Navštíveno 1563x

21.04.2011, 23:16 |
Flash Zdravim
Sháním 2kanál s df na 4ohm minimálně 300
stabilitu do 2ohm i u 2k
nechci digitál pouze analogy
Mam zájem o tyto kusy které sem vyzkoušel a stály za to
1.Grounzero titanium 2.250mk2 s dálkou !
2. Audison LRX 2.250
3 Rainbow KW M2000 tohle mono je digital ale s df 300
4.Helix dark blue
5.dobrej 2k dobrá cena nabízejte strop je 5tis.
může být autotek rf gz audio system nabízejte předání bych viděl bud postou nebo osobně jsem z Kolína
Díky všem
FlasH

21.04.2011, 23:40 |
hoff Eyebrid Y1200?

22.04.2011, 00:11 |
Flash hoff a cena?
chci zesik a to kompromis mezi GZNA2600 a Rainbow KW M2000 takže omrknu eye a dám ti vědět cenu sem můžeš hodit

22.04.2011, 00:46 |
Flash hoff:
tak sem to omrknul 1x 500 1x800 1x1200 to se mi líbí ale nikde nemůžu najít DF ale u eyebirdu bych čekal tak 400
máš to ozkoušený na 1 a 2 ohm?
je to stabilní na 1ohm s dobrou kontrolou?
Tohle je pro mně takže si vybírám něco aby to mělo páru a postaveno od profiků a né od břídilů jako h..o a mag..t to už do auta nechci ani náhodou
a odkud jsi?
tobě věřim seš tady jako doma takže bych ti to poslal na účet ale pořád nevim cenu :-)
Stále na prodej PG audio 2x200wrms
[ Link ] z toho tvýho výčtu jsou tyhle moje kousky podstatně vejš, koncák digital, ale to že ho nechceš je jen předsudek, maji luxusní zvuk. Kdyby byl digitální stupeň problém, tak ho jen těžko zařaději značky jako je PG do svojí nevyšší řady. Klidně si ho můžeš poslechnout, do Prahy to máš kousek
Mohu nabídnout toto, jestli chceš kvalitu...
[ Link ]
mimochodem, LRX by nemělo bejt v můstku stabilní do 2Ohm, stejně tak GZ. Ty moje Xenony vycházely ještě nedavno přes 20k na naše

22.04.2011, 08:55 |
*konny* | Upraveno: 2011-04-22 08:57:50
co tento Emphaser co prodava Jerry
[ Link ]

22.04.2011, 10:27 |
Flash seat power:
tjo opravovanej a navíc nemám 50ku kabely ani powercell :-(
jinak ea2500D trpí na podpětí a to by u mě bohužel vzniklo.
A digitály prostě nechci je to citlivý jak židovina

22.04.2011, 10:32 |
Flash Konny:
to se mi líbí a i cena je dobrá ale pořád mi v hlavě leží eyebird pač je to poctivý usa
Pro mě je důležitý aby to utáhla 55AH baterie a kabely 20qmm dietz důležité je to napájení protože to mam bídný proto nechci digitál a kupovat kabely a baterii ted nemůžu spíš něco co se v tomhle rozehraje.
vysral bych se ted na nejakej zesilovac a poridil nejdrive dobrou baterii a hlavne kabely,pote muzes shanet silny zesilovac!!!

22.04.2011, 10:35 |
Flash Driver3:
Je to zajímavý ale df200 :-(

22.04.2011, 10:41 |
Flash | Upraveno: 2011-04-22 10:43:08
seat power:
jj asi jo ale gzna v tom běhalo perfektně něco takového nebo co by si doporučil ty baterie kabely rca?
mcdodo nabízí ty baterie rainbow sice to neni powercell ale lepší jak varta nebo co tam mam a kabely musim mít 50 nebo stačí 35? ty promluv jako odborník insatací
"eyebird pač je to poctivý usa"
ty vole už to nehul..
Flash: máš špatnou baterku i kabely, proto chceš analog a néé digital? nemáš to nějak pomíchaný?
Klidne muzes mit 55amperovou baterii i obyc,jen musi byt v dobre kondici a hlavne nesmis hrat s vypnutym motorem,me drive na 55 baterii behalo cca 800w rms a absolutne bezproblemu,ani svetla neproblikavaly.nevim jakou mas instalaci a jakej je vykon,dle toho musis poridit dostatecne kabely,ale kdyz das rovnou 50qmm tak to bude asi nejlepsi reseni.Musis si uvedomit ze poradna baterie a kabely jsou absolutni zaklad!

22.04.2011, 10:45 |
Flash Dexter:
to nemam protože co sem měl analogy tak v pohodě.
A to že oprava digitálu je dražší než analogu to je asi jasný
obecne ale jsou analogy daleko narocnejsi na napajeni nez digitaly!

22.04.2011, 10:47 |
Flash Vencaf:neni to tak?

22.04.2011, 10:49 |
Flash ale jak je možný že se digitály pořád serou viz txi a bx
vychazis ze zkusenosti se dvema zesilovaci?tak to zrovna byl spatny kousek,a nebo hlavne si neco podelal pri zapojeni,coz je nejcastejsi pripad!!!!
ten svět je stejně zvrácenej nějak poslední dobou
Flash: chtěl jsi mono nebo 2k se stabilitou do 2Ohm v můstku, uvádíš ve svym seznamu několik lowendů do 5k, chceš analog, protože digitál žere... Asi by jsi si měl nejprve s někým promluvit a nechat si pár věci vysvětlit. Například to, že ty Xenony, který jsem nabízel mají 80% účinnost, což znamená, že potřebujou asi tak polovinu proudu co analogy. Jestli je Eyebird poctivý US železo, tak PG Xenon je poctivý US zlato. Ono vybírat zesilovače podle nápisků a krabiček neni úplně ono, jestli sháníš něco poctivýho, tak si najdi na internetu něco ke každýmu kousku co ti kdo nabízí.
btw říct, že se digitály pořád serou je asi jako říct, že se pořád serou digitální hodinky a proto chci ručičkový

22.04.2011, 11:00 |
Flash zapojený to bylo dobře ale 1ohm to nedalo a na 4ohm to zase nehrálo tak sem ho opálil tím že dostal 1ohm jenže musel odejít přes noc do večera hrál v pohodě a ráno už červená kontrolka power to mi hlava nebrala
mimochodem, neni moc analogovejch dvoukanálů stabilních do 1Ohm na kanál, tedy jestli vůbec jsou

22.04.2011, 11:05 |
Flash | Upraveno: 2011-04-22 11:07:47
Escudo:
máš pravdu to takhle nejde brát ale bojim se že bude doutnat další... a asi bude nejlepší opravdu dát baterii a kabely a pak řešit tohle jenže mi bylo řečeno že 20qmm kabely v pohodě utáhnou 2kw basovou sekci takže sem poslech a vzal sadu dietz ale asi to byla chyba.
Když sem měl problem protáhnout 20ku tak s 50kou to bude o dost horší.A ta baterie Holywood od mcdodo ztačilo by to ?

22.04.2011, 11:13 |
CRK Jak chceš ten zesik výkonej? kolik je minimum?

22.04.2011, 11:15 |
Driver3 | Upraveno: 2011-04-22 11:16:25
Tak zaprvé, jsi tak trošku z cesty s tím, co vlastně chceš a s tím, co tu tvrdíš. Jinak co se týče DLS A6, tak damping je větší než 200 (což vyznačuje tato značka- >200 )a záleží hlavně na jakou Ohmovou zátěž to pověsíš, navíc má daleko lepší kontrolu než kdejaký obyč zesík na kterém píší i vyšší čísílka, jediná daň za to je vyšší spotřeba a náročnost na napájení, je to celkem žrout, ale má daleko lepší zvuk než kdejaký digitál. Jinak i málokterej dvoukanál umí v můstku 2Ohm, natož 1Ohm stabilně
Ta dvacítka káblik by ti na něj sotva stačil na krmení, spíše to chce lepší a asi i lepší baterku.
u zesilovače kolem půl kilowatty 20qmm bohatě stačí, silnější bych tahal na větší zátěž. Damping faktor je hrozně hezká věc, dokonce by měla bejt vypovídající, ale neni. Vůbec to neřeš, jsou zesy s Df kolem 120, který zahrajou mnohem líp než ty, který maji 1000
Flash: Až poznáš, že jenom o číslech to není, tak budeš mít lepší rozhodování...

22.04.2011, 13:41 |
hoff tady máš odkaz
[ Link ] více parametrů viz Google

22.04.2011, 14:39 |
clown | Upraveno: 2011-04-22 14:40:09
eyebird USA :o))))
ROLF
jako to fakt ne :o)
jinak poctivy jak zidovina .., na to jsem haklivej,
at nekdo rekne tady, ze ma neco ode mne a je to blby / drahy :o)
ono tezko z hovna baterky udelas muziku, kup si treba druhou baterku do kufru ..
btw .. Escudo ma pravdu :o) na ten bordel, co od tech subiku chces, by si fakt mel koukat spis po digi
Kabel 20 mm2 by měl v pohodě zvládnout proud cca 80 A. Napadlo mě jak by sis mohl pomoct, dej do kufru druhou (malou) baterku a to ze záložáku na počítače - 12V/17Ah, je celkem malá a měla by se ti v pohodě vejít do kufru. Baterka by měla zvládnout krátkodobě proud cca 80 Ampér. A to by ti mělo na tvůj záměr stačit :-)
Nevím jak jsi přišel na to, že Eyebrid je dělanej v Améru :-D, je to na 100% Čajna
kdyby měl někdo zájem, leží mi pod postelí Soundstream REF 2.1600
[ Link ] [ Link ]

26.04.2011, 17:24 |
Flash konny:
to s tou baterkou je dobrej nápad ale napadlo mě spíš pokouknout po rozumný kombinaci a to vyvážení jak kabely tak baterie,proto se musim podivat jak to vymyslet s tim zapojenim té druhé baterie a hlavně jak ji přichytit...myslel sem že když všude na aukru psali že je eyebird usa tak sem se toho chytnul jak ho..o košile...

26.04.2011, 17:26 |
Flash CRK:
tak minimum 500RMS@4ohm a dobrou kontrolou,protože už sem byl obeznámenej tím že na 1ohm to nemam pouštět.
Tak mě napadnul ten Hertz od Konnyho ten má přesně to co potřebuju a to cca 700rms při 4ohm takže myslim že by to mělo stačit.