Jiz vcera jsme spustili novy shop..
Snazili jsme se co mozna nejvice rozsirit moznosti zakazniku ziskat o danych produktech vice informaci a co nejlepsi moznost porovnavani a samozrejme mozne diskuse u jednotlivych produktu. Shop je ve fazi plneni sortimentem a parametru. V blizke budoucnosti bude zahrnuta i zakladni terminologie vlastnosti reproduktoru a zesilovacu.
Na zacatek jsme pro vas pripravili vyprodejovou akci s 25 procentni slevou na zesilovace Hifonics ZXI.
Nadale pretrvava vyprodejova akce na reproduktory Cunch GTS.. Vse samozrejme skladem..
vice informaci najdete zde..
[ Link ] Do nabidky jsem zahrnul i zajimavy tlumici material AIV. Jiz jsem s nim tlumil cela auta, takze vim, ze se jedna o velice kvalitni material, ktery dle meho nazoru v nekterych smerech predci Sikadamp. Jeho rozmer je 50x50cm, coz je oproti Sikadampu vetsi. Meril jsem si tloustku a je tlustsi, nez 1,5mm , nez ma psano.. Na povrchu specialne upravena ALU folie, velice kvalitni samolepici vrstva, takze se nemusite bat lepit i stropy atd.. navic je pro lepsi transport zabalen v original obalu. Jediny neduh je, ze diky sve tuhosti doporucuji s nim pracovat v teplotach okolo 20 stupnu.. Samozrejme take skladem.. :-)
[ Link ]