Navštíveno 2517x

09.10.2012, 22:31 |
Pajda Prodám Basák FOCAL 46 KX 4, Zesilovač Pioneer PRS-X320 2ks, Zasilovač Pioneer PRS-X720, Kapacitátor INTELLICAP, Komponentní repro MOREL Tempo 6-165mm,2xrepro, 2x výšky, 2x vyhybky, rádio Pioneer, Veškeré kabeláže k tomu. Cena celkem 15 000Kč Tel.724146799

by mě zajímalo, kde se mezi tou hrůzou vzal 46kx4??
Pajdo, kolik jen za ten basák?
Kua, teď mě tak napadá, že bych ten woofer ani do toho auta nedostal. Potřebuje bednu jako kráva, kterou do kufru sedanu neprotlačim a k tomu nemám sklopný sedadla :o))) Ale stejně by mě ta cena zajímala. Doma u domácího kina by vypadal moooc pěkně :o)

11.10.2012, 21:15 |
MAX Ale no tak hoši - co je na tom za hrůzu?? Focal trochu ční, ale nejsem si vědom, že by zrovna tyhle zesilovače od Pioneeru byly nějak špatné (minimálně dle testů) a Morel Tempo taky nejsou žádné hrůzy, co jsem se dočetl tak naopak - ve své cenové kategorii nadprůměr..
Vrchol SQ to není, ale ani žádný low-end, takže buďme kolegiální a nezasírejme tento oproti jiným vcelku slušný inzerát OT..
jj jako MAX,nesud knihu dle obalu..
Jinak z fotek to vypadá jak "honem vytrhej to z auta,at nas nikdo nechyti".
A copak je to za rejdio od Pioneeru? Pokud by to bylo P88RS mozná bych mel predbezný zýjem.. :o)
Zajímaly by mě ty MORELY TEMPO 6, buď jen samotné výšky nebo případně komplet. Cena ?