Navštíveno 1290x

ahoj vsem
prosim vas nemate doma negdo doma repro 165mm s nizkou montazni hloubkou??koupil jsem mazdu 2 a chte jsem tam dat hrtz hcx 165 a jsou moc hluboke jsou 67mmhluboke,staci naky starsi kousky ale aby hezky hraly,to predevsim dikec za nabydky
onlouvam se za chybejici pismenka.
ale zrovna jsem prisel z hospody
Čau na foru nabízín super reproduktory od RckfordFosgate montážní hloubka 70 mm 16,5"
sorry za OT , ale cartmen myslis ze kdyz se mu tam nevejdou 67mm tak se mu tam vejdou 70mm :))
ty cartmen
precti jsi to poradne co tam pisu,potrebuji mene nez 63mm.a hlavne koax.
Vyndal jsem teď z auta Infinity Kappa 63i. Montážní hloubka je 60 mm. Můžeš se na ně přijet podívat, jsem z Letňan.

mam morel hybrid ovation 6
ty autohifi.cz
hod mi sem prosim foto nebop do mailu dikec
mam americki alpha6c 100w rms kolik potrebujesh?
ty pitona bg
potrebuju max 62hluboky a cim min wattu tim lip budu pohanet radiem clarionem vissi tridy hod mi sem foto pleas nebo do mailu dikec a cenu.

27.11.2008, 22:54 |
Beda | Upraveno: 2008-11-27 22:55:00
mam original VW jestli by ti stacily
ty pitona bg
to jsou koaxy??,100w jeuz dost na to uz je potreba zesik ale nevypadaj spatne,a hloubka??,jo cena asi??
beda
dikec za nabydku ale chci neco luxusnejsiho,vsak to znas.
treba naky
MB GUARD
HELIX
NEBO MAC AUDIO
PROSTE NECO Z TECHTO ZNACEK,ALE...,TU NIZKOU MONTAZNI HLOUBKU,TA JE PROME DOST PODSTATNA,JINAK MI JE TO K NICEMU.
Ty eminence jsou ponekud nevhodny jenom na radio se svoji 8 Ohm impedanci...
MB Quart EKA 116 maj 65mm
kruci to je skoda ty bych vzal
65mm je moc ja potrebuju pod60mm.
a znakou nizsi hlobkou nejsou???
nahodou zkusenost s sinus live negdo nema??
co rikate treba na kicker??

04.12.2008, 09:15 |
swep mam PB s6c skoro nehrane, zaruka jeste rok a pul ale hloubku nevim ale muzu zjistit
ok zjisti
a co ty kickry??,nigdo nemel??

06.12.2008, 13:12 |
swep tak ty PB maj montazni hloubu 58mm od spodni strany horniho krouzku kose po konec magnetu +/- 1mm