Navštíveno 3971x

hledam repraky 16.5 do vrat nejlip koaxiali tweetri mam.ale abi mneli minimalne 90w rms a citlivost nad 90db.tak maximalka do 2500.
ahoj, mám v akci Crunch GTR 62CXi, sice 70W RMS ale za ty kačky hrají opravdu luxusně. Poštovné je zdarma a záruka 30 měsíců!!
[ Link ]
mel bych tu Hifa ZXi 63 ale maj 75W RMS
[ Link ]
treba i poujivane potrebuju neco lepshiho nejlip bi bii mac audio olympic gold

02.06.2008, 15:46 |
pitona_bg | Upraveno: 2008-06-02 13:47:00
a taki dotaz potreboval bih taki vihibku na nje abi tam neshel bass jenom stredi tak n ejak ot 160hz nahoru.
nabidnete mi neco co opravdu hraje silne a kvalitne.
Nejak nechapu,co potrebujes...na co potrebujes koaxi ,kdyz vyskace mas...???a ty chces poustet do tech repro od 160Hz nahoru proc?a ktera cast aparatury ti hraje pod 160Hz?a ty mas vyhybku u toho vyskace???
htel bih a bio do eh repro neshel moc basua bih zviraznil stredi v aute vihibku potrebuju proto je nemam hpf na zasiku bass mi stachi z subwooferu nebo si to aspon mislim takovei odbornik nejsem.
měl bych na prodej kickbasy GZ urania nechal bych je za 2800
a ty na zesiku nemas horni propust?pokud chces nejake repro do prednich dveri tak kup komponentni a na nejaky skladani z nekolika reprose vykasli...jinak podle me je 160Hz uz dost vysoko...vetsinou se pouziva oddeleni wooferu max na 120Hz...a ty ams k tem tweeterum vyhybku?
ano tweetri mam co nikdo tadi v chehah asi nema.
200 w rms 97db citlivost titanovi.
proste kompa nehci neco proste na ten stred bass mam taki hodne silei.
nj,ale pokud to nechces hodit do aktivniho zapojeni tak do nich budes poustet cely pasmo zvuku...
mam na ti vejshkache vihibki
ale ti brutuski umei zahrat taki stredobas
ti mak audia maji vihibku
ale taki mam na to autoradio 3x eqvalizer
tak propto se ptam jinak na zesiku mam lowpas filter zesik je 4 kanal boss rev800 4x200rms.