Navštíveno 2799x

Čistě náhodou neválí se doma někomu tento zesík pouze top stav. Nespěchá to stejně si myslím že nebude k sehnaní ale kdyby snad dejte vědět díky
ale bude..o))kdyz by se objevil,dam vedet
A shanis 90.2 nebo 90.2x?
kral007: přiznám se že sám nevím o x slyším prvně momentálně mám na výšky hertz Mille Sinfoni Amplitude 45.2 bez x a 90.2 potřebuji pro pohon středů Hertz Mille, takže popravdě ani neznám rozdíl
Copak Patriku, Honda bude mít 3 - pásmo?
Marťas1: jojo tak nějak jsem dospěl k názoru,že by si to holka zasloužila. Takže teď pomalu zjišťuji dostupnost komponentů zvažuji co a jak udělat atd. Je to takový malý zimní projekt na další sezónu :D
Další věc která bude třeba je procesor a pokud by to bylo jen trochu možné zvolil bych taktéž Sinfoni. Otázka teda je zda víte o někom kdo dováží tuto značku knám popř. Slovensko
pak je to otazka ceny
Sinfoni delala/delalo Caraudio69
ale pokud dobre pamatuju 90.2x stavalo cca +-20.000,-Kc novy
tak podle me kupovat novy je uplnej nesmysl...jetej bude pod tretinou ceny noveho
Samozřejmě nemám v plánu kupovat tyto věci nové, jde mi spíš o to získat nějaké info o procesoru právě od Sinfoni, zda se o ni vůbec mám zajímat nebo mi ty stejné možnosti a kvalitu zvuku nabídne jiná běžnější značka
[ Link ] Inak mozno tristvrt roku sa tu po sebe obiavilo zopar kuskov a kamarat zo SR nevieim ci ho nepredal pod 200eur...
Pokud myslíš člena s nickem wir, tak ano měl jsem to koupit ovšem po přečtení pár negativních příspěvků zde na fóru jsem od koupě odstoupil, počkám on se nakonec pro mně někde objeví :D
Nekdy v 2008 jsem mel tri kousky na prodej soucasne, v CZ o to nikdo nestal
nie, bol to to dundee. Mozno Oskar Paul by mohol mat nieco pod postelou este:) .....tusim tu ma nick raskop (snad sa na mna za to nebude hnevat)
Tak Sinfoni 90.2 pokud se dnes zadaří bude na cestě ke mně, takže další fáze procesor kdyby se také podařil sinfoni ježiši já bych si chrochtal :D
BMW E30- pokial ti to nevyjde, mam doma 90.2x a aj 150.2x.
90.2x prave ten od Dundeeho. Neutiahol Morel Elate+Picolla, tym padom je na predaj.

12.08.2012, 18:43 |
ivls to BMWE30,
super, mam rad lidi, kteri si jdou za svym a vedi, co chtej - jdes si za svym
jinak,pokud by nevyslo a jak nabizi camarque, tak nabidka z me strany - koncem mesice bych chtel zajet na easca na slovensko, tak pokud by camarque umel dopravit tam, nabizim se jako kuryr :D
camarque: děkuji za nabídku budu tě mít v záloze a rovnou se zeptám jaká je tvá cenovka. A ivls: no prozatím je to tedy jen jako vize v hlavě myslím že nabude problém sehnat komponenty sestavit a naladit jen se bojím toho, že zamrznu na nedostupnosti procesoru Sinfoni. Navíc jako náhrada mně nic nenapadá. No uvidíme jak se to vyvine mám na to celý podzim a zimu takže prozatím je čas
camarque: takže dej vědět jaká je tvoje představa
ivls: pokial by si isiel do DS 31.8-1.9 do DS (bude to viacmenej len EASCA meeting pred finale) tak by som ho vedel dopravit z KE od camarquea
ivls: dik za ponuku, s prepravou nebude najmensi problem. Chodim casto do Ciech (Pha a Tabor) :) asi tak mesacne 1-2 x. Ak sa dohodneme s "bavorom", odovzdanie uz bude najmenej.
BMWE30: dohodnime, ze nebudem si zatial lamat hlavu nad ponukou, ked bude zaujem aktualny, tak mi napis do mailu, a verim ze najdeme spolocnu rec.
Mam toho doma dost na predaj, mozno aj nieco ine vyberies. Nizsie pisem ze co take napr.
Alpine CD 7990- F1 stat- zatial sa rozhodujem ci nechat,al.CD700/HXD2
Nakamichi CD 700 NOVE + MB 7 changer -vid vyssie
Clarion HX D2 - vid vyssie
Apine IVA D 105R - raz za cas sa zasekne pri zaklapani.Nadruhy pokus OK
Pioneer p 88RSII - ako novy v krabici.
Blaupunkt MP 76 - opticky horsi, ale hraje bez problemov
dalej
Alpine PXA H701 - procesor, ale RUX nemam, mozno IVA 105 ju ovlada??
zosiky:
Sinfoni 90.2 a 150.2, ako vyssie pisem
Audiosystem xion 100.2 NOVE
Mosconi Gladen one 240.2 NOVE
Sounstream Ref 705 -najkrajsi zvuk, ale nevojde mi do auta ...do r.ti :(
Crunch power one -velmi posobive basy
Lanzar optidrive 6200 - poctiva stara kolajnica, s adekvatnym zvukom.
Helix A4 - ale ten si zatial asi nechavam.
Repra:
Boston aqustic pro 6.4 a sadu 6.3
Focal polyglas myslim 165 - bez vyhybky. Viem pridat K2 vyhybku
MB Quart 332CM - Nove 3 pasmo
BOSTON Z6 - vzacny kusok az zo statov cez Ebay.
Asi +/- vsetko. Akurat upozornim pripadnych neviemakoichnazvat, ze nemam potrebu za kazdu cenu predat, takze zadarmik to majitela nezmeni.

13.08.2012, 19:22 |
Toxxx camarque: Prosim cenu Alpine F1 do mailu co mam pod nickom. Dakujem.
takze pani zoznam je kratsi o jeden ks Sinfoni 90.2, uz je u BMWE30. Plne doporucujem spolupracu s nim, drzi slovo a podla jednania som presvedceny, ze je ferovy ako malokto v dnesnej dobe. Dik este raz Patriku za bezproblemovy "obchod" a nech ti sluzi.

23.09.2012, 20:58 |
Toxxx camarque: Jj je to dobry chlapec;)