Navštíveno 2268x

zvazujem predaj tohto woofra
[ Link ] )
novy zabaleny v krabici - nepouzity, odskusany len na stole bez ozvucnice. Ak by mal niekto seriozny zaujem nech navrhne cenu.
Hoj mel bych zajem jaka je tvoje predstva o cene ?
moja predstava je 320, za menej ho nedam. kamarat chodi vcelku pravidelne do prahy, info pre pripadneho zaujemcu.
320kč ? :D nic jinýho mě nenapadne když hned v linku máš cenu 40dolarů.....
No jo ale pokud se nepletu tak je to jen neco na vymenu :D ale treba taky nee :)
pokud 320ecek tak to koupi jen totalni debil a nebo velitelstvi Jedlickova ustavu
hej predavaju sa aj nahradne diely na tento woofer, pepe dakujem za tvoje slova ktore k nicomu neprispeli, vypovedaju o tvojom vnutornom rozpolozeni. Vies jak sa hovori takym ako ty u nas hovori na sidlisku? ze uz nefetuj :) kazdy normalny clovek ked ma naozaj zaujem, a predajca mu povie cenu, navrhne jeho max, a potom sa snazia najst nejaky kompromis ku spokojnosti oboch stran, tuto to bohuzial nefunguje, tu to funguje tak ze predajca povie cenu a kupujuci sa uz neozve, toto je biznis po Cesky, cista tragedia :)

17.06.2013, 09:49 |
CRK bandita: pravdepodobne sa u vás na sídlisku veľa fetuje a je to vidieť aj na tej cene :)))
každý normální člověk vidí ,že chceš za ten woofer trochu moc.. v době kdy se dají za 8000 koupit mnohem lepší věci a neboj se vím,že ten woofer stál víc jak 40USD.A to co se vravi u Vas na sidlisku me vubec nezajima .A ani neminim diskutovat o tom co se říká u nás.
bohuzial doslo mi mnoho mailov ale nikto nic nenavrhol, z toho mi vyplyva ze tuto ludia radi diskutuju, prispievaju ale nekupuju. Sledujem to tu uz dost dlho, dlhsie ako vy dvaja ale nikdy som nemal potrebu niekomu pisat do prispevku nieco ako ty, ktovie preco, ked tak som mu poslal mail kde som mu napisal ze to ma povedzme taku alebo taku hodnotu lebo s tym mam skusenost, snazil som sa mu pomoct a nie uskodit. Z toho potom vyplyva ze mate milion prispevkov ale 99percent z nich su jalove,ale chapem ze tu je dolezita aktivita na fore, je jedno aka... (ok,ak je to nahodou vtipne tak to berem :) )
to si opet ustrelil jako s tou cenou znam ,dost lidi os min11 let a aktivitu nehonim-
lidi kupovat budou ale ne za full ceny priklad pred5lety sem kupovaĺ 13w7 cena kram byla 40-50 u vas od kluka co dela hifi nova za14 neresil sem hned sem jel takze to neni o diskusi pokud je neco zajimavy lidi koupi naposlf12w7 za 6500 ze SR