Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K:natrubek,potah,třmeny

o Navštíveno 408x o
o 13.12.2008, 21:50 | stasan
Nemá náhodou někdo basreflexový nátrubek, ideální rozměr by byl průměr 82mm a délka 275mm, nebo něco podobného a aby to mělo oba konce zaoblené. Pak ještě sháním ochranné třmeny před 12 woofer a jestli někdo nemá kus černé potahové látky. bude to na malou 21 litrovou ozvučnici. Díky.

o 14.12.2008, 10:25 | Kleneex | Upraveno: 2008-12-14 10:28:30
Natrubky mam muzes si vybrat ...
Zaobleni od FROVENA Aeroports nejsou jednoduše kulate ale speciálně podle aerodynamických hledisek optimovane a kvuli tomu se rozlisuji durazne od "normalnich" Basreflexovich natrubku.
Ne zadarmo se pouziva v dB-Drag scene hlavne Aeroport od FROVENA kde jde o to dosahnout vybornou ventilace bez straty rychlosti.

mam velikosti 3" , 4" a 6"

foto k příspěvku  od Kleneex

o 14.12.2008, 10:28 | Kleneex
delka natrubku je 300mm

foto k příspěvku  od Kleneex

o 14.12.2008, 11:05 | stasan
Ahoj Kleneex, děkuju za nabídku, ale asi to bude celkem drahé, že? Ja jsem spíš myslel, jestli někomu něco nezbylo, že by se toho zbavil za nějakou výhodnou korunu.Pro jistotu mi když tak napiš, ale cenu a rozměry toho co já potřebuju a kolik by bylo poštovné. Jsem totiž z Prahy. Jinak je to pro Hertz HX 300D a ozvučnice je dělaná podle návodu k němu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3537 sekund.