Navštíveno 3446x

28.11.2011, 18:13 |
davevo | Upraveno: 2011-11-28 18:14:58
Prodám toto autorádio Alipne 9835r. Myslím že není nutno představovat.Používal jsem ho na aktiv mám k němu i dálkové ovládání.Funguje na 100%. Důvod prodeje končím s muzikou.Pro vážné zájemce nafotím lepší foto.
Cena 6000kč (Dohoda možná)
Přihazuji zapomenutou fotku v případě zájmu udělám více fotek rádio je ještě v autě.

24.12.2011, 15:51 |
Diner Pekna cena, pokud je v dobrem stavu
Stav je velmi dobrý ještě ji mám v autě ale už není zapojená vyndal jsem box i zesilovače. Rekonstruoval jsem byt a potřebuju peníze na dodělávky tak se musím at nechi zbavit cele music.Pokud máš zájem udělám kvalitnější fotky.Dám i záruku 14 dní na odskoušení.
machette: na meil jsem ti odepisoval již včera.Pokud ti nepřišel tak inzerát je stále aktuální rádio už jsem vymontoval s auta.Pokud máš zájem pisni mail.

10.01.2012, 15:00 |
petis OT. Prosímte má 9835 odcvakávací konektor na napájení, nebo je to natvrdo z rádia. díky

10.01.2012, 15:58 |
hoff petisu je to klasika nacvakavaci. . .jestli chces 35, zeptej se prazaka s Crxkou. . .mozna ji posle dal za mou cenu, ja mel dve :)
je tam konektor na napájení

10.01.2012, 17:40 |
petis Díky.
Hoff: čenčuju s Kleneexem:-)

10.01.2012, 22:04 |
marty Tak jak - je fprdeli nebo je jeste volna?
Marty: poslal jsem ti email ale stale je naprodej.

19.01.2012, 20:39 |
macek No ty vole to je cena:-))
hod mi na moj mail svoj telefon a stav tej alpiny (ci berie v pohode CD, ci funguje vysuvanie panelu alebo to cele vrzga). Podla profilu si z hradiste, takze ak to stale plati, dobehol by som si zajtra pre nu osobne ak budes mat cas...
tak zmena, sorry ale prave som sa dozvedel, ze jedna 9835 je uz ku mne na ceste z Nemecka takze, tym padom bohuzial Tvoju nevezmem. Skoda, vyborna cena za vyborne radio.

20.01.2012, 15:27 |
Hasna Zdravim,
Ma to moznost zeleneho podsviceni? Umi to Flashku? Kde by bylo k vyzvednuti?
kdyz napisu ze USBcko to nema tak uz asi nemusim vypisovat barvu podsviceni ze? :-)
ma to bilej displej vzdy
tlacitka cervena/zelena
4 hlavni tlacitka cervena/zelena/modra/amber

20.01.2012, 16:09 |
Hasna Hmm, skoda. Mohl bych to taky palit na disky. Podsviceni mi pak doslo, ze to asi zelene ma, protoze bych to daval do uplne stejneho interieru, jako mas ty. :-) Kde by bylo k vyzvednuti?
Za 1.600,-Kc mam v nabidce modul USB pro Alpine kdybys trval na ty flashce :-)
No jsem z Uherského Hradiště nebo pošta. USB nemá podsvícení jde měnit jaké chceš.
konecne nekdo docenil to super radio :-)
Ano docenil kolega ze slovenska celkem jsem se divil jak dlouho se prodávalo myslel jsem si že bude hned fuč. Ted s muzikou končím ale určitě si zase za nějaký čas až budou peníze navíc pořídím SQ sestavu a asi zase pořídím 9835r pokud bude nějaké k máni :D
to sis ho mel nechat :-)
ja mam to sve jeste kdyz to byl aktualni model v roce 2004
par let je pekne v krabicce na skrini :-)