Navštíveno 3177x

vlaminované oceľové krúžky na repro(165mm),
s uzavretou ozvučnicou,vytlmené,potiahnuté alcantarou,madlá potiahnuté kožou

hod viac fotiek, dost pekne:)
nemal si problem ze nadrzi laminat na ocel?a mas aj tunel ked som pochopil odbre, jo?
prosím presunúť do bazáru,ja som sa pomýlil,ďakujem
lamino drží na oceli dobre,bolo to robené polyesterovou živicou.aký tunel?

ty repro jsou braxy? nebos e mi to zda?
audio system hx phase
preložte to niekto do bazáru,ja chcem tie dvere predať

09.10.2008, 12:15 |
Smrada (M) | Upraveno: 2008-10-09 12:16:00
Presunuto do Bazar Autohifi
kolik za ty tapece? ja jsem akorat delal kapsy na moje coupe.... tohle vypada zajimave, skoda ze to neni potahle kozenkou (ale to je mala vec.. a jeste by me zajimala váha
chcel by som 12t.sk,je to vlastne len cena za materíál.koženku som na to nedával,lebo som chcel prerábať celý interiér do alcantary,ale nakoniec som predal auto.
ťážké sú dosť,musel by som ich ale odvážiť ak to chceš vedieť presne
len jeden oceľový krúžok vážil asi 2kg +ešte kopec laminátu
ne nemusis to vazit. ja to brat nebudu. jinak preju at to teda prodas
možno teraz na jar by sa niekomu hodili...
Ahoj mnel bych zajem o tve boardy na E36,jsou jeste?Ajaka je nynejsi cena.Preferuji dohodu a rychlost.Diky
12 tisic SK ??? to jako vazne ????
To je asi nejakej preklep,ne.ale za urcitou cenu bych o ne mnel zajem,nebo nemate nekdo neco podobneho?koupim.diky
tých 12t.som myslel naozaj vážne.akú by ste si predstavovali cenu vy? tak 2000,či?keď som chcel kúpiť pôvodné tapacíra na e36 kupé tak sa so mnou nechcel nikto ani baviť pod 1500/kus ak boli v normálnom stave.skúste navrhnúť nejakú cenu
Tak to mate na slovensku nejak zavratne ceny.tady se pohybuji kolem 500 - 800 za kus na vrakaci.Hele jsem ochotnej ti dat 1800 za kus.

10.02.2009, 20:12 |
mendo chlapci zobudte sa. Skuste si dat urobit ozvucnice a uvidite kolko Vas to bude stat....
Ak mate zrucnost tak cena 12000 cize 400eur je fakt za matros( nerobit to tak tiez tomu neverim)
pěkný to máš ,ale myslím že za 12tis to neprodáš.
Ne fakt nevim jak si dosel k te cene,ale trochu jsi prestrelil.Material laminat a rouno cirka 1500,- na oba a potahovy material 1000,- na oba, dobra mas to osazene reprem ,takze mi stale vychazi max.2000,- za kus a to budes rad.nehanim te a nesoudim jen jsem realista.Nehlede na to odezvy vydis sam.
12 tisic jen za material ??? no to snad nemyslis vazne????
bylo by mi blby kdybych takovy doorboardy nekomu delal si rict jen polovinu !!!
Ne fakt zacni uvazovat normalne a rekni mi cenu za kterou mi to das.Jinak souhlas s BMW_318iS
tak ja teda navrhuju ze to vemu za 5tis za oba vč. domečků na vejšky :-))
nebudem odpovedať každému extra,ale tak v rýchlosti:
na vrakáči za 500,tohej,samorezkami ti tam potom prišroubujem drevotrieskové krúžky a polepím ti to koženkou z baumaxu.môžeš ich mať po 2000kus.
vyhnatal:to akože s tými reprákmi za 2000kus?to ale niesú magnaty ani sencori na tom obrázku.sa spamätaj.
tá cena je bez komponentov,to sú reprá za 20t.
tebe ich nedám ani keby mi mali zhniť v skrini.
jediný fundovaný človek tu medzi vami je mendo,on niečo podobné robil,tak to dokáže aj oceniť.a vy ostatní,bez urážky,montujte si tie vaše reprá do mdf krúžkov za 200/pár aj naďalej.a potom si ich nafoťte,pripíšte k tým obrázkom cenu a uploadnite ich trebárs aj do tohto inzerátu.môžeme ich porovnať
jackobo:za 5t.ich nepredám
1morok: nezlob se na me ale takovy doorboardy delam dost casto a cena za ktery je prodavas bez kompoenentu ktery stoji trochu min nez pises je uplne mimo, nezlob se na me ale je to tak.
ja sa na teba nezlobim bmw_318iS,ale tie tv.kecy,že takéto ty robíš bežne a je ti blbé vypýtať si polovicu je asi tv.problém a asi to aj trochu súvisí s tým,že predsalen niesú "takéto".
to ty si úplne mimo,lebo len 1bm tej alcantary stojí v maloobchode 3-4t.SKK, oceľové krúžky stoja asi tiež trošku viac ako mdf-kové,1kg živice asi 200,potreboval som nato asi 7kg,tmel po 300,nejaké 3kg,lepidlo,tlmenie.
ja som tam stále písal o SKK a tie reprá stoja 18t.CZK,čo je v prepočte na SKK asi 20t.
už si viem predstaviť tie tvoje db.za ani nie polovicu.alebo materiál aj komponenty nakupuješ nejako super výhodne.
nezlob sa ty ale tie tv.doorboardy asi nebudú nič moc za tú super cenu,počty ti teda tiež moc nejdú.

12.02.2009, 17:19 |
gigo | Upraveno: 2009-02-12 17:21:55
1morok: věř tomu, že BMW_318iS odvádí velmi dobrou práci...
Cena je mimo
Jinak práce je to pěkná...taky mám za sebou pár takových práciček...vím kolik se na tom stráví času, co to stojí, atd. ale takhle ti asi opravdu na té skříni zapustí kořeny...
1morok: ted si me fakt rozesmal, nevim kdo ty boardy laminoval ale jestli sou na nich 3 kg tmelu tak to byl fakt luxusni amater :-DDDD
jinak bezna cena za pryskyrici je v CR 60-80 kc za 1kg a ne 200 :o)
repra stoji 15960 kc jestli ej to 20 slovenskych nevim ale to je fuck pac si psal ze je prodavas bez nich a to je to hlavni ;o)
tu alcantaru ti nikdo nezaplati pac za zlomek ceny se delaji nahrazky a krom toho vetsina lidi si radsi zvoli kuzi nebo lak (lak na jedny doorboardy je otazka zhruba 2000 kc vcetne kitovani)
Ocelove krouzky nepochopim kdyz se daji krasny vytocit z duralu a vylestit a cena bude max do 500 kc za jeden.
takze si vem kalkulacku a pocitej a nepis tady nesmysly
prvne nahod fotky svoji prace a pak se muzeme bavit o nejakych kvalitach !!!
kdyby to byla takova super cena jak se ti zda tak uz
je mas davno prodany a nepisou ti tady vsichni tohle.
popremyslej o tom kde bude asi problem ;o)
ty si asi naozaj profík,keď vieš,že koľko treba akého materiálu na dvoje také dvere,tieto sú celé olaminované,aj od vnútra,preto toľko živice,tolko gitu.tá živica a ten git naozaj tu naozaj toľko stojí,pokiaľ nekupuješ 20kg sudy.tie oceľové krúžky nevidno,sú tam kvoli pevnosti a váhe ty mudrlant.na nich je repro an na ňom leštený hliníkový krúžok,to vidno na tom obrázku.na tú alcantaru sa vyser.
pozeral som si tv.e30,to je fakt luxus, tie predné dvere.také by ma stáli koľko?
jednu vec som si ešte všimol:tu v bazáre predáva jeden člen plato do oktavie- jedna doska olepená kobercom,nič proti tomu platu ani proti tomu členovi.
chce za to,toľko,koľko chce. a nikto si tam neonanuje,že je to pridrahé.tak by si to mal napraviť, ty profík
ty predni dvere sou delany komplet z MDF uplne nové misto puvodnich nekvalitnich originalu s kteryma se neda prakticky nic vymyslet. Takove dvere jsem schopny v takoveto kombinaci kozenka laminat lak udelat kolem 6-8 tisic.
Laminat tady v CR stoji 60-80 podle druhu ale na takoveto vytvory staci standatrdni 20ti minutovej kterej stoji 60kc a cena je za 1kg ktere si muze koupit uplne kazdej a neni zadna podminka to brat ve velkym. ja osobne nakupuji vzdy po 60 kg. Osobne mam tedy nemale zkusenosti takze ti do toho nebudu uz kecat asi o tom vis vic nez ja a tedy ti do toho nebudu zasahovat, preji uspesny prodej
PS kdo by chtel takovyto doorboardy necht se mi klidne ozve, neni problem vyrobit podle prani ;-)
.. v tomhle ale zase souhlas s 1morok - kazda vec ma svoji cenu a tudiz i sveho kupce. O kvalitnim a poctivym provedeni tady neni pochyb, cimz se logicky zveda cena. To ze ji nejsme schopni akceptovat jeste neznamena, ze mu ji budeme vsemy moznymi zpusoby vyvracet rikat mu hlasky typu "probud se" a "zacni uvazovat normalne a deji mi to za tolik a tolik".
To je hnus.
Na me je ta cena taky trochu moc, ale preju ti Ti, at to prodas. :)
Ale chci se zeptat vyše prispivajicich a nejen těch, zda-li by byl schopen nekdo neco podobneho za naky rozumny peniz vytvorit - ma predstava misto predni kapsy nakej doorboard na 165mm stredobas, a domek na vejsku v tom ruzku u okna, tak jak ma tady kolega.
Samozrejme s poradnym vytlumeni a nakou finalni upravou optimalne v kozence. Tapece mám.
BMW_318iS - koukam byl si rychlejsi :-D
bylo by mozno se domluvit treba pres mail? nemel bys par fotek co jsi jiz vytvoril jako inspiraci?
Predem diky moc :)
J
bmw_318is:nikdy v živote som nikomu a pred nikým nepovedal,nenapísal,že ja urobím to isté a za polovicu alebo aj lacnejšie.iba to mi na tv.príspevku vadilo a len preto vypisujem tieto sračky.
ja som ten laminát naozaj kupoval za také peniaze,tých 12t.skk bolo v tej dobe,keď som to sem vkladal asi 9t.czk tak to by nebol až taký rozdiel v porovnaní s tv.za 6-8t.o vypracovaní a kvalite,nech si spraví úsudok každý sám.teraz je ale kurz iný a 12t.skk prepočítané cez € na czk asi 10-11t.
odmyslime si koženku,domyslime si alcantaru a som lacnejší ako ty,či nie?nemôžeš porovnávať hrušky s jablkami.je to asi pre niekoho drahé ale ja si to cením stále rovnako.
kašli na to,už to nechcem rozoberať.ako vidím,na niečo je to dobré -našiel si ťa zákazník.
ak nesedí,to čo som sem teraz napísal,tak som hluchý, pridrahý fušer,čo kokot vie a kokot videl.
jackobo:postneš sem potom obrázky a cenu?ak sa teda na niečom dohodnete.
bmw_318is:myslím,že dvere z e30 a e36 sú veľmi podobné,materiálovo,dobre sa na ne laminuje,kedže je to nejaký sololit alebo drevotrieska.len ich musíš tým laminátom potiahnúť celé,potom potrebuješ toho materiálu viacej,je to drahšie ale tie dvere sa potom stále podobajú na originál,čo bol vlastne aj môj cieľ.ale tebe radiť nemusím,lebo ty si takých určite urobil kopu.a ešte jedna vec,dosť dôležitá:každá prerábka by mala do auta pasovať aj dizajnovo.tie tvoje sa mi vôbec nepáčia a do klasickej e30 sa vôbec nehodia.
hele morok1 , me slo hlavne o to ze pouzit 3kg tmelu je prasarna a ze udelat dvere tak abys na me nespotreboval tunu tmelu jako ty je trosku umeni.
Jak bylo receno v jednom nejmenovanem filmu, neni umeni varit se soli, bez soli to je umeni.
To by sis mel uvedomit, naplacat na neco 10 kilo sracek je ti k hovnu pokud to nedokazes bez toho :-P
To hovori samo o sobe o kvalite zpracovani, prekryt to potom nejakou kvalitni latkou uz je vec druha ale neznaci to nic o tom jak je kvalitni podklad ;-)
Hlavne ty tvoje jsou tak uzasne ze ty nestandartni vyhybky co si tam zakomponoval budou jiste kazdymu pasovat a nebudou je vubec muset zadelavat az je budou chtit osadit :o)
jackobo: foto mam nejaky v sekci autohifi v prispevku "vytvory laminat" nebo tak nejak podobne se jmenuje
morok1: posledni vec ode me tady v tomto prispevku - vystav si ty tapecy nekdo dome na skrin at na tom neprodelas ranec pac 400 eur ti za ne nikdo neda.

14.02.2009, 12:22 |
mendo Nechapem tomuto prispevku.Pripada mi tu ako v poslku na trhu .kto chce nech si to da spravit, neviem ako v cechach asi tam robia zadarmo ale na SK za ozvucnice pitaju 400eur/ks bez tapacira.Ja by som to za menej tiez nerobil
mendo ja ti to vysvetlím,ja tu ponúkam na predaj nejaké prerobené tapacíra,viď foto hore.a všeliakí chytráčikovia sem prispievajú svojími zavádzajúcim príspevkami.a keď nakoniec z jedného vylezie,že za koľko je ochotný vyrobiť niečo podobné(a určite to bude lepšie,krajšie) dozvedáme sa,že ono je to vlastne ešte drahšie.ale k tomu sa už nevyjadruje lebo tým by každému ukázal,že ako je vlastne mimo.ale on radšej kydá v príspevku,kt.som založil ja,na moju robotu.
že naplácať 10kilo sraček...podľa pána odborníka je asi lepšie vyrobiť to z 1kg laminátu a najlepšie,vôbec to negitovať.lebo to je fušerina.
mu niekto dohovorte,nech to s tými montážami nepreháňa
lebo tie výpary mu leptajú mozog.má toho asi veľa,teda tých zákaziek,keď je taký šikovný a lacný.
jackobo:nechcem už nič prepočítavať,ale k tej neistej kalkulácii od pána supermontážnika,si pripočítaj ešte cenu tapacírov z vrakáča a povedz mi,koľko by si ušetril
mendo,tebe ďakujem,to vieš kríza je kríza,o robotu sa bije káždý,aj kydaním a zavádzaním
Tak se už nehádejte :-) Myslím, že nějaké zasírání příspěvků, které se tu pořád řeší je rozumnému člověku volné. Zvlášť v inzerátu. Pokud o tom mám zájem tak otevřu inzerát a sjedu rovnou dolů, kde mně zajímá jestli už není prodáno a jaká je aktuální cena.
Co se týká těch doorboardů, tak se mi cena zdá také neůměrně vysoká. Hlavní problém je totiž v tom, že nabízíš bazarové zboží a ne zakázkovou výrobu, takže asi nikoho nezájímá kolik to stálo. I kdyby mně výroba stála stejně, tak logicky nechávám dělat jinde, protože budou přesně na mé repro a očalouněné dle auta. Takto tam nejspíš bude sedět středobas, ale už asi ne výhybka a možná ani výškáč a úpravou možná bude muset dojít i na nové čalounění. Toť můj názor, takže se omlouvám.