Navštíveno 2331x

funkční, ošoupaná takže žádnej A1 stav už :)
na prodej rádio + dálka... CD čte a aj ty MP3 to umí
jinak zvukově super, čaový korekce má....motorickej panel atd...
Praha/Kladno/Pošta
Cena : litr nebo kdo dá víc ;-)
Foto : dodá Míla až to vyfotí
ilustrativní foto

Ahoj, za těch 1000,- kč bych si pro něj na Kladno přijel, ale ještě mě zajímá fotka. :-)
Taky bych měl zájem. Bude to foto??

16.12.2012, 18:34 |
macek pico za litr:-)) to bych si ho radeji nechal

16.12.2012, 19:10 |
hoff dam 1500 a cekam na foto. . .pak to treba jeste raisnu :)
Nismo: pošli foto na mail, nějak se dohodneme.
Pockam na milu az sem hodi foto pak se a uvidite....
Je to cyp vysral se na to :-)
ja bych rekl ,ze kdo da vic bere ne :-(((ja to teda nepotrebuju .-)))
za 1000kc bych ho taky vzal, aspoň by nám na dílně hrála alpina, ale to asi nehrozí
Pokud ten vzhled nebude žádná velká tragédie, tak si ho dneska vyzvednu za 1700,- kč. ;-)

17.12.2012, 11:46 |
Mila tjamtadadááá :-)
Tak přispívám fotkami. Pokud byste chtěli další, tak si napište !

17.12.2012, 11:47 |
Mila

17.12.2012, 11:48 |
Mila
Takze viz foto..... Sou uz proste ochmatany napisy ale kdo zna ///A tak mu to problem delat nebude..... Me hrala asi pres rok a nemel sem s tim problem:)
Foto mate tak kdo da nejvic je jeho, ted je na zlicine u mily ale muzu ji tam vyzvednout a dopravit treba na kladno ci mila muze poslat PPL :-)

17.12.2012, 12:06 |
Mila

17.12.2012, 12:08 |
Mila
To je blby to prodavat bez dalky ne ? Hlavne na ///A sezenes dalku jednoduse zatimco ja na to posrany pio nemuzu sehnat nikde :(
Kolem 10 dolacu ;)
www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=rue+4187&_sacat=0&_from=R40

17.12.2012, 13:28 |
hoff ja tedy 1.5t za komplet s dalkou neb tak je podan inz. Je to dost hodne ojety, tyjo jak to ty lidi delaj. . .me se tohle nepovedlo jeste ani trochu.
Heled ja nevim ja uz ho cca takhle kdysi koupil :-) podle me to sou oidi co se vic potej a to smeje ty napisy ale taky sem nad tim premejslel no......ale je to proste starsi a pouzivany no :-)
Pockame jeste teda na toho druhyho milu a uvidime:-) dame tomu cas treba tak do 5-6 vecer zatim vyhrava hoff teda;)
Ahoj, mě maila nepošleš? Vdyť jsem nabídl víc. Tak buď jsi moji nabídku přehlídl, nebo na mě prdíš. :-)

17.12.2012, 22:46 |
hoff milasi daval vic, tak pokud jak vidim komunikuje, melo by byt jeho. Mail odpovidam.
Mila :-) myslel sem ze se taky vyjadris po fotce jestli zajem trva ;)
Radio teda muzu zejtra vzit na kladno a muzes si pro nej dojet ;)
Hod mi maila s telefonem nebo sms na cislo 777 770 314 a zejtra se ozvu :-)
teď jsem přijel z Německa, ku*a, zase pozdě :(
Hoff : máš maila a nemoh sem se ti dovolat ;-)
kdyžtak dej teda vědět co a jak ;-)