Navštíveno 1051x

Ahoj, kámoš shání autorádio 1DIN, co umí MP3 a má výstup na sw. S cenou maximálně do 3500,-. Nejlépe Pioneer, Alpine, Clarion.
tel: 737510283
email: lukasmarinov@seznam.cz

05.07.2008, 14:09 |
M.a.R.i | Upraveno: 2008-07-05 14:11:00
hhhh
Co třeba Pioneer DEH-4000UB já koupil před 2měsícy uplně nový se zárukou za 3100kč a má to vše co potřebuješ ...
Venca206 : a spokojemost?Taky scháním rádio a tohle by se mi docela líbilo

05.07.2008, 16:43 |
Jujk0 Ja mam tiez Pioneer DEH-4000UB a som plne spokojny...
Mex777:Já jsem plně spokojen jediný co mi maličko vadí mi přijde že ten plast na který kryje dysplay je dost měkký a lehce se poškrábe ale je to možná jen tím jak v autě furt něco kuchám tak se s rádiem dost manipuluje jinak ve perfektní za ty prachy ..
ozvi se , kamarád mi tu chechal nějaké jeté zesilovače, je tu 5kanál, viz. ICQ
tradicne nabizim Alpine CDE-9874R za 3600kč
[ Link ]
to Venca206: kolik za to pio?
to Venca206: Už sem to pochopil, neprodáváš :-). A kde si koupil za 3100?
To Frenkie: Ta Alpine vypadá dobře, vyřídil jsem mu to,tak uvidím jak se rozhodne
To Jdoizo: Psal jsem ti.
JJ neprodávám sem spokojen tak není důvod měnit možná časem to ale až ušetřím na nějaký značkový DVD :-)
Koupil jsem ho na nejlevnějším Eschopu s Autohifi má tam většinu repráků i za polovičku než kdekoliv jinde ..přímo odkaz na rádio je zde :
[ Link ] Tak sem zas někomu udělal reklamu ale proč ne už od něj mam za desetiticíce zboží a jsem max. spokojenej ..
Venca206-ja myslim,ze to neni jedinej nejlevnejsi eshop,tenhle by mu mohl krom rádií konkurovat v cenach :-))
[ Link ]
Jasný já neřikám že je to jedinej nejlevnější ale musíš uznat že ty věci levnějš jen těžko někde seženeš a oproti normálním Eschopům co jsou ty nejznámější(nebudu nikoho jmenovat mým cílem není nikoho poškodit) jsou ty ceny opravdu o dost nižší i když má třeba menší výběr ..
Urco,kdysi jsem taky od nej bral,dokavad jsem nenasel tenhle :-))
asi do toho pioneeru taky pujdu,líbí se mi a za ty peníze...Kolik to má výstupů předzesilovače? na tom linku jsem to nenašel...Dik :o)
to mex77 koukni sem, tady to mas napsany
[ Link ]

06.07.2008, 19:48 |
jdoizo | Upraveno: 2008-07-06 19:48:46
Pio 4000 ma celkem na prd ovládání, osobní zkušenost, jedna z nejhorších , cca z 12ks z dané cenové :-)
Přidal bych jsem si pár stovek a vzal bych 9880 alpinu, to je absolutní nebe a dudy, oproti Pio
3600 vs 5100 je par stovek??
mno nevim...
no v tomto případě se mě zdá, že ano.. když se podívám na možnosti 4000UB a 9880R, tak není o čem diskutovat.. Pio pro případné jakékoliv rozšíření sestavy naprosto k ničemu.., proto se mě zdá 3600 do budoucna jako vyhozená investice..
ja si osobne myslim ze za 3600kč co ten jeden kousek nabizim je to hodne slusne radio, hlavne po zvukove strance a ma 2xRCA.
nepsal jsem 9874 a 9880..
Revilo souhlasim s tim co jsi napsal ve 22:14, ale pokud narazis na muj prispevek z 22:26 tak v tu dobu jsem tam jeste tvuj z 22:14 nemel, nebot jsem jej otevrel drive nez jsi odepsal, ale odpovedel jsem pozdej. Ale na druhou stranu zde zalezi jake ma plany se sestavou, trebas neplanuje vic jak jeden zesik a takoveto radio mu staci :) nechame rozhodnuti na budoucim majiteli nejakeho radijka, ktere si nakonec vybere a jemu bude vyhovovat.
Klucí, díky-moc-za-pomoc!