Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: dalkove ovladani Sony RM-X4S

o Navštíveno 343x o
o 03.07.2007, 21:43 | hufnor
Koupim dalkove ovladani k radiim Sony RM-X4S - joystick. Viz. foto. Mohl bych za nej dat tak do 400 Kc. Takze pokud vam to nekomu prekazi doma, ozvete se!

foto k příspěvku  od hufnor

o 04.07.2007, 02:53 | blesk666
ja ho mam a nepotrebujem nechal som ho na stlpiku volantu lan ako zaslepku pre dierky ktore su kvoli nemu navrtane. super ovladanie. dost ma mrzi ze nemam k nemu adekvatne kvalitne radio ale musel som ho nahradit inou znackou. len neviem ako sa k nemu dostanes som z BA a dobierku ci nieco podobne sa kvoli tomu neoplati riesit, takze jedine ak by bola cesta moja alebo tvoja. odkial si?
o 04.07.2007, 10:38 | hufnor
Dik za nabidku, jsem z Valasskeho Mezirici, ale s moji cestou nekam do okoli Bratislavy to bude horsi. V nejblizsi dobe se chystam nejdal tak do Zlina, coz zrovna predmesti Bratislavy neni, co se dostupnosti pro tebe tyce. Takze pokud bys nemel nekdy ted cestu na sever moravy (zmineny Zlin, Ostrava, Olomouc, atd.), tak to asi neklapne. Dej vedet, jake mas cestovni plany ty!
o 04.07.2007, 12:45 | dddd
a co C.B. taky nic?
o 04.07.2007, 13:39 | hufnor
2 dddd: Budejovice jsou na dojeti taky trochu z ruky a nikam do cech se nejmin dva mesice nechystam, ale co takhle dobirka?
o 04.07.2007, 18:27 | dddd
nn promin
o 04.07.2007, 20:06 | igino
blesk666: mam zaujem o to ovladanie pisal som ti mail
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3538 sekund.