Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > pK: Ali 10´

o Navštíveno 4205x o
o 15.10.2012, 22:34 | koren
zatim jenom sondaz viz nadpis - nema (resp nebude mit) nekdo nevyuzitej v OK stavu za rozumno?

o 17.10.2012, 09:56 | koren
asi by mohla byt i 12...
o 18.10.2012, 18:20 | clown
co je rozumno ? u Mensika lezi jeden uz s napisem MacAudio lezi a nic nedela .. funglovej .., ze bych ho zkusil pumpnout :)
o 26.10.2012, 09:45 | Pavel02
Koren: co tahle moje 12-ka. Cena dohodou.
[ Link ]
o 26.10.2012, 13:55 | koren
Pavel02: uz je doma jedna 12, kazdopadne diky i tak
o 26.10.2012, 14:17 | Pavel02
O.K, Doufám že jsi nekoupil tu "POMAČKANOU" hrůzu ?? To bych se styděl někde nabídnout. A dát to do auta ? To fakt nee.
o 26.10.2012, 17:10 | Vencaf
Pavel02: Tak hlavně že jsi se nestyděl mi prodat vadný středobasy, do kterejch se rejpal nějakej domácí kutil a ještě jsi dělal, že o ničem nevíš. Takže tvoje přitroublý komentáře si nech od cesty, já jsem nic nezatajoval při prodeji, zatímco ty jsi se předvedl jako ukázkovej zmrd.
o 27.10.2012, 10:08 | Pavel02
Vancaf: zdar pane mistr. Já jsem ti snad jasně vysvětlil že člověk který ty repra opravoval, mě jasně řekl, že jsou po jeho odborné opravě naprosto v pořádku. Já už jsem je po opravě v autě neměl. Opravu dělal pan Ledvinka a vzhledem k jeho renomé jsem neměl důvod jeho práci nevěřit. Repra jsem ti vzal ihned zpět a peníze vrátil. Tak bud tak laskav a nech si ty urážky od cesty. Já jsem se pouze podivil tomu co koren koupil. Hlavně že ti dobře slouží moji výšky že?
o 27.10.2012, 10:18 | Pavel02
Jinak ta práce pana Miroslava Ledvinky, který má na opravy reproduktorů svoji živnost opravdu stála za prd. Jím opravená (přemotaná) cívka byla udělaná příšerně. Máš pravdu, že to bylo udělané jak od domácího kutila. V něčem pravdu máš, ale v něčem se velmi pleteš a zbytečně urážíš. Já jsem si ani např. nevšiml že toho Ali 12si jsi nabízel ty. Já jsem jen viděl jak byla pomačkaná ta kdysi rovná membrána. Jen tak mimochodem - čím to vzniklo ? jestli bych mohl hádat tak někdo měnil závěs a blbě to přilepil?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.