofer napojeni na 2 zesiki sinus live sl-a 1500 kajdi ma 1500 rms v 1 ohm zapojil sem je jako master a sslave a bilo to jako jeden woofer stabilni do 2 ohm jako je sl-a 3000 3000w rms ve 2 ohm woofer hraje fakt strasne silne a toto sou asi nejlevnejsi zesiki co se daji sehnat na nakrmeni tohoto monstra.sem rikal nedoporucuju zapojovat na min nez 2500rms nejsem takovi odbornik ale taki neco mam za sebe jinak planuju 3 30 sm woofri do kufru jeden 38 mi neestaci a planuju jl audio.
o 29.12.2008, 00:30 | pepe689
me sw zahraje skoro vsechno krome techna to neposloucham-)))) Pitona planujes velmi dobre pac jlo hraje -))
o 29.12.2008, 01:56 | halucin
pitona_bg: já tu tvoji bedynku nakonec nepoužil protože se mi nevejde do auta. Zatum tam mám jinou prozatimní s bassreflexem. Rezonanční kmitočet je asi 52 Hz a je to tak akorát.
Jen mě tam nesedí ten bassreflex.... on enormě vytahne hlasitost ale jen v úzkém frekvenčnim pásmu což se mě zrovna moc nelíbí. Při nižších i vyžších frekvencích to tam pak chybí....je možná na niormální poslech se připravit o tu špičku z bassreflexu za cenu větší kvality. Ono do uzavřený ozvučnice se hodí téměř každý reproduktor. Rozhodně je tam výoda,že se nic neskazí nevhodně zvolenym bassreflexem:) Taky dost záleží jaký má reproduktor Qts. Tento bude mít podle mě mezi 4-5... ale nevim to určitě pač to nikde nemůžu najít ani na stránkách hifonicss.cz
o 29.12.2008, 01:59 | halucin
Divally: no tam bych asi nepochodil to by bylo spis k zasmani kdybych tam s tim prijel :D:D:D Jediný co by šlo obdivovat by byl ten vzorek novýc zimních pneumatik:D:D:D
o 29.12.2008, 02:02 | halucin
kluci když já ted na zesilovač za 30000 nemam peníze:)
o 29.12.2008, 02:10 | halucin
hifim@ni@k no to jistě má tužší závěs a všechno... ale nemusíš mít nutně silnej zesilovač. Vždyt i ten silnej zesilovač umí hrát potichu a příi výkonu 10w nebude mít o nic větší kontrolu nad membránou než ten slabej . To se přece začne projevovat až před koncem limitace kdy začne prudce stoupat skreslení a výkon již nestoupá. Dejme tomu při tom úderu do bubnu. Tim nechci tvrit že je lepší mít slebaj zesilovač...jen chci říct, že i se slabim zesilovačem se dá bezpečně provozovat takto silný reproduktor pokud člověk od toho zesilovače nechce co tenzesilovač už v sobě nemá. Já jsem ještě za ty 2 dny co hraju nedosahl plného výkonu zesilovače kromě několika sekud těsně po zapojení. Hraju si relativně do pohody a nemyslim že bych tim něčemu škodil:) No tenhle týdem mě snad přijde ten crunch tak uvidíme co to předvede...nečekam ale zázraky nicmeně tam bud mít pár těch vatů na víc. Minimálně dfo jaras tim asi budu muset vydržet.
o 29.12.2008, 02:14 | halucin
Máte někdo zkušenosti se zapojenim pouze třeba 2 cívek ze 4? vadí to něčemu nebo se to normálně praktikuje? tohle opavdu nevim a nechci to někde hledat:)´
A taky to nechci zkoušet dokud nebudu vědět jak to je:)
Mam ale pocit že by to vadit nemělo. Hlavně mě tu zae nezačněte urážet jak nějakýho debila dík:)
o 29.12.2008, 02:39 | halucin
pitona_bg Já docela uvažuju ,že taky použiju 2 zesilovače....každopádně budu hledat nejlevnější řešení. Na kolik tak vyjdou ty sinuslive? Samozřejmě použité? Prodáváš je?
o 29.12.2008, 03:28 | macek | Upraveno: 2008-12-29 03:32:53
halucin ty jsi si asi jeste neposlech poradny basy v aute kdyz pises ze do nej poustis sotva desetinu vykonu co ten sw potrebuje a pripada ti ze to je super!!!:-))))Az si poslechnes nekdy takovej sw na spravnym silnym zesiku tak to se teprve poseres:-)))Ver mi taky sem kdysi laboroval se zesikem. sakra chlape prober se a uz pochop ze to chce poradnej a hodne silne zesik( tech je celkem dost ale neco stojej) Na svojim sw jsem mel nekolik zesu a az ten posledni je to spravny vorechovy:-)))nejdriv sem skousel 1,2 KW Rms do nej a myslel jsem si jaky to je super ale az 3x takovej vykon je akorat:-)) Proste poradny W a DF je to co ten SW potrebuje ale to casem poznas sam:-)
Jinak jestli te zajima na kolik mam naladenou bednu tak cca 38Hz:-)
o 29.12.2008, 03:39 | pepe689
a ja na 42hz a tady vidis [ Link ]
o 29.12.2008, 03:39 | pepe689 | Upraveno: 2008-12-29 03:41:23
3kw do sw ktery ma 1000rms bedna ladena na hraní
o 29.12.2008, 04:30 | halucin
no běhá moc pěkně škoda že ten telefon to neumí natočit. v realu to bude asi lepčí:))) No tak to nakrmíme 8kw a bude to:D:D:D jen by mě zajímalo jak dlouho vydrží baterka 88Ah :D:D Předpokladam,že se sni za jízdy nestačí dobíjet že:) Ten zesilovač bude mít pojistku takovejch 700A mno potěž pánbůh. A alternátor mi dává při plnym výkonu necelejch 100 :)))
Ale ne ted vážně....jsem ochoten jít do zesilovače o RMS výkonu co má reproduktor. Takže aby dával 3200RMS do 2ohmů. A myslim že toho s timhle reproduktorem bude až někam:D:D:D
o 29.12.2008, 04:32 | halucin
hele ale něco tě tam prej praská :D:D:D bud repráček nebo že by praskala bedna? :D:D:D
o 29.12.2008, 08:38 | Kicker18
kua proc kupujes takovej vykonej basak kdyz na nej nemas ani zesik a na zesik nemas ani penize?!To je trochu divny ne?
o 29.12.2008, 08:41 | halucin
Kicker18 proč? když si někdo koupí auto tak často enmá ani na benzin.)
o 29.12.2008, 09:16 | Bolthorn
Tak takového neznám..
o 29.12.2008, 09:30 | Aligátor
EMPHASER 15000 SPL

Výkony:
1 x 1500 W RMS @ 4 Ohmy při 14,4 V
1 x 2650 W RMS @ 2 Ohmy při 14,4 V
1 x 4700 W RMS @ 1 Ohm při 14,4 V
1 x 5600 W RMS @ 1 Ohm při 16 V
1 x 7100 W RMS @ 1 Ohm při 18 V

co tento výkon stačil by ti a cena 22 tis.

o 29.12.2008, 09:36 | MaxxT
no ono jde o to, ze ten 8kw zesik sampson, neni na poslech. Ten zesik vydrzi tak cca 1-2 minuty a pak se prehreje.. je to soutezni zesilovac, tak aby jsi nekde splasene nekoupil zesik a pak jsi tvrdil, ze je "rozbitej".. navic u takovych zesilovacu je nejdulezitejsi napajeni z baterie. Zesilovac nejcasteji odpalis tim, ze mas nedostatek vykonu na bateriich, tudiz.. budes mit pustenou muziku a hrajes tak dlouho, dokud se ti v aute nevybije baterie.. tak presne pred vybitim baterie hrozi odpaleni zesilovace.. jestli chces zesik, co tohle rozhejbe, sezen zesilovac Hifonics GX5000D

GX5000D
1 x 5.000 / 3.200 / 1.800 Watt RMS @ 1 / 2 / 4 Ohm

mam jeden zanovni na prodejne v plzni, muzes se na nej prijet podivat.

o 29.12.2008, 11:33 | pitona_bg
vubec nekecejte
halucin mel sem na prodej 2xsinus live sl-a 1500
novi stoji 7000 ja sem je prodal oba za 7000k4 se zarucnima listama jeden mnel 23 mesicu druhei 22 stav a1.tak baterku mam ktera se ti tam v pohode vejde podivei se na odkaz mam este 2 pari 35qm kabeli s pojistkama pro kajdei zesilovac.
[ Link ]
ti si koupil subwoofer a ver mi levnei nenajdes
ted ti udelam i slevu na to ostatni jestli hcesh poslu na dobirku.
o 29.12.2008, 12:41 | pitona_bg
o 29.12.2008, 12:42 | pitona_bg
najdi si tam hifonics klikni a tam je video s 2x 3215 a uvidis jakou to ma silu.
o 29.12.2008, 12:44 | Frenkie
Halucin GX-3215 ma QTS 0,34

o 29.12.2008, 12:49 | ruffrider
všecko to jsou akorát svářečky a s opravdovým hraním to nemá nic společnýho:-P
o 29.12.2008, 18:50 | pitona_bg
ale ale keci
o 29.12.2008, 19:14 | mishan
pitona_bg: vidím že se nám pěkně zdokonaluješ v češtině ;-)
o 29.12.2008, 19:33 | pitona_bg
ok kecy kecy
hahaha
o 29.12.2008, 23:27 | mishan
pitona_bg: já to ale myslel vážne vole!!!
o 30.12.2008, 06:17 | halucin
Aligátor: je super já vim,ale ta cena:) dej za 10 a vezmu si ho :) já ted vážně nemam......je po vánocích
o 30.12.2008, 06:20 | halucin
MaxxT: to bych nechtěl aby se přehříval...v lete bude pěknej pařák:)) dík na to si musim dát pozor. Ty já věřim že ten zesík je super no ale kolik asi stojí? řekl bych že pořád vyjdou levnějš ty sinus live i když to asi nebude pravé ořechové
o 30.12.2008, 06:24 | halucin
pitona_bg ajajaj tak to je škoda těch zesíků....ty bych vzal hned:) no co se dá dělat. Ještě se po něčem rozhlídnu. Ty kabely zatim nechci....nemam co bych na ně zapojil,ale možná že se pak budou hodit uvidíme:) jinak tedka strojim ozvučnici tak drž palce at se mi povede:)
o 30.12.2008, 06:26 | halucin
Frenkie: hmm to mě překvapil chlapík jeden:) tak uvidíme no co s těma bassreflexama...každopádně to nejdřív prubnu bez a když to bude špatný tak se udělaj no:) Ted mě ovšem vrtá hlavou chlazení cívky....on ten repráček bude dost možná nemálo topit a v uzavřený ozvučnici by se možná nemusel tak dobře chladit že.....máte někdo zkušenost?
o 30.12.2008, 08:18 | Aligátor
tento basák na uzavřenku není vhodny jinak tam máš 4" cívku
o 30.12.2008, 10:15 | pitona_bg
co si mislel vazne misanku?pod do kladna i viridime si to.
o 30.12.2008, 10:15 | pitona_bg
halucin a co baterka
o 30.12.2008, 11:07 | Frenkie
halucin koukam ze manual k nemu nemas, hodim ti parametry na mejla
o 30.12.2008, 13:30 | hifim@ni@k
A co třeba aspoň tento: [ Link ] ?
o 30.12.2008, 20:05 | halucin
pitona_bg
Baterka baterka:D:D baterku mam:) ted potřebuju zadarmo zesilovač tak se nehlaste všichni:D
o 30.12.2008, 20:13 | halucin
Hele už mam udělanou tu bednu.....ještě se musí potahnout a předělat ucha a mříž:) Dakonec padla volba na uzavřenou ozvučnici s objemem 110 litrů a dopadlo to moc dobře. Je to úplně jinej poslech než z těch zasranejch bassreflexů.
Pitoba: ted bys to měl slyšet!
Hraje to krásně od nízkých až po vysoký...Ani se 120 neni žádnej problem.....neslyšel jsme ještě hrát subvofer až tak vysoko. Ovčem největší lahoda začíná někde na 35-40 HZ...... to je opravdová nádhera. Víte já nejsem moc velkej zastánce bassreflexů. nelíbí se mi ten strmej nárůst účinku v určitym kmitočtu a okolo to zase chybí..... Takže to necham tak jak to je...ani jsem to nečekal. Zejtra bych měl mít ten malej monoblock tak uvidíme jestli se to nějak zlepší.... nejhorší je že tam kde reprák začíná pořádně hrát tak muj zesilovač končí:D:D:D mno ale na "normální" poslech paráda......dokonce i cdcka na sedačce se pohybují a to už je co říct:)
o 30.12.2008, 20:13 | halucin
Hele už mam udělanou tu bednu.....ještě se musí potahnout a předělat ucha a mříž:) Dakonec padla volba na uzavřenou ozvučnici s objemem 110 litrů a dopadlo to moc dobře. Je to úplně jinej poslech než z těch zasranejch bassreflexů.
Pitoba: ted bys to měl slyšet!
Hraje to krásně od nízkých až po vysoký...Ani se 120 neni žádnej problem.....neslyšel jsme ještě hrát subvofer až tak vysoko. Ovčem největší lahoda začíná někde na 35-40 HZ...... to je opravdová nádhera. Víte já nejsem moc velkej zastánce bassreflexů. nelíbí se mi ten strmej nárůst účinku v určitym kmitočtu a okolo to zase chybí..... Takže to necham tak jak to je...ani jsem to nečekal. Zejtra bych měl mít ten malej monoblock tak uvidíme jestli se to nějak zlepší.... nejhorší je že tam kde reprák začíná pořádně hrát tak muj zesilovač končí:D:D:D mno ale na "normální" poslech paráda......dokonce i cdcka na sedačce se pohybují a to už je co říct:)
o 30.12.2008, 20:20 | halucin
ovšem co jsem prve s timhle zesilovačem dokázal se dvěma woferama EMINENCE 200RMS 8 ohmů to jsem ještě nikdy neslyšel hrát z jakýkoliv bedny co jsem na ten zesilovač napojil. Ono by bylo zajímavý se zkusit vydat cestou profesionálních reproduktorů určených na ozvučení velkých prostor kde citlivost 100 a více db neni problem a výkony se pohybují taky docela vysoko....... každopádně by stačil menší výkon na to aby to pořádně hrálo. Takle se to musí krmit obrovskym výkonek aby to vůbec něco dělalo. Takovej 15" FANE 1000RMS a 108 db/1W pánoveeeee to je žůžo.... Dobře tak já se obětuju...až budu mít nějakej ten zesilovač tak seženu kvalitní profesionální reproduktor a namontuju jej do svojí bedny...... uvidíme co se bude dít:)
o 30.12.2008, 20:21 | Aligátor
a co tu dát nějaké fotky ?
o 31.12.2008, 01:19 | pitona_bg
ale ale prosim te ali zas ta sila neni takova jak ma bit kdis mas naladenou badnu tak abi ten reprak hral az do takovih frekvenci pekne nebo se milim?
o 31.12.2008, 05:55 | halucin
Aligátor
fotky budou až bude potažená..... ale to bude až příští týden, protože jsem objednal potah na eshopu takže musim čekat až to přijde.
o 31.12.2008, 11:07 | hifim@ni@k
Ali: technický dotaz. Když toto Hifo tlačí nejvíc na 70Hz, jak u normálního wooferu zjistím kde tlačí nejvíc? Pokud to není takovýto speciální, tak to výrobce asi neuvádí, nebo ano? Není celkem problém si podle TS parametrů spočítat kolik Hz a jaký objem bude mít bedna. Ale jak zjistím při kolika Hz tlačí nejvíc?
o 31.12.2008, 11:39 | Aligátor
no jen pro zajímavost já měl největší tlak při 73 Hz .
V uzavřence se s nejvyšším tlakem můžeš rozloučit a taky hodně záleží jakou ozvučnici postavíš aby to mělo největší tlak klidně to může být na po 10 :-) , udělat 1bednu na 100% nejde a navíc každé auto má jinou rezonanci což je další faktor tím myslím že třeba u kufráku může být největší tlak na 50 Hz a třeba u pandy to je těch 70 Hz. Snad jsem to popsal srozumitelně a jasně :-)
o 31.12.2008, 11:44 | Aligátor
Halucin dej fotky i z průběhu taky ti tu jednu dám

o 31.12.2008, 12:11 | Divally
A podle frekvenční křivky v LSPlabu by to poznat nešlo?Přeci jen u BR je dost jasně vidět nárůst tlaku kolem určitý frekvence,tak by se podle toho orientovat dalo,ne?
Ale ta funkce která simuluje akustiku auta (sedan,hatch,wagon),to asi moc drasticky nepřiblíží reálu si myslim...
o 31.12.2008, 13:42 | hifim@ni@k
Aligátor: jj to stačí :-)
Divally: musím na to kouknout, jen tak ze zvědavosti.
o 31.12.2008, 17:02 | Aligátor
no při db ragu ti žádná simulace nepomůže :-) bohužel
o 31.12.2008, 19:06 | halucin
Neni ta předí strana tý bedny přehnaně moc silná? 3 vrstvy deky jestli dobře počítam:) 1 by nestačila? Já dam fotky až bude potažená aby jste neokoukali z čeho dělam bedny:)))
o 31.12.2008, 19:11 | halucin
ale je tam síla a mnohem větší ve většině frekvencí....tys tam měl sílu jen při určitej frekvenci a zbytek byla katastrofa... ta bedna nehrala ale jen hucela na 70 Hz...na zavody dobry ale na poslech horsi nez papirova tuba s americkou vlajkou:) Me tedkon rezonuje na 40 hz a to je o nicem jinym:) jsem uplne spokojenej:)
o 31.12.2008, 19:11 | hifim@ni@k
Čelní stěnu 2x22mm dělám i u bedny pro 10" woofer :-)
4 desky mi přijdou v pohodě.
o 31.12.2008, 19:20 | halucin | Upraveno: 2008-12-31 19:24:25
Panove tak dneska dorazil modoblock crunch:) krasne sviti a ja mam tedkon k dispozici asi 2x tolik výkonu než předtim. Hraje to uzasne.... Natahnul jsme poradny kabely od baterky a konecne jsem si vychutnal nejaky ty silnejsi basy:) Po hodine jizdy po meste me ale docela boli makovice:) Mno on ten brooklyn bounce je zrovna takovej na ty hodne hluboky basy ze kterych se nekterym lidem zveda kufr:)))) Nejlepci byla prihoda v aute ktery jsem dojel na semaforech:))) Sedel chlap s zenskou a ty co predvadeli:D:D:D Hele ja se malem podelal. Nejdriv se zacali otacet jo a pak ten chlap zacal popojizdet dopredu az za semafor tak sem nevahal a natlacil se na ne a zesilil radio:D:D:D Pak si stahnul okynko a zacal neco kricet a nakonec slapnul na plyn a na cervenou tu krizovatku prejel:D:D:D PAk zajel na zastavku a tam stal celou dobu co sem projizdel:D:D:D Nechcete nekdo vymenit toho crunche za nejakej silnejsi s mensim doplatkem? Je v super stavu a nikde neni ani skrablej...vypada to ze jsem byl teprv druhej kdo ho srouboval. Je to CRUNCH GP1500D... Hraje prekvapive dobre,ale je jasný že to bude chtít něco ostřejšího:)))
o 31.12.2008, 19:37 | Aligátor
ne jsou to 4vrstvy a na ten výkon a db co v autě mám je to optimální a to jsou v ozvučnici ještě vzpěry

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3606 sekund.