Navštíveno 649x

na prodej za 1,9tis -nově postavené(20mm MDF bedna+profi koberec)ozvučnice na míru s hornflex zvukovodem-velmi dobrý tlak a učinnost při malých rozměrech-repro SHARK -FLAT STAR POWER (v čr se jěště neprodává)udaje ze štítku:1000 WATT POWER
10' - 25 CM FLAT STAR SUBWOOFER-
Size: 10'
Magnet Weight: 40oz
Voice Coil: 2'
Max.Power: 1000W
Freq.Response: 22Hz-3KHz
Sensitivity(1W/1M): 91dB
více info:hyper.x@seznam.cz

jen dodám,bedna je jen odzkoušená-duvod prodeje je demence člověka který si ji nechal vyrobit a ted nemá na zaplacení!pro mě je to nevyužitelné!!
mě nejde do hlavy proč se někdo pro takhle noname reprák o výkonusti nula nula hadr staví s bednou z 20mm MDF která už dle čelní strany vypadá neslepeně a od ruky řezaná . .. .
hornflexu tu na fóru řikáme povětšinou štěrbina a nevim do jaký míry jí kdo počítal stejně tak jako kdo tam dal ten terminál na kabely pro zvonkovej drát .. . . . .
já zas smekám před odborníkem,který z nekvalitní fotografie pozná i přes koberec od ruky řezanou a neslepenou bednu!
jo dělal jsem to ručně!!na formátovací pile:)
nenabízím to jako tovární výrobek-jestli to někdo přehlédl:)proto se najdou drobnosti jako lícování koberce a zminovaná svorkovnice(která jde nahradit lepší a pozlacenou kvuli přechod. odporu(pak to hraje určitě víc)):)))!i když zase je pravda,do téhle perkovky nacpu jen 2,5mm pruřez vodiče a to je průšvih,protože to se určitě pozná na výsledném zvuku co!???jěště když ten přívodní vodič bude mít 0,5metru max:)))))
stěrbina vs horn flex je to možný,říká se tomu ruzně!dají se spočítat podle daného reproduktoru a jeho parametrů......
a samotné repro-mužeš dovést tvuj Name 10" repro rád to vyzkouším o jak hodně ten noname hraje méně:))myslím že v téhle cenové relaci a 2" kmitačce musí být člověk taky trochu soudný k udajum od výrobce:)silně pochybuji že jakýkoliv značkový repro 10" s 2" kmitačkou bude lepší!
no nic tohle není k inzerci:)
dobrá stáhnu pětikilko z ceny!já to nevyužiju a zabírá mi to tu místo!
zkouška je možná u mě v autě nebo u vás!
ahoj takze cena je 1400? a jakou to ma hloubky dikec,jo mimochodem ta bedynka je super
ahoj takze cena je 1400? a jakou to ma hloubku? dikec,jo mimochodem ta bedynka je super
ahoj takze cena je 1400? a jakou to ma hloubku? dikec,jo mimochodem ta bedynka je super
ahoj!cena souhlasí!! rozměry š-60cm,v-32cm,h-30cm, délka zvukovodu je 45cm!vubec není problém to předvést nebo vyzkoušet v jakemkoliv autě!jsem z mělníka tj asi 25min z prahy:)