Navštíveno 2585x

30.10.2013, 18:25 |
Toxxx Predám tento procesor. Je to jeden z naj procákov. Výborné a jednoduche ovládanie a zvukovo super. Ale postúpil som vyššie tak ho musím predať. Kto bude mať záujem tak nech napíše sem alebo na mail. Cena je 7500kč. Rozumnej dohode sa nebránim. Bez OT. Je k videniu v Třebíči.

Cauko mozes mi napisat ze aky kable tam mas presne? lebo kupil som Bit One bez kablov a cd..softwer mozem niekde stiahnut? Dakujem za pomoc.

01.11.2013, 14:43 |
Diner Pekna cena;-)

01.11.2013, 20:46 |
Toxxx Francuz206: No je tam kabel na prepojenie z ovladacom, na prepojenie z PC, na link zo zesikmy a ten stvrty uz neviem :D No inak soft sa da stiahnut na ich ofiko strankach ale mal som s tym problemy takze som rad ze mam komplet balenie.
Diner: Diky:) Dufam ze niekomu posluzi:)
Toxxx dakujem pekne ze mi pomozes, kabel na pripojenie z ovaldacom mam+ mam usb na pripojenie pc ale ten na link zo zesikmy co to je ake asi nemam naco sa poziva? Ak ti mozem poprosit obidve cd mi nevies nahrat subory najprv do ulozto..viem ze je velka poziadavka ale ak mi urobis nejako ti podakujem.Diki.

02.11.2013, 14:30 |
Toxxx Francuz: No tak tieto kable ti stacia. Na link so zesikmi pokial nemas Audison zesy ti je na nic. CD titam hodim ale musis pockat:)
Ok velmi pekne ti dakujem , mam Audison Lrx 4.1 ale mozno ten link nebudem pouzivat..

03.11.2013, 19:39 |
Toxxx Francuz: No s Lrx to myslim ani nepojde:) Inak ti pride mail kde je org soft z CD. Este pri instalacii musis pouzit pink noise ktory ale normalne stiahnes z netu.

04.11.2013, 20:22 |
Toxxx Neni zac:) Inak UP.

06.11.2013, 20:10 |
Toxxx Takze predane:( Od dnes uz ma Bit new majitela:)