Navštíveno 460x

Nemate někdo na prodej jen holé výškové repro?? Nebo nevíte shop kde je prodavájí??
Kdyžtak trochu rozepiš, jak to budeš zapojovat, jestli na nějakou vyhybku, nebo zda-li to máš do aktivu atd. Je to takhle těžké ti něco nabídnout. Je rozhodující dělící frekvence, jaké k tomu máš středobasy atd. Kdyžtak se mi ozvi na ICQ 306011919 nebo na tel. 777003124. Můžeme to pořádně probrat a vybrat přesně něco na míru. Nabídka je celkem široká, tak je škoda vybrat hned to první..
El-diablo: nevím zda je nejlepší nabízet výšky řezané na 5kHz , kompa jsou většinou s děličkou 2.5-3.5Khz a mít díru do 5kHz je podle mě dost neuvážené

02.06.2007, 20:04 |
hoff Se sem trochu vtírnu, mam ty DTcka a zatim velmi spokojenost. Jen zrovna upgraduju na 3p aktiv a js zvedav jak se ukazou ted. A otazecka-jaka je daserici idealni delici frekvence?
hoff: záleží co tam máš za repra, u jiného repráku jiný mrav
když tak napiš na icq, hodime o tom řeč
jak píše jdoizo, záleží na středobasu, do kolika zahraje, jsou výšky s dělící fr. okolo 1800Hz, okolo 2000Hz, ale taky okolo 5000Hz, co jsou např ty Sinus Live. Není to zas taková sranda to sladit. Samozřejmě by se to dalo vyřešit koupí výšek s dělící fr na těch 1800Hz a kdyžtak je oříznout.. Ale na druhou stranu, pokud má už vyhybku a prostě mu odešly jen výšky, je nesmysl koupit výšky s fr. 5000Hz a výš, když dělící frekvence na vyhybce je věčinou od 2,5 - 3,5kHz.. a zároveň je nesmysl koupovat poměrně drahé výšky s fr. od 1800Hz..
POtrebuju nahradit moje spalene vysky....mám tyto vyhýbky:
[ Link ]

03.06.2007, 19:28 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2007-06-03 19:31:33
Předpokládám tedy, že máš středobasy, které hrají do těch 5000Hz nebo i výš. Pokud ano, tak kup ty samé (prodávají se tedy jen s těmi vyhybkami). Levnější varianta je koupit ty Carpower DT-284
[ Link ] Pokud ne, tak lze koupit výšky a k nim vyhybky s jinou dělící frekvencí. V tomto případě bych ale už asi začal kvůli ceně přemýšlet o koupi celých komponentů.