Navštíveno 2401x

Par veci na prodej. Veskere nabidky prosim na muj email pod nick name. Pak muzem dat treba skypa pokud bude mit nekdo opravdu vazny zajem.
Stari komponentu cca 8 mesicu. Ale hrane od dubna 2008 u vseho TOP stav a vse opravdu velmi malo hrane.
Radio ... Alpine F#1 Status DVI-9990R
[ Link ] Procesor ... Alpine F#1status PXI-H990
[ Link ] Repro ... FOCAL UTOPIA BERYLLIUM NO. 7
[ Link ] Woofer ... FOCAL 21 WX
[ Link ] Zesilovac ... Audison LRx 2.4
[ Link ] Zesilovac ... Audison LRx 5.1K
[ Link ] Moznost take prodeje komplet s autem do ktereho to bylo postaveno. Ford Galaxy GT sport 2,8 VR6 ... foto auta dodam. Jde o SC auto.
Jeste odpoledne dodam nejaka fota ... ted u sebe nemam ctecku.
sorry že se tady ptám - ale bude ještě někde galaxy k slyšení ?
heřmanův městec či autoshow ? nebo éra galaxy nadobro končí ?

08.09.2008, 16:27 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-08 16:28:11
Prosím o cenu za FOCAL UTOPIA BERYLLIUM no.7 a A/// F1 na můj
e-mail.
Pavel02 ... napsal jsem to myslim jasne. Nabidky na muj email pod nick name.
Cekam na nabidnute ceny a pak muzem komunikovat. Dekuji za pochopeni.
Tak to jsem fakt nepochopil!!!! prodáváš nebo licituješ s tím kdo ti dá víc!!! Toto považuji za nesolidní, obzvláště když jsou to věci které byly určeny na SC. Nikdo to to nenapíše, tak to napíšu já!!!! Šlo ti od začátku o soutěž SC nebo o dobrý kšeft ????
to je tak tezky nabidnout castku co by za to clovek dal?
na zacatku se slo do SC s tim ze se dodane komponenty budou po sezone vracet
veci jsou legalne nabite a to jestli byly pres SC nebo koupene nema snad vliv na prodej ne?
TO: Pavel02 ........ Tak to si fakt POSRAL. DOBRY KSEFT??? Myslis ze se cele auto postavilo zadarmo! To si ze mne delas prdel ne! Jinak jses slepej je tam napsano ze bylo auto postaveno pro SC! Nikde to netajime!!
To si fakt POSRAL. Ja ti dam dobrej kseft. Nemas asi ani predstavu co vysla cela stavba auta se vsim tim sranim a 4mesice jezdeni do Prahy atd atd atd tak se koukej uklidnit.
Nechces nabidnou co das? Ok tak nenabizej ale neser mne s tim ze to byl kseft. Tak si takovej nejakej kseft udelej a po par kseftes budes asi chlapce zrat seno. Veci jsou drahe to ano ale jejich trzni hodnota je uplne jinde a kor zde na foru kde chce kazdej vsechno za korunu. Tak se koukej uklidnit!!! Muzem si je nechat v tom neni problem. Ale zase tak je nikdo z nas nechce a tak je chcem prodat a vzit si kazdej takove penize co jsme do toho dali. A pro tve uteseni jen napr tlumenin a udelani prednich dveri stalo 20000kc bez prace.
PS: Za vazne nesolidni povazuji to co jsi tu napsal. Nejen ze si se sral celou dobu. Ale po tom ze nase auto 100% neudelalo ostudu a makali jsme na ne 4mesice nas jeste napadnes ze to byl kseft. To je od tebe vazne nesolidni jednani. Spocitej si kolik vydelas za 4mesice x 4 lidi a pak se zamysli za kolik by se to asi muselo prodat aby to byl kseft??? A to bez nakladu a zde to bez nakladu rozhodne nebylo.
Přesně jak jsem předpokládal. Neumíš nic jiného než každého seřvat. Bud tak laskav a napiš tedy kolik tě to stálo a za kolik to celé prodáš. Pak to podtrhneme a uvídíme. To že to nenapíšeš veřejně je tvoje zbabělost a tvoje ostuda. Kdybys to s SQ myslel jen trochu poctivě, tak to necháš aspoň nějakou dobu jezdit. Pokud do něčeho vložím svoji práci, čas a určíté finanční prostředky, tak to určitě za půl roku nebudu prodávat (pokud nešlo o pouhý kšeft jak ted tvrdíš). Podle mne byl SC věc veřejná a jako taková by měla být i dotažena do konce. Já jsem naprosto klidný. Ono jedno staré pořekadlo říká: potrefená husa nejvíc křičí.
Servat ano. Pokud nas nekdo napada a chova se jak blbec tak ano. Ale to neni vubec tvoje vec kolik to cele stalo a nas team nemusi nikomu skladat ucty. Take rozhodne nepotrebujem pana Pavla02 aby nam neco podtrhl a videl. Mohl si do toho jit a postavit to sam a vedel bys cenu. Ale ty ses koukam velkej pan ZAVIST. Ostuda je to jak se chovas. To zda to bude jezdit a jak dlouho rozhodne neni vubec tvoje vec. SC byla verejna :c)))))))))))))))) Tak to cumim. Zadna verejnost se o ni nestarala ale pri prodeji to verejnost jmenem Pavel02 najednou strasne zajima. :c)))))))))))))))))))))) jjj a s potrefenou zavistivou husou mas pravdu.
PS: SC byl projekt. Koupilo se na nej uplne nove nikdy nesoutezici auto. Nikdo z nas ho nechce tak nevidim jedinej duvod s nim jezdit. Krom toho ze to neni tvuj problem a to ani malicko ty verejna zalezitosti :c)))))))))))))
Pořád stejné. Neumíš nic jiného jen řvát. Všimni si, že na rozdíl od tebe jsem schopen nikoho neurážet i když by to bylo velmi jednoduché. Opakuji: přestan dělat tajnosti a prostě napiš ceny.
Hele neurazis? To si delas prdel ne?? To co jsi napsal v 08:39 mne urazilo. A to myslim vazne. Je jasne ze zavist s tebou vazne clouma.
Tak jeste jedno pro ty opravdu pomalejsi ... pokud ma nekdo o neco zajem udelejte mi nabidku na email ... pokud ne oki nic se nedeje
Pokud nekoho zajima co stalo vse kolem SC mohl se podilet. Pokud nekdo mel take 400 volnejch hodin na o bejt v garazi proc jste nam nenapsali???

09.09.2008, 10:18 |
LadaN Tazz, trochu to už přeháníš, to co tu děláš, tak to je jistě z lásky k autohifi. Všichni po tomto článku jistě víme. Asi bude asi nejlepší, když napíšeš cenu a necháš to nějakému fandovi. U tebe toho bude škoda.

09.09.2008, 10:24 |
Etien (M)
vim, ze to sem moc nepatri, ale pokusim se k tomu vyjadrit...
to, ze s Tazzzzem nejsme zcela na jedne lodi neni verejnym tajemstvim, takze opravdu nemuzu byt oznacen za jeho figuru...
nicmene si myslim, ze co a jak udela s SC fordem a vsim co k tomu nalezi je jen a jen jeho vec...
rozhodne to neni verejna zalezitost... loni se tady na zacatku nabizel s pomoci kde kdo, ale to bylo tak asi vsechno... nakonec si to ti ctyri lidi oddreli sami...
takze vsichni uklidnete ty pitbully ve vas a nechte Tazzzze & spol, at si s tim udelaji co chteji a jak chteji...
jak verejna soutez?
podminky byly dany, postavit auto na sinsheim a pak odjet tri narodni srazy, navic galaxa byla k videni i na nemeckych srazech
auto stalo dost casu, penez a to vec pouze teamu
treba vam to proda nemeckej team, ten nesplnil podminky a auto ani neposkladali
ladaN: auto se stavelo ze jsme chteli, podminky splnene a pokud bude mit nejakej fanda znacky zajem tak se urcite prihlasi
Jasne skoro jsem cekal ze ty se ozves po tom co jsem ti napsal ze se nemame o cem bavit po tve nabidce na email. A to za vsecno co je v aute. Je od tebe slechetene ze si nas toho chtel zbavit vseho najednou ale za cenu ktera je vazne smesna. U mne je toho skoda ale co nadelas tobe to pane nerika.
PS: jeste jednou tedy a snad naposledy ... zadne ceny stanovene nejsou ....... zalezi na nabidce ...... ladane pro tebe spesl ''na rozumne nabidce''
PPS: Na forum jsem to dal jen proto ze zamer byl aby si to koupil fanda. Pokud ne neva dam to na ebay. Asi toho bude skoda ale co se da delat. Zde pokud neni neco zadara je to drahe ........... a zadara to rozhodne neni.
Dik LadaNe, aspoň někdo má taky odvahu to tomu křiklounovi napsat. škoda že je zde mlčící většina.
tazzzzi, ty vlastně urážíš všechny kdo ti nenapíšou.
každý z nás kdo něco "stavěl" trávil hodiny a hodiny v garáži. Pokud si to nenechal postavit. A bylo to rozhodně víc než 400 volnejch (u nás tedy volných) hodin. Já jsem projevil zájem, ale jako odpověď jsem dostal sprďana. napiš za kolik prodáš to o co mám zájem, a není třeba ani křičet o))). zachovej klid.
Chlapci, nikdo vám to nebere. jen by bylo dobré se chovat korektně a nedělat z toho tabu.
Lado: čekal jsi něco jiného než seřvání od Tazzzze?
No tak jeste dodam ... zastani ladana zde ma sve jasne zistne duvody. A jjj skoda ze neni vetsina co by napsala. Hele ale na toto bylo 4mesice a to s kompletni upravou auta a bylo to 4x 400 hodin. Vice casu bohuzel nebylo. Kdo nic takoveho nestavel v takovem case nikdy to nepochopi. Zajem si projevil ale take jak koukam umis cist a respektovat formu inzeratu.
Jinak ne ze to tu nekdo zamkne ......... nevadi mi kdyz zde ukazuji jak jsou hloupi. A inzerat je to muj. Dekuji
Etiene ........ to jsem opravdu necekal. Nebudu nic psat o tve odvaze ale je videt ze nekdo chape jak to je a co je do toho ostatnim. A ze to asi nebylo zadarmo a ani dobrek kseft. Dik
tohle se resilo uz na zacatku, do SC sel team sam, dobrovolne a bez jakekoliv podpory dalsich lidi mimo team
pavel02: lidi mlci protoze se jich to netyka, tak proc by se k necemu meli vyjadrovat, nic spolecneho s tim nemaji.
Ty s tim taky nemas nic spolecneho, jsi jen zajemce o koupi zbozi
jinak nabidky proto ze na vysledne cene se musi shodnout celej team, neni to akce jednotlivce, je to teamova zalezitost
Tebe jsem se jeste kraliku neptal ... prisla nabidka od ladana ....... napisu ti vecer email ted musim do DDR ale napsal jsem mu ze ne a pak to tedy proberem ....... pagosovi jsem to napsal v sms a bylo zamitnuto

09.09.2008, 11:36 |
cira Kolik za LRX 5,1k. Kdyžtak na mail. Dík.

09.09.2008, 11:38 |
Pagoš Pavel02: S dobrym kšeftem si snad fakt děláš prdel a chtěl si nás jen nasrat?! To přece nemůžeš myslet vážně ani náhodou. Nebo snad dáš za Alpine 100k a za kompa 60k? Že by se nám vrátila alespoň částečně investice... To asi ne, že? No normálně si mi hnul žlučí..
Víc se k tomu vyjadřovat nemá význam, k SC už bylo napsáno víc než dost a kdo to pořád nechápe nebo chápat nechce, tak už mu stejně nic nepomůže.
Tohle je snad dost jasnej inzerát, kdo má o něco zájem, udělá nabídku na mejl a následně se můžem nějak dohodnout.
Ciro: taky jsi tedy ten co byl uražen o)), tedy pomalejší. Cenu se tady nedozvíš. Tu si musíš sám nabídnout a čekat jestli dá někdo víc. prostě licitace.
cira ...... udelej mi nabidku za kolik by te zajimal na email pod nick name
tak naposled a velkejma
.......... NIKOMU CENU NENAPISU - OCEKAVAM VASE NABIDKY POKUD MATE O NECO ZAJEM ............. dekuji
tazzzz: s ladanem jsem uz mluvil, doresime to vecer
jak dojde na veci kolem SC tak okolo toho melou vsichni stale to same a stale Ti kteri byli na zacatku proti

09.09.2008, 11:46 |
TAZZZZ | Upraveno: 2008-09-09 11:49:16
Pavel02 pan ZAVIST ........ jses na omylu. Zadna licitace nebude. Pokud nekdo udela rozumnou nabidku hned tak mu to klidne prodam. To bys ale asi nepochopil ale neva.
Az budu chtit licitovat dam to na ebay a je to. Jen jsem myslel ze by bylo skoda to prodat ven. Ale to taky asi nepochopis.
PS: cira nemusi bejt pomalejsi jen jak si to tu zasral samejma zvastama tak se v tom bohuzel nezorientoval.

09.09.2008, 11:48 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-09 11:53:02
fakt nechápu. Když jsem vás tedy tak nasral, tak napište ceny a je klid. Mě nasral tan Váš systém licitace a tajnůstkářství. proč nepostupujete tak, jak většina tady inzerujících. Napište ceny a zájemce buď koupí nebo nekoupí. nebo udělejte veřejnou dražbu. Znovu jen připomínám že jsem nikoho neurážel a neurážím, na rozdíl od Tazzze, pro kterého je to jedinná komunikace kterou používá. Ani jeden jeho článek není bez urážení protistrany. Měl jsem poctivý zájem hlavně o F.U.B. a okrajově o F1. No a co z toho vzniklo? Napište cenu, (ceny) a je klid.
Proč označujete Ladana za zištného? On něco nabídl přesně jak jste to chtěli.
Když tedy chcete nabídku tak nabízím cenu která je běžně používána u použitých komponentů, tedy 50% MC.
Jo a Tazzzi ja to chápu velmi dobře.

09.09.2008, 11:56 |
TAZZZZ | Upraveno: 2008-09-09 11:59:43
CENY SE PSAT NEBUDOU at je tvuj klid urazen nebo ne
Vetsina zde uvadi ceny :c)))))))))))))) HAHAHA
Ladana jsem oznacil za zistneho pro nabidku kterou mi udelal ....... nebyla v zadnem pripade ferova a on by si to 100% vse do auta nedal. A asi by ses vazne divil kolik procent z ceny byla jeho nabidka.
Tvoji nabidku pokud mas zajem ocekavam do emailu a uved prosim cenu a ne procenta. MC se na netu dost lisi.
PS: nechapu proc tu pises same kokotiny a pak vlastne tak nejak nabidku udelas ....... asi to proste na poprv neslo .......... jinak vlastne chapu to bo se to konkretne u tebe uz ukazalo vzdy kdyz se psalo o SC
PPS: Nikoho jsem neurazel pokud si nenapadl nas team v 08:39 tak se hod do klidu. Do te doby to byl jasne podanej inzerat. Nikde nebylo nic napsano o licitovani nebo drazbe.

09.09.2008, 12:05 |
Cenda jezisi, nechapu, ze se do toho nekdo sere. Je to snad vec kluku, ne? I kdyby na tom meli vydelat bilion, je to porad jen jejich vec. Meli s SC litani, starosti, nad instalaci travili spoustu casu a vlozili do toho auta spoustu financi. Nakonec to dopadlo docela dobre, ostudu urcite neudelali. I kdyby to delali pro prachy, je to jejich vec. Cely SC neni nic jinyho nez reklamni akce, slo zas a "jen" o penize, to nebyla akce z nadseni pro autohifi.
Fakt te nechapu, Pavle. Jak se s tebou da normalne mluvit (nebo alespon ja to tak vnimam), tak nad timhle kroutim hlavou.
Tazzzíčku, já jsem naprosto klidný.
cendo: ale to oni popírají, že jim šlo o kšeft. O tom se mluvilo a oni to od začátku popírali. A ty vlastně podporuješ moji teoriii taky, že šlo jen o prachy. Vždyt ty vlastně říkáš to co já. Doufám že tě taazzzz náležitě seřve.

09.09.2008, 12:54 |
Smrada (M)
Je mi do toho prd. Je mi jedno, jestli to Tazzz delal na kseft (coz si dovedu predstavit, ze nedelal - celou akci sem sledoval od zacatku). Jen si myslim, ze pokud tu nekdo nekoho nastve, tak byste se meli chovat SLUSNE, neurazet se, to sem proste nepatri. Tot vse
PS: Predpokladam, ze vetsi moznost prodat budes mit mimo CR

09.09.2008, 13:13 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-09 13:16:00
Jinak Cendo, se mnou sá dá mluvit úplně nornálně. jen na to musí být na druhé straně člověk, který snese a unese názor druhého, případně dokáže rozumě a věcně argumentovat a není to osoba co umí jen řvát a urážet.
Kousek výš jsem nabídl podle máho názoru jasnou cenu za beryllia a ani to nestačí.
pavel02: Ty jsi asi lehce blazen :-)

09.09.2008, 13:22 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-09 13:28:40
Jo jsem do SQ, To jako že těch 50% z MOC je bláznivá nabídka? nebo obecně?
TAZZZZ: To se dějou věci :-) Každopádně za sebe můžu říct, že ten kdo tohle závidí, tak by si měl zkusit obětovat 4 měsíce, čas, cestování za "druhou prací", koupi auta, náklady na tlumení, kabeláž a vůbec samotnou instalaci. To, že zůstavájí komponenty je sice hezké, ale ruku na srdce, kdo by do toho šel? Já za sebe můžu říct že ne, nemám na to čas. Takže přeji ať se najde dobrý kupec a alespoň částečně Vám to vrátí náklady s tím spojené.
Jo je to tak a já to klidně přiznám. Závidím jim, že mohli pracovat na takovém projektu a za takových podmínek. A na rozdíl od tunera bych do toho šel hned. Ale Vážil bych si těch věcí natolik, že bych určitě během půl roku všechno nezlikvidoval. Pokud bych do toho vložil svoji práci a nemálo času, tak bych si to pak hodně dlouho užíval.

09.09.2008, 15:07 |
Cenda Pavle, vetu o nadseni z AH myslim ze strany EMMA (aspon ja to tak od zacatku vidim) a sponzoru, co se SC tyce. U kluku to vidim naopak, ti budou radi, kdyz se jim prodejem komponent vrati vynalozene finance na tuhle akci.
Mym odhadem : F1 s procakem ma cenu 1500-1800EUR, Berylia cca 1000E, 21WX 350E, LRX 5.1 450-500E, 2.4 cca 250-280E. Za kolik to kluci prodaj je jina vec. Kdybych mel penize, tak bych i neco bral, treba 21WX, ale uz jsem skoro na suchu.
pavel02: myslel jsem nazorove :-)
komponentty se nabidli tady aby mel moznost nekdo pokracovat na svych autech, tehle veci moc na prpodej neni

09.09.2008, 15:33 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-09 15:38:49
KralOO7: aha, takže já jsem obecně trochu blázen, asi ano. Každý kdo se pustí do křížku s tazzem musí být jedině blázen. Soudný člověk to neudělá, protože ví jak to dopadne. Řvaní a urážky. Sedni si a pročti si to od začátku a porovnej kdo jen řval a urážel a kdo jen říkal slušně co si myslí. Raděj budu tak trochu blázen než tak trochu Tazzz.
jestli si myslis ze sponzorovane auto je nejaka vyhoda tak se prihlas treba na emma@work nekdo Ti postavi auto, budes celej rok objizdet srazy, platit startovny, propujcovat auto reklamnim ucelum
tststs....... to jsou věci :-(
No radeji budu 100% TAZZZZ nez jako ty bo mam pocit ze jses nejen pan zavist ale take a uz to napisu fakt kus kokota ... reaguji na 12:32
Nikdo z nas do toho nesel jako do kseftu ... pis si co chces a kecej taky ale kdyz jsme se to dozvedeli tak jsme hned rekli ze do toho jdem a to pouze z nadseni pro vec. To jsme meli za to ze ty veci se budou po soutezi vracet ............ to ti odprisahnu na co chces a lidi z CV jako napr. RadekFM RostaVR6 a VladaTDI vedi ze to tak je.
Dalsi k tomu ze jses asi jinej level je k tve 50% nabidce v 11:56 jsem ti na ni odepsal. Jenze to by to nebylo jasny a nedalo by se to stale rozmazavat a tak to zde radeji zasiras a na email jsi mi stale nenapsal z jake ceny 50%. No nevadi asi mas touhu jen tlachat. A jasnou cenu jsi nenapsal.
Nazor snesu ale ty celou dobu jen meles sracky. Chapu ze ti proste lezi v zaludku ze ty si nestavel SC auto ale to uz se tu 10000000000000000000x omlelo. Za to ja nemuzu kapis? A ze by si snim jezdil a uzival si ho je jen a pouze tvuj problem. Ani jeden z nas na to auto nemame cas bo mame jina sva auta a tak sorry ze mi to nestoji radeji u baraku a dovolil jsem si na to dat inzerat. ZA TO SE TI HLUBOCE OMLOUVAM.
PS: Ano dozufam ze si to kazdej precte od zacatku a hlavne to od tebe pavle02 z 09.09.2008, 08:39 .............. protoze ja hned od zacatku kazdeho urazel ........... a ty jsi nas prece vubec nenapadl ............ ja mel tu drzost si podat inzerat vlastne njn
cendo ... pokud chces woofer klidne ti ho necham a penize das az se ti to bude hodit. Napis mi prosim email. Cusa
A nebo mam napad. Dame ti ho jen tak zadara bo na tom bude takovej balik co si zrovna ja a Pagos a kral007 s Petrem za 4 mesice nedokazem nikdy vydelat .......... to uz je doufam vsem zde jasny. Ale zatim se neraduj. Musim se poradit s teamem zda ti ho dame.

09.09.2008, 19:29 |
Smrada (M)
Jestli se nekde neco dava zadarmo, tak bych prosil obe F1. Dam to Petre do Feldy at tam aspon neco hraje :-))))))))
Pavel02 : se ani nedivim, ze po tobe TAZZZZ vystartoval, me by to cos napsal v 09.09.2008 08:39 nas*alo taky... Jinak nic proti tobe.
Souhlas s ostatnima vyse, je to pouze a jen vec teamu jak s vecma nalozej ;-)

09.09.2008, 22:08 |
Cenda :-)))
tak já zde teda také napíši když už někdo z tohoto inzerátu udělal diskuzní kroužek.
Byl jsme chvilkama u toho jak se stavilo SC auto českého týmu a nemyslím si že by to zrovna tydle lidi měly zapotřebí stavět to auto jako kšeft. Nikdo z nich ani nevěděl jak už jednou tazzzz psal že si ty všechny komponenty budou moci nechat nebo je odprodat.
Ale jednoznačně jsme názoru toho že za tu práci kterou na tom odvedli to je určitě taková alespoň cena utěchy. A myslím si že kdyby měl někdo zaplatit všechen ten čas který na tom strávily tak by to určitě nebyla cena těch komponentů ale určitě by se to vyšplhalo na jiná a určitě větší čísla.
Nezdá se mi fér jak tady někteří píšou takový hlody. Všichni se mohli na tom podílet ale nikdo z těch prudičů se nepodílel a kdyby se podílely sami by zjistily že to nebylo jen tak za nějaký komponenty ale bylo to aby se reprezentovalo české autohifi a také česká práce.
Galaxi byla podlemě vypilována s vypětím času do špičkové třídy očemš svěčí i učast na několika jiných srazech. Skuste si to někdo někdy zase a pak se budem bavit o něčem a ne o ničem jako jste se bavily do tet
Pro Pavla02
Hele Pavle02, Tazzzze Krale, Pagose znam uz dost dlouho a bud si jisty ze do SC sly ze soutesivosti a z nadseni, prikladem budiz napr: Pagos ktery objel nekolik mistrovstvý DE a Evropy a nespocet jinych AHC srazu a to tak ze nikdy nesoutezil ani na srazech ktery stali dost jen za naklady (napr. Dansko, Berlin...) Jel tam ze zajmu o Autohifi a taky proto aby byl celemu tymu oporou za coz ho uprimne obdivuju. Sam jsem mel moznost zucastnint se CZ v podstate jsem ho v CZ nastartoval, ale jakkoliv me Autohofi zajima nemel sem na to prinest tu obet a stravit takovejch hodin na cely stavbe auta. Kluci jeli na doraz nekolik mesicu - na to ja fakt nemam. Pravda je ze Tazzzz to vzal s Tebou vodpodlahy - je to proste Tazzzz ale to napadnuti od Tebe nebylo fer. Tot vse ahoj VladaTDI
snad už fakt naposledy a pro všechny:
Já respektuji názory všech, kdo se tady k tomu vyjádřili. Já jsem ale taky vyslovil jen a jen svůj názor k věci. Nic víc nic míň. Nikoho jsem sprostě neurážel a nikoho neokřikoval. Bohužel to se tady nenosí a jsou takoví keří to neunesou. Stačilo věcně a jasně bez urážek odpovědět a já bych do toho dál nešťoural. Já už jsem se k věci vyjádřil hned když se to řešilo na začátku. Nejsem z těch co mění názory nebo pochlebuje kamarádům. Prostě a jednoduše si na něco udělám názor a pokud to považuji za nutné tak ho řeknu nebo napíšu. je zajímavé že jste většinou z generace, která tvrdí že chce žít svobodně a svobodně se vyjadřovat. Dělejte to, ale zachovejte míru slušnosti. Pokud nejste sto unést jiný názor než je váš tak je to smutné. Najděte jediný tazzzův vstup kde mě neuráží. Tam kde schází argumenty nastupuje vždycky hulvátství a hrubá síla. čaute.
Tak take pokud zde zase nekdo nebude prudit nejakejma plkama snad naposledy. Nebo uz to mozna jen zustane jako nejctenejsi inzerat. :c))) Urazet si zacal ty nas a nebylo to poprve. Pokud si vzpominas. Urazel si nas team a rejpal si do nas celou dobu. Uz pred zacatkem SC. A vubec nas neznas tak nechapu proc se furt seres?
A to co jsem ja napsal o tobe neni urazeni je to muj nazor na tebe. A je to nazor proto jak se chovas celou dobu ohledne SC bo ta tvoje zavist z toho jen cisi. Pokud to nedokazes unest ok. Nevidis ani do toho proc jsme sli do SC ani to kolik casu a penez to sezralo ale ani sam sobe do huby a proto nas celou dobu jen napadas ... jses proste zavistivec. TO NENI URAZKA TO JE JEN NAZOR.
PS: Hulvatsvi a hruba sila jak si psal tu jeste nebyla to si bud jiste.

10.09.2008, 12:40 |
gigo TAZZZZ: asi je ti vlastně jedno, že jsi přišel o vážného zájemce na koupi, že? To musí mít ostatní účastníci, kteří se těší na návrat, jak říkáš, proinvestovaných prostředků radost... :-)))
Pavel02: kašli na ně...koupíš to jednoduše jinde ;-)

10.09.2008, 12:43 |
gigo jo, a to co jsem napsal výše je jen můj názor, tak mě prosím nezačni hned urážet :-*

10.09.2008, 15:01 |
Etien (M)
kraliku, je technicka? ktery tri narodni souteze, ktery jste absolvovali jsou ktery?

10.09.2008, 16:20 |
TAZZZZ | Upraveno: 2008-09-10 16:25:46
gigo ... Mne tvuj nazor neva. Nebudu te urazet bo ty jsi mne ani nas take nenapadl a neurazel. '' Jinak ja neurazel - psal jsem svuj nazor '' Tise ti prozradim ze ani jeden z ucastniku bez toho aby si pavel02 ty repro koupil myslim neumre hladem a snad u nich nebudu mit velkej pruser :c)))))))) Jeste ti take muzu napsat ze nejvice penez v tom mam ja plus to ze jsem koupil auto jen na soutez.
Jeste ke tve rade. Jasne Pavel02 je koupi uplne jednoduse jinde bo se prodavaji vsude na forech tak jedy do tydne. Je jich vsude jako magnatu atd.
Moc si to nepochopil. Me bylo lito to prodat pryc a chtel jsem aby to mel nekdo z fora a at uz pro radost nebo na EMMA. A s tim jsem take podal inzerat. Vim o co slo Pavlovi02 k tomu uz jsem napsal sve ... jinak nechapu co je za problem napsat cenu na email. Zde v bazaru je myslim tak 50% takove inzerce bez ceny a nikomu to neva ........... ale jinak jjj zavist je svine to je jasny.
Etiene vim ze me jsi se neptal ale ja konretne byl na dvou ... to jen za mne. Cusa

11.09.2008, 10:22 |
Zdenek (A)
INFO 1: SC Galaxy bylo na 2 soutezich v CR - Panensky Tynec + Pardubice, v obou pripadech druhe misto, celkem 16 bodu a 5. misto v prubeznem poradi v kategorii SQ Advanced Unlimited.
INFO 2: V pravidlech SC bylo krome jineho napsano toto:
"Vítězný tým odbrží 5000,- EUR v hotovosti. Bude vyhlášen pouze vítězný tým. Žádne druhé nebo třetí místo. V každém případě ale platí, že všechny týmy si ponechají instalované komponenty."
INFO 3: Nechte uz toho hadani. Komponenty patri tymu a mohou si je prodat jak chteji. Kdybychom kolektivne prispeli na stavbu auta, mame pravo mluvit do prodeje. Neni tomu tak, takze veskere rejpani na tema zverejneni rozpoctu na stavbu auta jsou zcela bezpredmetne.
Tazzzz: jen ještě reakce na závěr 10.9., 10:30 hod: tak na to nemáš....
etien: viz zdenek, ale to jsme vcera probrali osobne :-)
No sice jsem v 10.9., 10:30 hod: nic nepsal ....... ale vim na co narazis ........ neodpovim bo by tu od tebe zase probehla zavistiva diskuze a tak NO COMENT :c))))))))))))))))))))))))
Cusa Oskare. Odepsal jsem ti. Dikes
PS: Prvni rozumna nabidka. Je divne ze nekdo pochopil jednoduche zneni inzeratu a umi napsat rovnou cenu na email a to bez blbejch kecu zde.
škoda, docela jsem se bavil
No a to neni nic proti tomu jak se ted bavim ja :c))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bo ten gigo co ti tady pochlebuje je tvuj syn ........... TAK TO NO COMENT .............. to je fakt looooooooooooooooooooooooooooooooool jako prase

15.09.2008, 11:07 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-15 11:07:35
Tazzz: ty jsi opravdu hlava vygumovaná. V čem gigo pochlebuje? V tom že mě poradil abych se na tebe vyprdl? Nebo že se divý tomu že nechceš prodat. Je mě líto že musím použít tvoje metody, ale už opravdu musím napsat že jsi idiot.
Zavistivej idiot jse ty. Ale mne to neva zase se maji lidi zde na foru a na sraze aspon cim bavit.
Pochlebuje ti v tom ze se te musi zastat kdyz tak nikdo jinej neucinil bo placas kokotiny celou dobu. A jeho debilni rada ze si je koupis jinde :c))))))))))) no take LOL jak prase ......... proste se prodavaji na kazdem rohu a asi take za 50% MC ''pisu ve tvem kodu abys to pochopil :c)))))))))))
Prodat chci ale jses asi moc tupej na to napsat rovnou cenu do emailu a jen meles zde same kokotiny a nejake kody 50% z MC tak nekupuj a je to.

15.09.2008, 11:26 |
Smrada (M)
A dost.
Jeste jedna vulgarita a prispevek komplet smazu!
(M)
Smrada(M): ty jsi fakt dobrý. Hubálek mě tady vulgárně uráží celou dobu, co jeho reakce to sprosté slova a vulgarity. Já si dovolím použít slovo běžně používané i v medicíně a je zle. Toto fakt nechápu. že by kamarád? Klidně to smázni.
Mily pavliku ... ja te neurazel. Ja napsal svuj nazor na tebe a to po tom co tady stale vse predvadis. Urazkama si zacal ty.
Smrada ... ty ne-kamarad :c))) ty nemazat
Hele pokud ma potrebu se do naseho teamu obouvat. A to on celou dobu ma uz od zacatku SC tak ho nech. Je tom pouze zavist zavist a zase zavist a jak tak koukam na pavla02 uz ma to slovo zase novej rozmer. Diky

15.09.2008, 12:06 |
Smrada (M)
pavel02: Rekl jsem, ze to tu smazu cely. Ne jen vulgarity. Napadate se tady navzajem. Nejsme ve skolce, aby se resilo, kdo zacal. Znam Vas asi tak stejne oba, nevidim duvod jednomu z vas nadrzovat!!!
Jen, že už jsi na jiném místě taky zasáhl, když šlo o Tazzze. Pokud máš být nad věcí, tak drž stejnou linii pro všechny a všude. Jinak je to nadžování jedné straně.
Jinak divne jednou TAZZZZ a jednou Hubalek ... no aspon ze hledat umis :c)))
Take bych ti umel psat jmene ale vsude se pouziva nick tak to tak beru ale asi si proste musel. NJN :c)))))))))))))))))))))))))

15.09.2008, 14:36 |
Smrada (M)
Pavel: Kde jsem zasahl?
2.3.2008 ve 23:35 jsi zamkl EMMA- Supercup,

15.09.2008, 15:31 |
gigo TAZ: nemám pocit, že bych někomu pochleboval...vyjádřil jsem svůj názor a vzkaz pro Pavla02.
Zajímavé je, že dokud jsi to nevěděl, tak jsi neurážel a hloupě nerýpal...teď je tomu jinak. Sorry, ale přijde mi to, že už chceš spíš něco vyprovokovat, než něco prodat. Nemám zájem se tady s tebou začít hádat, proto tenhle příspěvek již nebudu raděj dále sledovat.
ps: nemám pocit, že to co tady nabízíš by bylo tak strašně moc nesehnatelné zboží.

15.09.2008, 15:37 |
Smrada (M)
Ty me chces rozesmat???
Prispevek o Suppercupu byl uzamcen jen a pouze z duvodu, ze o Supercupu uz vlakno existovalo. To neni vubec zadne nadrzovani Tazzzzovi.
gigo ... Jasne a to jsi mu to musel napsat sem to je prece jesny. Jjj ja si podal inzerat a tim jsem vse vyprovokoval ted je mi to jasny ... jeste ze si mi napsal. :c))))))))))
PS: Jasne to co tu prodavame se tu bezne prodava kor v 1A+ stavu stare pouze nekolik mesicu.
Smrada ... neres ho je to prudic ... jen hleda nejake chujiny aby mohl plkat
PS: Jelikoz nam nadrzujes uz te nebudem zdravit :c))) Co na tom ze o stavbe SC neco vis bo si se nekolikrat byl podivat.

15.09.2008, 17:09 |
gigo Nejsem jeho 10ti letý syn, jak si možná myslíš... bydlím jinde, nevídáme se příliš často a běžně komunikujeme přes zdejší forum... ;-)