Navštíveno 1114x

Myslím že nemusím představovat.Ale přece.
Základní parametry Hertz HX 300D
průměr: 300 mm
impedance: 4 + 4 Ω
citlivost: 97 dB
kmitočtový rozsah: 20 - 250 Hz
Výkon Hertz HX 300D
výkon rms: 600 W
výkon max: 1200 W
Ostatní parametry Hertz HX 300D
montážní hloubka: 149 mm
hmotnost s balením: 8.8 kg
průměr zvukové cívky: 65 mm
průměr montážního otvoru: 283 mm
materiál membrány: vodu odpuzující lisovaný papír
aktual cena viz
[ Link ] cenu nabídněte.

Kolik za něj, mám jednoho, tak že bych pořídil brášku
zkus navrhnou dohodě se nebráním
potrebuju se ho zbavit za 3500+posta ho necham ale je to pevna cena
Za 2500 + poštovné ho beru.
docela komik se podivej kolik stoji.omg takovy trapaci co by chtely moc muziky za 30kc at sem nelezou
tesmeni
presne tak mel jsem tento woofer a samotnej jsem ho prodal za 3500,-hraje moc pekne,hlavne ja mel jednocivku a tesmeni ma dvoucivku,tudis o par stovek drazsi.
tesmeni
koukam ze jsi vlastnikem citroena xsary,ja tez mam xsaru 2.0 1.6v vts super autiko.
tesmeni:Ty komiku, se podívej za kolik se tady co prodává a pak vykládej, kdo kam má lézt. Taky jsem tady ze začátku zkoušel dávat věci za bůhví jaké ceny, ale rychle jsem byl z toho vyléčený. Takže můj názor je ať takoví vydřiduši a lidi co nedovedou slušně odpovědět tady nelezou.
ty si guma promin ale musim to napsat.co je na tom tak tezkeho pochopit mam vec chci ji prodat pozaduju tuto a tuto cenu pokud mas zajem a je to pro tebe prijatelne napis pokud chces smlouvat nebo tady o necem diskutovat nepis.jen jsem si normalne podal inzerat a uz sem vydriduch...omlouvam se tedy.
pokud ho dneska nekdo veme tak 3000+posta.ale pouze tel 737164704
Vydím, že jsi asi hodně zoufalý a jednoduchý když tady musíš lidem za svoji blbost takhle nadávat. Nejdřív tady píšeš, jak se nebráníš dohodám a když člověk něco navrhne, tak ho okamžitě s tadyma vyhazuješ. Pak píšeš o pevné ceně a najednou už je sleva. Asi ta cena nebyla tak ůžasná jak sis myslel, co? Abych řekl pravdu, tak jsem myslel, že zkusíš třeba smlouvat a na ty 3000 jsem byl připravený, že bych to vzal, ale s takovým jednáním to rad přenechám někomu jinému. Takže kdybys nebyl huba nevymáchaná, tak už jsi mohl mít ty peníze za které to teď stejně dáváš doma. A ještě by mě zajímala tvoje dnešní akce? Takže když to někdo vezme zítra, tak už to bude zase za výbornou cenu 3500, jo? :-)))))
nechci se tu dohodovat jen to chci prodat.pokud to tva pycha prekousne tak se ozvy a za 3 ti ho poslu pokud ne tak ne.Jinak pro ostatni cenu zustava nadale 3.000,-

10.10.2008, 16:39 |
1232 | Upraveno: 2008-10-10 16:41:38
.