Navštíveno 857x

cau lidi, koupim repra o prumeru 16cm v rozumne kvalite a cenove relaci, predstava je kolem 1000kc a radio na mp3 ktere ma dobry radiovy prijem a kvalita zvuku je taky dobra, Preferoval bych spise nejake pioneery ale neni podminkou. pokud by nekdo neco s mojich pozadavku mel dejte vedet.
diky
mám na prodej kompa rainbow slx 265 deluxe.. ale bohužel ne za litr
Jerry.s mam skladem posledni Crunch GTS za vyprodejovou cenu
[ Link ]
a jake by byly ceny za ty repraky od vas?
Frenkie: ta cena na tom shopu uz je vyprodejni?
ANO je vyprodejova , puvodni cena byla v e-shopu byla 1970 kč
oukej, tak ja bych je teda vzal, mam je obednat pres tebe nebo pres ten e-shop?

30.08.2008, 17:41 |
prohifi.cz | Upraveno: 2008-08-30 17:42:04
o kousek drazsi, kvalitativne o tridu vyse:
[ Link ] to bych doporucil ja
kovova vyska vs 25 mm hedvabna vyska je hodne velky rozdil nehlede na kvalitu zpracovani vyhybky
Rádií na MP3 a i WMA do 3tisíc mám skladem 6, a repro také několik , Kicx ICQ 6.2 jsou za tu cenu perfektní, vhodné na rádio a při použití na zesik jim můžeš patřičně dopřát větší výkony, mám je také skladem stačí se ozvat :-)
Dal bych na Milana nebo Jdoiza. ICQ jsou opravdu super kompa a pokud se ti nechce zas tolik investovat, tak ve stejné ceně můžeš koupit řadu STC
[ Link ] a ta je oproti GTS také někde jinde..
Navíc pokud chceš GTS, tak vím, kde jsou levnější.. :-)
[ Link ]
Radio bych jedno mel JVC s MP3 jeste v zaruce
hanz22: jaky je to presne model, za kolik? jinak ty repra uz mam obednane od Frenkie

31.08.2008, 09:22 |
trlon můžu ti prodat pionner deh 6000ub
trlon: jaka by byla cena?
nechápu, proč si zakládáš takovýto příspěvek, když si potom stejně nenecháš objektivně poradit.. První kompa, kdo ti co nabídne a hned bereš.. Nemyslím, že jsi udělal zrovna nejlépe, na to ale přijdeš sám..
dam vedet vecer presnej model
Revilohifi.cz: no ja si poradit moc nepotrebuju pac ty repraky s radiem je pro mladou do auta a ni je to celkem jedno jestli ji tam hraji takove nebo makove repraky. akorad chtela puvodne pouzite ale koupila nove.. tak asi tak