Navštíveno 1021x

Prodam 3 mesice stare autoradio s dotykovou 4,3 16:9 LCD obrazovkou. "Radio" ma TV tuner , DVD mechaniku , Bluetooth pro sparovani s mobilem ,ma radu vstupu - USB , na pametove karty ,Aux .Dale ma vstupy napr. pro kameru v naraznku,DVB-T,navigaci....Vystupy : obsahuje 4x45W zesilovac ,Video out pro dalsi LCD monitory...Prehrava plynule DVD i Divx vcetne titulku , MP3.... Obrazovka je za kazdeho pocasi vyborne "citelna" a celni LCD panel je samozrejme odnimatelny do dodavane vypolstrovane krabicky + dalkovy ovladac. K radiu pridam i antenni zesilova a redukci + ISO konektor na bezproblemove pripojeni CENA : 6500 Kc

18.12.2007, 20:04 |
Nismo.Power | Upraveno: 2007-12-18 20:07:58
na tomhle fóru s timhle china krámem neuspěješ a mimo to nový stojej 7 ale i tak nechápu že to někdo dá .......... pak všechny končej tady po tejdnu či lehce více stejně jako tvoje.
špatné zkušenosti s timhletim?

18.12.2007, 23:39 |
bafis jj nedávno tu bylo podobný za 3,5 a taky bez úspěchu...
všeobecně od pohledu špatný zkušenosti s noname věcma...... proč ostatní prodávaj rádio s 3,5" LCD a DVD přehrávačem za 14 když tohle má za polovic TV tuner a BT..... ........ ? prostě čajna nehorázná, dost těch innovateků sem viděl v prodejně a je to fakt směšná krabička, neumí to lautr nic, zvuk jak z plechovky , nastavit se nic nedá, obraz příšernej , vrzání plastů kam se člověk podívá......

19.12.2007, 11:40 |
bafis Jo, ale hafo lidem to ke štěstí stačí a ještě maj radost jak ušetřili...
to sice jo ,ale většina obratem zjistí že udělaly velkou chybu a snažej se to prodat a pak spláčou nad výdělkem :)
Nemam nic proti nazoru jinych,i kritickym,ale bylo by minimalne korektni kritizovat co znam a ne to co si myslim,ze je spatne,protoze je odnekud z vychodu. Ja osobne s timto radiem nemam zadny problem ,dela presne co ma , obraz rozhodne priserny neni,naopak me prekvapil ,zvuk je podle me uplne normalni atd... Ja spis nechapu lidi co si koupi "kvalitni" znacku za nekolikanasobek (stejne vyrobenou v Cine,dost mozna na stejnem vyrobnim pasu jak toto) ,co umi polovinu toho co toto radio a tvari se jak nakoupili skvele... Prodavam jen z toho duvodu,ze do auta pujde 2Din orig. VW navigace...
pavelJr:az budes delat s elektronikou a projde Ti pod rukama tolik autohifi jako me lehce pochopis proc v zivote NOname....driv sem taky nakupoval Sencor a jiny sracky,ale ted si klidne pockam na znackovy zbozi i kdyz musim setrit o 3mesice dele a vim proc....