Navštíveno 1097x

07.10.2008, 18:47 |
b-o-s-s | Upraveno: 2008-10-07 18:57:13
Hertz HBX 20 SUB-BOX
(i přes menší rozměry váha 10,5 Kg)
Magnat CRUSADER 300
2/1 kanál max výkon v můstku 300W; Bass boost, LPF vyhýbka
Vše zachovalé a bez škrábanců či poškození.
Cena za komplet 2400 Kč. Kontakt 732227883

07.10.2008, 19:02 |
Padre a jednotlivě by to nešlo,měl bych možná zájem o toho Hertze
No samozřejmě bych to nejraději prodal komplet. Dneska davám na internet inzeráty,tak se zkus ozvat třeba koncem týdne..
Nemas nejaky blizsi info o parametrech toho Wooferu, mel bych zajem o komplet. Diky Mira.
tohle je woofer kterej sem nikdy nepochopil :D
Ja jsem asi malicko mimo, koukam, ze to je jen box - pardon.
Jo, ale v tom boxu je woofer.

07.10.2008, 21:14 |
noiser | Upraveno: 2008-10-07 21:16:22
Kuwa, tak je to s wooferem? :) Proc tu nejsou zadny parametry? Nasel jsem 300W RMS@4Ohm, je to tak? Takovej malej svinak, muze to zahrat dobre? Shanim neco pro segru do fabie... Jestli je tam ten woofer, tak bych to vzal komplet, psal jsem mail... A party...&p3rf3kt - nedelejte si ze me prdel, jestli delate, ja tomu nerozumim :) Kdyz tam pise sub-box a pak je to bez parametru, mi napadlo, abych pak necumel do baliku na prazdnou bednu :)
Tady posílám parametry a fotky REPRÁKU!
[ Link ]
slyšel jsem hrát HBX25 a nehralo to špatně, je to takové dunivé, uhučené, prostě bandpass...ale pěkná cena za ten komplet
presne kuli tem zmatkum jak sis myslel ze tam SW neni tenhle box nechapu je to dost divny složení ale vim ze to funguje :D
Koupeno, jsem zvedavej. Jde to segre do kratky fabie, zadna audiofilie, jen aby to trosku hralo... Tak snad to bude OK, lakavy jsou vzhledem k tomu, do jakyho auta to jde, prave ty maly rozmery :)
kamarád má v autě HBX30 a basuje to dost mohutně,tak by mě taky zajímalo jak zahraje ta 20
Potvrzuji-PRODÁNO.
noiser-poslal jsem ti číslo balíčku.
Ke zvuku-záleží s čím chcete srovnávat,ale myslím,že na to jaká je to bedýnka auto dunělo vždycky dost slušně ;-D
jeto vábornej woofer. s dobrym zesem (ne s timhle) hraje vyborne