Navštíveno 3716x

04.03.2012, 19:28 |
MAX Dá se ještě někde sehnat od BRAXu ten multimeter? Sledovalo to u dvou zesilovačů napětí, proud a výkon.. Tuším, že snadi teplotu..

04.03.2012, 19:32 |
MAX | Upraveno: 2012-03-04 19:32:33

04.03.2012, 22:00 |
clown no videl jsem to 3x na ebay.de
v CR ne ..
a cena odpovidala znacce Helix/Brax :) posledni sel nekde 250E a vejs .. :)

04.03.2012, 22:36 |
MAX Fíííha, to je cena jak za zesilovač..

05.03.2012, 21:12 |
clown sekin bude mit voltmetr, ale ne tenhle multi ..,
ten nema ani pro sebe, ani pro mne :o(
ja erim, ze se casem podari neco postavit, co by to nahradilo
jeden znami z Brax teamu si delal neco podobneho...delal to teda "samodomo", ale kdybys mel zajem, nebyl by problem s dodanim nejakeho dalsiho kusu. NEni to samo takovy super design jako origo Brax, plus tato verze nema amper meter, ale uz se pracuje na dalsi verzy.
[ Link ] tohle ma aktualne 6teplotnich cidel pro zesaky, ovladani dvou ruznych ventilatoru, bezi pres to remote pro zesy, procak a tak...
Uměl bych V/A metr viz. linky
[ Link ] [ Link ] Výroba čína, tedy objednávám v číně.. Doba dodání od 14dnu az cca měsíc.
Bohužel pouze modrý displej, ale neměl by být problém koupit tady červený a vyměnit. Cenově to vychází okolo 500kc (podle toho jak lítá kurz dolaru)
Případně bych uměl levnější, do 50A, ten by měl mít červený displej, cenově cca 350kč

06.03.2012, 07:42 |
swep lukee to je masakr, doufam ze uz na tom pracujes, to chci taky do auta
Co prostě jednoduše upravit toto:
[ Link ]
Nebo co vypreparovat Hollywood HVAM? To mě přijde jako celkem schůdná varianta..
tak hlavne zalezi, na co to dotycny bude chtit. jestli jen mereni V/A, tak jakekoliv sofistikovanejsi reseni je zbytecne....pokud i sledovani teploty a rizeni ventilatoru, spinani audio zarizeni jen pri urcitem napeti apod, tak uz to smysl mit bude :)

06.03.2012, 20:08 |
clown lukee ..
kamos z PL lehce magor :))
ale pekne to bude, az to pobezi :)
btw, co ma za procak .., nebyl jsem schopnej z toho, ze to umi HDCD, DTS poznat o co jde :)
clown: uz to bezi, tohle byl vypnuty stav, jen se delaji dalsi verze vymakanejsi verze.
jinak ma nekolik aut. v tom hlavnim bylo doted F1 + komplet Brax (vcetne 2kusu MX4 :), na obrazku jeste hodne stara verze s 3kusy limited edition od Braxy, kde dodelal komplet vodni chlazeni :)
[ Link ] [ Link ] ), ale nejak sem ho ukecal na ODR, takze uz nejake menice od ODR jsou doma a hleda se radio a tak do dalsiho auta :)
...ale jo, lehce magor, s vic takovyma kravinama si uz pohral...jako Pio DEX co vypada jako komplet origo Toyota radio a tak :)

06.03.2012, 22:29 |
clown braxe jsem videl m na tom multimetru ma i ten best off X4 zes .., ten u nas uvidime asi jen na fotkach :((
tak ono je to na dlouhe povidani, aktualni kufr s tema MX4
[ Link ] ...nevim, jestli je mel nekdo v normalnim aute driv nez on :) pak treba upravene Brax HT1, kdy origo zvuk "pry" nic moc, tak se udelal dvojity vrchlik misto 25 na 28mm a podobne "srandy"
clown: ale mozna budou ty MX4 i tady, mel by aspon na jednu EASCA soutez k nam urcite dorazit

07.03.2012, 17:24 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-03-07 17:32:15
Brax auto hrálo kvalitně ale umělo i hoodně nahlas.
Kromě baterií měl v autě ještě Helix Power Station a ten při poklesu napětí odpojil celý systém.

DEX trochu jinak. Když někdo umí, tak se dá asi udělat téměř cokoliv.

08.03.2012, 22:19 |
MAX Lukee - záleží na ceně, ale zajímaly by mne i ampéry (VA?) - ale nespěchá to, chtěl jsem to k těm mým Helixům, ale ty jsou momentálně na skříni..

08.03.2012, 22:35 |
MAX Bubakmike - no za ty prachy je to docela v pohodě - to měří i teplotu, jo?
Teplotu bohužel, pouze V/A
Měl bych navíc toto
[ Link ] kdyby měl někdo zájem, měří V i A.
straki: jakej proud to změří maximálně?
čoweče to nevím, na obalu to není a zapojené to taky ještě nebylo

26.09.2012, 01:30 |
MAX Lukee_cz - už to začíná být aktuál - co by tohle stálo?
100Ecek. Je tam ted normal LCD k tomu.
Ve dvou autech to tu ted bylo k videni :) a teda i ty X4, kdyz uz o tom byla rec.
Poslední varianta s klasickým displayem, nyní už s LCD, jak psal lukee.

26.09.2012, 13:35 |
MARWiN | Upraveno: 2012-09-26 13:37:25
vyrobit se dá ledacos, zrovna tohle už tu taky nějakej pátek drtim :D shodou náhod mi byli též inspirací ty BRAX auta... měří to napětí, teploty a umí to regulovat 2 větráky a zatim to funguje naprosto excelentně, ale vývoj a výrobní náklady by mi nikdo nebyl schopnej zaplatit :(

27.09.2012, 21:06 |
MAX Co si mám pčedstavit pod normál LCD? V čem je to lepší? Mi se líbí i tenhle displej..
Hifimaniak - to je ve Tvém autě? Co Ti to tam proboha ukazuje za první číslo? 1539?? :-)

27.09.2012, 21:08 |
MAX A pokud to máš Ty - nechceš to prodat a koupit si s LCD? :-)
Ale koukám, že to zabere víc než 1DIN šachtu, co?

27.09.2012, 21:10 |
MAX Ale to by možná nevadilo - soupnul bych to za nějaké polopropustné zrcátko do sluneční clony, podobně jako to měli klui z Hifonics udělané s tím panelem ve zpětném zrcátku - to by šlo ne? Ten displej nebude nějak hrubý, že?
To není moje auto. Prostě klasické LCD, takže umožní jakoukoliv grafiku, více řádků apod a předpokládám, že tvůrce toho využije. První číslo byl prý nějaký upadlý drát. Více info spíše na lukee.cz, protože je s tím polákem v kontaktu...

30.09.2012, 00:23 |
MAX Lukee, kde jsi? :-)
Už to umí měřit i proud?
no, veskere info uz hifi vicemene rekl.
Jen co se proudu tyka, tak ne, neumi.
Voltmetr je spis takova druhotna informativni vec. Vlevo volty na baterce, vpravo jake jdou do zesilovacu.
Hlavni ucel je kontrola chlazeni. 2 (nebo ted uz mozna 3) nezavisle vetve pro rizeni vetracku podle teplot z 4 cidel (nastaveni je individualni co kdo jak chce).
Dale to muze but odpojit zesilovace pri velkem poklesu napeti pod volty co si nastavis, pripadne vypnout zesilovace pri velkem prehrivani. Jako napriklad v pripade tech Braxu X4, ktere se po ceste do CR vyply 3x, protoze kolem zesilovacu VENKU bylo 85 stupnu a uvnitr cca 110-120 :)
Jestli to bude nekdy umet i merit proud nevim, zeptam se, ale nemyslim si. Uz jen kvuli tomu ze to slouzi k jinemu ucelu hlavne, jak uz sem psal.