Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Ozvučnice na 12 woofer

o Navštíveno 536x o
o 22.12.2008, 13:35 | stasan
Tak mi tady pořád doma straší a né a né se ji zbavit. Vyhodit mi ji je líto, protože jsem si na ní dal celkem záležet. Tak se chci zeptat jestli ji někdo nezužitkuje? Nabídněte co jste ochotní za ní dát. Ja jedu ve čtvrtek z Prahy na moravu, přes Hradec, Žamberk, Vamberk, Králíky, tak jsem ochotnný ji vzít a po cestě ji předat. Je uzavřená a má 32litrů. Jinak přeju všem pěkné svátky a bohatého ježíška :-).

foto k příspěvku  od stasan

o 22.12.2008, 13:48 | Kicker18
no kua kdybys jel na,liberec tak bych mel zajem :o))
o 22.12.2008, 13:52 | Akordýsek
já mám taky zájem..kdybys vydržel po novém roce tak bych si ji převzal v praze bo někde by jsme se domluvili..nebo pošta,ale ta je naprd..
o 22.12.2008, 17:56 | stasan
Už ji mám tak dlouho, tak jestli teď nebo po vánocích je ůplně jedno :-). Teda pokud se neozve někdo jiný rychlejší. A to osobní předání by bylo lepší, protože váží asi 13 nebo 14 kilo a nevím, jak by to po té poště dopadlo :-(.
o 23.12.2008, 14:09 | Akordýsek
tak dej vědět po svátcích do meilu ju?
o 23.12.2008, 19:07 | stasan
Jasnačka, můžeš se spolehnout, akorát to bude až někdy po Silvestru až se vrátím z moravy. Tak zatím.
o 23.12.2008, 19:08 | Akordýsek
jj budu deně jezdit do horních počernic..
o 23.12.2008, 19:13 | stasan
Tak to je super. Já jsem hned kousiček. Černý most.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3404 sekund.