Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P. Radio Medion

o Navštíveno 608x o
o 26.11.2008, 21:18 | jezdec.1
Prodam Autoradio Medion viz odkaz. Bylo v aute ktere jsem koupil. Cena 800,-
Kontakty pod nickem.

[ Link ]

o 26.11.2008, 22:16 | Mlask
Mam ho taky,měl sem sem ho v novym autě,ale bylo rozbité(křáplý display)ten byl odstrenen ale nic pouze se rozsviti a i bere cd ale nic nehraje.:D
Možna že by stačil vyměnit panel ale těžko říct.
No tak přemejšlim jestli ho mam vzit(a že bych měl naky nd)ale nevim.Nikdy sem ho neslyšel hrat(když tak napiš něco:).Neni tam ani napsanej vykon.A nebo ho mužu někomu dat na nd:D
o 27.11.2008, 14:05 | jezdec.1
Ja koupil auto a to radio tam bylo,takze o nem moc nevim. Hralo normalne,samozrejme ze nejaky Pioneer to nebude. Navic, daval jsem pryc i repraky tak jsem to nejak neporovnaval z necim jinym jak to hralo :-(
o 28.11.2008, 15:02 | Mlask
Zdravim, hele tak pokud ho neprodáš, tak se možná dohodnem(aby ti tam nepřekážel:)
(jinak mi nějak nefunguje tvuj mail)
Aspon sem doufal zes ho i chvilu poslouchal,pac mam taký tušeni že to bude jako sencor(né-li i horší). Bral bych ho jenom kvůli tomu že mam 1 na n.d.(který bude určite potřeba:D)

o 28.11.2008, 17:42 | jezdec.1
Ahoj,mail je jezdec.1@seznam.cz nebo muzes ICQ 386 865 863 nebo klidne SMS na 774 911 912. Zkousel jsem jen jestli hraje ale jak kvalitne nebo nekvaline to bohuzel ne. Ale bude to styl sencor a spol si myslim co se tyka zvuku :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.