Navštíveno 349x

28.05.2006, 22:58 |
dakty scháním rádio s možností přehrávat DVDčka a pokud by to umělo i přečíst MP3 z DVDčka a filmečky uložené na DVDčku (třebas 6 filmů),bylo by to super,ale není podmínkou...nemáte někdo něco?
Je toho spousta, třeba dobré rádio je JVC KD-DV6201/6202. U nás nyní jen za 9600 Kč.
www.corner.cz
Dakty: to JVC KD-DV 6202 má Honza Černík v autě,tak ho můžeš omrknout...a měl jsi napsat kolik do toho chceš vrazit :-))

29.05.2006, 12:12 |
dakty to Ryves: skoda,ze to nemá v sobě rádio...mám jen 2DIN místo...monitor zabere jedno a do druhýho chci dát rádio s DVD
to SilverGhost: spíš se mi zamlouvá Zenec 100,ale taky jsem koukal,že tam je ten Zenec s LCD v jednom...ten se mi libi,ale to by bylo uplne nej super,že bych nemusel rusit prihradku pod rádiem.Ale to by nekdo musel koupit muj monitor...
Tak ho zkus prodat a uvidíš :-) Třeba ti pak bude stačit jen jeden přístroj, může být i dvoudinový.

29.05.2006, 18:26 |
dakty to CTS.CZ: včera jsem se Tě chtěl na nějaký optat,ale jak začlo lejt,tak jsme se tak rozutekli,že jsem si to neuvědomil.Asi se zastavím a dohodnem se...K Honzovi kouknu
SilverGhost: 1 DIN radio včetně monitoru by bylo uplně nejsuper...
to all: čím mín,tím líp peněz,to je jasné,ale tak max kolem 7tis...

29.05.2006, 18:47 |
dakty kdyby jsi o někom veděli, tak bude to LCD na prodej... zde odkaz
[ Link ] a cena je 3100,- (dohod by šla)

29.05.2006, 19:25 |
dakty
Dakty...ale myslím,že tenhle Zenec neumí přehrávat sám o sobě DVDčka....nějak mi to v tom popisu uniká....

30.05.2006, 03:13 |
dakty to CTS.CZ: no jo,nějak jsem to přelétl očima,jen jsem viděl DVD a myslel jsem,že to umí...škoda :-( Ale něco takovýho bych bral,aby to mělo v sobě i mechaniku na DVDčka...prostě all in one...nenašlo by se něco klidně i bazárkového?
v ceně kolem 7tkč jedině stropní monitor s vestavěným DVD....bazárek,ale jako nový...

To Dakty: Asi bychom tu jednoho bazarového měli mít, byl by tak za čtrnáct až patnáct tisíc. Ale zatím se zákazník nestavil. A jednalo by se o 800DVD.

30.05.2006, 16:31 |
dakty to CTS.CZ: no jo,dyž já bych radši do pozice radijka....ale vyčkám, třebas se někde neco namane.Tohle na strop není špatný,ale je to takovej malej obr...