Navštíveno 1038x

Zdravim lidi koupim ozvučnici na hifo olm 2412 do 500,-
Jsi z nějakého levného kraje, 500 nedáš ani za dřevo...
ja mam delanou na tlka na patnacku ale je velka jakem ash auto nejak se dohodneme
na 2412 potřebuješ pořádny material tak si nachystej 1500-2000 kč na jeden bubu dělat taky ozvučnici :-)
zdravim Ali jakou ozvučnici budeš dělat????Na tlak nebo SQ.
no do anduly spíš na poslech ale na SQ to zrovna nebude když použiju OML 2412 :-)
luda sem ti rikal ze mam a toz 2 ozvucnice omg
ahoj ozvučnice dělam pisni do mailu a určitě se dohodnem a 2000 to 100% stat nebude počitej tak pulku.
autohificz - myslím že se pleteš za 1000 kč prostě bednu z 25 MDF + aeroport a čalounění nezvládneš leda že by jsi byl kouzelny a už ti nevěřím ani slovo .
Nasliboval jsi co všechno nakoupíš ,cacháš se že máš bůch ví co a když jde o obchod tak by jsi to chtěl nejraději zadarmo ,ale naopak ty bys chtěl prodat staré (šroty) za nekřestanské prašule.
sory vím že to sem nepatří vše ale už mne tento lovíček začíná srat.
Obrať se na Petu R19 má solidní bedny ale 2sub

04.12.2008, 10:14 |
CRK kolik potřebuješ litrů? něco bych měl..
aligator, ty tu bednu možna neudělaš ale ja s mima možnostma jo, když chceš za všechno miliony, ja ti psal moji nabidku ktera byla větši nebo stejna jak dražba tak pak nevim kdo tady děla špatny obchod když ty řikaš že ne
autohificz ne to se pleteš podívej se do historie co jsi nasliboval v emailech a ne jenom mi a nakonec jsi to stejně nekoupil nenapsal bych ani půl slova kdyby ses zeptal pouze na cenu ane jednou napíšeš že si to koupíš a pak to obratem zrušíš tak nevím co si o tom mám myslet.
no nevim no na takovy basak s cenou do 1500 nevim no ale kdyz to autohificz zvladne tak proc ne,ale hlavne aby byla kvalitni!
ne do 1500 ale za 1000 :-))) LOOOOL
je to bedna z mdf 25mm cela deska stoji 1600 na bednu potřebuješ pulku desky to je 800 + lepidlo a vruty a jseš v tom za 1000kč to je tak vše
a kde máš aeroport a čalounění ? tady se jedná o komplet bednu ne o polotovar to jako bych chtěl koupit radio a nebyla k němu tatranka .

05.12.2008, 21:27 |
trlon autohificz-Zapomněl jsi min-200kč látka,aeroport:-)))
Jsi fakt lhář:-)))
jo aha tak to sorry to sjem se spletl tak teda do 1500 alel to se mi zda moc, beru desky ve velkem množstvi jako truhlarma tak amm vyrazne slevy tak pišu jen moje ceny

05.12.2008, 21:32 |
trlon Nepatří to sem.
bavil sem se z hodně členy a jen slibuješ a nic z toho.není těch lidí málo.
Nemám rád takový pisálky co machrujou a nakonec nemaj nic a nic neumí.
Prozatím jsi dokázal jen to že si lhář a slibo techna
3" 580,-Kc
4" 710,-Kc
6" 950,-Kc
tady máš ceny aero portů
a čalounění 150*100 cca 350 kč
trlon: když mysliš
To je vaš nazor ja vim jaka je realita nebudu se tady s vama hadat jak maly kluk
Hej malej kluku
Slíbyl jsi bratánkovy něco a taky nic.
momentálně je pryč.vim že taky říkal sliby chyby lži
Taky si mislím že jsi lhář
nemam slova nejdriv htel odemne koupit bednu a ptal se mne toto a ono a ted uz je mahr kupuje na edro mdf a td.proste nechapu.a poradna bedna z mdf a vsetko co k ny patri jenoma material bijde tak na 1500 minimalne
a k tomu este celei den v pici nebo to delas zadarmo a dobrou dusi?LHAŘ!!!
A PROSIM TEBE NA ALIGATORA NEMAŠ A NESER!!!
včera jsem si vyzved mdf 25mm bylo toho asi 2m čtverečný, řezáno dle přání. bylo to na 100l bednu se dvojitym čelem. desky + práce(nařezání a otvory) mě vyšlo na 1250Kč. chtěl bych vědět jak se vejdeš do 1500, protože to nebudeš (asi) dělat zadarmo a koberec a kvalitní nátrubky, viz alda, něco stojí.

06.12.2008, 09:07 |
trlon Je to lhář a podvodník!!!
když si to myslite necham vas v tom

06.12.2008, 13:32 |
CRK Sehnat by se dala, mam tu nějakou která by se myslim hodila a stačí jen potáhnout, ale podle mé zkušenosti bude luda551 spíš jen ukecánek..
to CRK ukecánek tak čekuj foto.tet sem na to neměl čas bejt na kompu

kdyz vis kde koupis mdf a koberec tak se mozna s natrubkem a s potazenim dostane na 1500...jinak debata o hovn................

06.12.2008, 17:14 |
DaveX jako pepe, kámoš má truhlárnu a když to kupuješ ve větším a u stálého prodejce tak máš dost výrazné slevy. takže jako pepe
a proc si ji inzerujici,pokud ma moznosti nepostavi sam?a pokud by nebyl moc zrucny tak preci se dycky najde nekdo kdo by pomohl!

06.12.2008, 18:16 |
CRK luda551: a..?
A abych vysvětlil, důvod, tak hlavně tim myslim to, že když nabídneš výměnu a pak nebereš telefon, neodpovídáš na SMS, tak by stačilo napsat, že na to sereš a nedělat z lidí č...
CRK:sorry ale žádnej zmeškanej hovor ani sms sem neměl.Na lidi neseru ale posílal sem ti zprávu.Jestly si nenapsal špatný číslo moje je 739771363.
to KICKER18:Postavil bych si jí ale bydlím v paneláku,jj mohl bych třeba před panelákem ale v Děčíne-boletice to fakt nejde cikání sou tady strašně rychlí.

07.12.2008, 13:39 |
CRK luda551: nechtěl jsem to nějak rozmazávat, taky někdy zapomenu, ale nemam rád když někdo neodpoví. Žádnou zprávu sem od tebe nedostal. V pohodě, se*em na to.. OK?
luda: take bydlim v panelaku a nerikej mi ze zadny tvuj kamarad nema garaz nebo tak neco :P.... jinak jako nekteri nahore: debata o ho*ně
to CRK jj ok vpoho.sms sem ti posílal ohledně tý bedny co si nabíze o pár řádků víš potřebuju 77.8 neto takže tak 84-90L