Navštíveno 3051x

ZOSILOVAC esx vision V600.5 kvalitny americky zosilovac bol kupovany a opraveny u paula momentalne funguje na 100 percent - uz ho nepotrebujem
info
[ Link ] cena 100 euro
RADIO pioneer deh-p88rs2
na radiu bola vymenena poistka na RCA za 1ohm odpor ked som radio poskladal prestal ist displej neviem ci nesvieti alebo nejde lebo ked sa radio zapne tak vsetko funguje vsetko prehrava da sa behat do nastaveni a vsetko prepinat akurat nesvieti displej ale nechapem preco na opravu to posielat nejdem - neriesim to mam uz ine radio
cena dohodou neviem odhadnut kolko by stala oprava

nahod nejakou cenu za to radio. Sice uz mam tyhle 2, ale treti se na pokusy hodi taky :D
taky by me zajimala cenovka :-)
tak nieco navrhnite ale zase za par sestakov ho nedam to si ho necham radsej vystavene na policke mam k nemu vsetko aj krabicu :-D
keby daco piste sem alebo mail peter.barka@centrum.sk

03.10.2013, 19:28 |
JRM66 | Upraveno: 2013-10-03 19:31:28
Tipnem si, ja by som to videl niekde medzi 120 až 200,-é alebo som mimo? Je to posledna dostupna high-end kvalitka za rozumny peňaz! Nebyť v tiesni tak ani sekundu nevaham! Kamoš ho ma vo svojom aute a hraje priamo božsky, keby som sa nesplašil z Alpinom:( tak by bola voľba jasna! Sorry za OT!

03.10.2013, 19:44 |
Toxxx Tebe sa neda dovolat:) Zober to do Nitry a budume jednat o cene.
chalani poviem to narovinu MiniMike som to ponukol za 70e povedal ze to zobere tak som sa dohodol ze to donesem do nitri a tam to niakemu clovekovy dam ale logicky pokial niekto da viacej tak to predam za vacsiu cenu
a teraz vysvetlenie preco za to radio nepytam viacej kedze je natom odpalena poistka rca co je oprava asi 20 euro a z neznamych pricin nejde displej a ja fakt neviem preco nejde tak som nedal vyssiu cenu aby niekto nepovedal ze som predal radio za majland a on to musel dat opravit za tisice korun ale keby to radio ide na 100 percent mal som ho v plane predavat za 200 euro no bohuzial niekto tam hore to asi nechcel aby to tak bolo takze kto ponukne viacej ako 70euro tak tomu ho predam ale ponuky len do zajtra aby som tu nerobil chaos a kazdy sme vedeli nacom sme
tak nova ponuka od pana v modrom 75 euro za radio chce dat niekto viacej
takze opet klasika :-( neco se nabidne, domluvi, pak se otravujou lidi, jestli by byly ochotny to vyzvednout a to neplati, protoze penize vladnou svetem....
keby nahodou da niekto viacej uzatvorim to dnes o 15:00 takze ponuky dnes do 15:00
a stejne skonci u me na oprave..o))
tak co, stalo ti to za tech 5€? :-)
radio predane
zosilovac ESX stale na predaj