Navštíveno 2022x

koupim 4kanálový zesilovac repro mam helix esprit nabidněte
to určitě mohlo,ale nemužu si momentalně takovouhle investici dovolit jinak je moc peknej
napsal jsem ti jeste mail

29.01.2012, 03:27 |
swep
píše dohoda možná, ale za 1500 ti ho beztak taky nenechá :)) Jak jsem říkal, za takový peníze nic tak fajnovýho neseženeš..
proda nebo neproda,prodavate starsi veci tak musite mit trochu rozum
[ Link ]
ono je to tezky..tak si kup tohle nove JBL..o]]
proste muzes chtit neco sehnat za 1500,ale kdyz ti to proste nikdo nenabidne,tak si muzes rikat co chces,zda je to drahe nebo neni....o]]

29.01.2012, 12:20 |
swep | Upraveno: 2012-01-29 12:21:51
prcekk kolik bys nabidnul? fakt je, ze bych za ty penize koupil radeji novy z odkazu co si postnul, mas na to 2 roky zaruku, kvalita bude diskutabilni, musel bys to vyzkouset, zalezi na tom jake mas naroky
nabizim ho za 3 tisice, sem ochotny nejakou stovku slevit, zalezi na domluve, ja za nej daval neco pres 8 tisic a nahral v radech desitek hodin, mel sem ho v aute a jezdil s nim jen po soutezich, takze takovych 2000 - 3000 km
edit: s nazorem pavla souhlasim, on vi jak to chodi kvalita vs cena, navic v jeho nabidce jsou kvalitni kousky za prijatelne ceny a se 100% jistou funkcnosti
to mas pravdu,ale treba nekdo neco nabidne
mam 4k zesilovac necham ti ho zadarmo
věřím,že tvuj zesilovač je kvalitou asi o třídu vejš než to jbl,ale taky si myslím že moje uši a muje kompa ten rozdil zase tak nepoznaji,to jestli hral jen po soutěžích to dostaval asi taky pěkně zabrat??
muj názor nabízím ti za to 2000
na Espritech už to slyšet je, měl jsem je tak vím o čem mluvím.. Na SQL soutěžích na pr*el právě nedostává, jde tam o kvalitu, ne o hlasitost..
Mám na prodej RF Punch 200.4 za 1500,- kdybys mel zajem o kvalitu za dobrou cenu
aha to se omlouvam v soutěžích se opravdu nevyznam

29.01.2012, 18:06 |
swep 2500, niz nejdu
sice 5ti kanál ale i tak Helix Dark Blue 5 by jsi nechtěl jedná se o první modelovou řadu dle mého názoru lepší než nové řady.

29.01.2012, 20:51 |
Muff Mám Phase Linear PB FOUR,je v top stavu
cena 2tis.
[ Link ]
kolik by sis predstavoval za ten helix db 5
prcekk: db5 cena 3900.- pevná
mám na prodej úplně nový spectron SPA4100Z cena dohodou. Jestli máš zájem napiš na mail George.KHE@seznam.cz
jsem ti říkal že s těma tvýma požadavkama nic neseženeš :))
asi tak,ja mu take nabizel nejake zesiky..o]]
a já mu jako bonus k tomu 4kanálu nabízel 1 kanál grátis :) a vono nič
Pokud je pro někoho tak důležitý rozdíl 1500 vs 2000kč, tak je lepší se do toho nepouštět.
I hodně levná kompletní instalace vyjde na 10tis. Autohifi prostě není pro každého, bez ohledu na to, zda se mu to líbí, nebo ne.

13.02.2012, 14:51 |
swep zatím je domluvený se mnou